פרק:"צער"

laufgas

New member
פרק:"צער"

פרק מדהים! הכותבים של הפרק גאונים לפי דעתי. אהבתי כשאדם אמר "שלמה אמר לחלק את הילד ל-2"

laufgas

New member
למרות שלפי דעתי האשם

או ליתר דיוק האשמה היא ה"סבתא" (שכחתי איך קוראים לה).

Nimst

New member
שיף אדם חכם. כמעט כמו שלמה.

(למה הוא עזב
) אניוויי, אני עם רוס. אין בי אמפתיה לאמא. ולא הבנתי, כמה שנים הארדינג קיבל בסוף?

תתש

New member
הוא בטח קיבל את המקסימום

בסוף שג'ק אמר שהוא מרחם על השופט
שיצתרך להחליט למי לתת חזקה (לסבא או להורים של האנס) לא הבנתי למה. דבר ראשון הסבא לא ידע על האונס, הוא מטפל בתינוקת ולא בדיוק חסר לא כסף אם יש לו אוסף בולים בשווי של 6200 דולר. לעומת זאת ההורים של האנס למרות שהם לא ידעו על האונס הם עדיין ההורים של האנס ושהילדה תיגדל יהיה מאוד קשה להסביר שבא שלה - הבן שלהם אנס את אמא שלה שהייתה בתרדמת, הם לא ראו את התינוקת אף פעם ולא נראה לי שיש להם יותר כסף מהסבא אם הבן שלהם עבד כסניטר.

Nimst

New member
הוא לא בדיוק אנס טיפוסי

אני לא יודעת כמה אפשר להאשים את ההורים שלו באיך שהוא יצא. נכון שהסבא לא ידע, אבל הסבתא תשתחרר עוד בערך 6 שנים, ואז מה?

תתש

New member
אם כל זה היה אמיתי ../images/Emo3.gif

מה שבאמריקה זה בהחלט יכול להיות. אם השופט היה פוסק לטובת הסבא הוא בטח היה מוסיף תנאי שהסבתא לא תוכל לבקר את הנכדה או משהו דומה

laufgas

New member
ואז יקרה מה שקורה עם כל האסירים

הם משתחררים והלכים הבייתה. לזה התכוונת? :)

Nimst

New member
יופי ../images/Emo3.gif

ואז הילדה בכל מקרה תגדל עם האישה המעוותת הזאת\:

Homer Simpson

New member
לדעתי גם הוא קיבל 4-8 שנים.

לזה הרי שיף התכוון כשדיבר על חצי-חצי (חלוקת העונש), לא? לא ברור לי למה ג'ק רצה להעניש אותו יותר מאשר את האמא. הוא צריך לדעת שיוזם העבירה הוא האחראי העיקרי ולא המבצע. חוץ מזה, כמו שג'יימי אמרה, ממנה אפשר לצפות ליותר כי זאת הבת שלה שנאנסה. אגב, לפי מה שהבנתי, שיף עזב בגלל שהשחקן שלו (סטיבן היל) הוא יהודי דתי, והיו לו מחלוקות עם ההפקה סביב צילומים בסוף השבוע.

Nimst

New member
באמת? ../images/Emo12.gif

חשבתי שהוא אמור להיות יהודי בסדרה..

Aussie Girl

New member
../images/Emo12.gif

אני מופתעת לשמוע גם את מה שאמרת וגם את מה שסתיו אמרה!

elcool

New member
dude...

ראיתי רק את החצי הראשון (אל תשאלו
) וראיתי שהבחור מהבית חולים אנס את הבחורה שבתרדמת ואת המשוגעת והמשוגעת העידה על זה בגראנד ג'ורי (עד לפה ראיתי). איך הם הגיעו לסבתא? מה קרה אח"כ?

Nimst

New member
היא לא העידה על זה ../images/Emo58.gif

היא העידה שהיא שכבה עם מישהו אחר.. והם הלכו ושאלו אותו, והם באמת שכבו, וזה היה מרצון. הוא היה אחד מהחולים בבית החולים, לא סניטר. בקיצור, הארדינג לא אנס אותה - הוא אנס רק את זאתי בתרדמת. בסוף רוס גילתה שהוא אנס אותה כי אמא שלה (של הבחורה בתרדמת) שילמה לו כסף כדי שיכניס את הבת שלה להריון. היא נורא נורא רצתה נכדים\: אז זה מה שהוא עשה. בחודש השביעי להיריון הבחורה מתה (את הקטע הזה ראית?) ומקוי התלבט את מי להאשים ברצח (אף אחד, בסופו של דבר). התינוקת שרדה, ובסוף הפרק מקוי מספר שההורים של האנס תובעים משמורת.

elcool

New member
וואו.. לזה לא ציפיתי...

נשמע שהיה משפט מעניין.. מקווה לראות בשידור חוזר מתישהו

elcool

New member
אה! נזכרתי בעוד משהו!

אחד מהאחים שפוצץ אותו מכות הוא הבחור שחוזר בזמן מהתוכנית "שבעה ימים"

elcool

New member
הייתה פעם באקסן

שהיה קורה אסון לאומי כלשהו ואז הם שלחו את מי שהזכרתי בחזרה שבעה ימים כדי לתקן את מה שקרה. סדרה נחמדה, אבל לא האריכה ימים.

Nimst

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לא כ"כ קטוע. הם תפסו את האשמים, כולם קיבלו מאסר ו.. זהו. העניין של התינוקת זה כבר עניין לfamily court.

למעלה