פרק פצצה!!

Piper

New member
פרק פצצה!!

נכון שאודרי ופייסי מממממזה מתאימים?..איזה חמודים הם יהיו בתור זוג..היום התחיל ביניהם משהו קטן כשהם עמדו ליד האוטו של פייסי(נראה לי)

1Shir

New member
את צודקת../images/Emo70.gif

בין פייסי לאודרי באמת התפתחה קרבה אינטימית בסוף ליד המכונית. וגם בין ג´ואי לצ´רלי התפתחה, משום מה, קרבה ליד האופנוע שלו. שיר. *ממורמרת שהפסדתי את הפרק לפני שבוע ואף אחד מהפורום לא עזר לי*

Dawson girl

New member
הם חמודים יחד....

אבל ללא ספק- ג´ואי גנבה את ההצגה... מתתי עליה כשהיא שרה את השיר המעולה הזה!!! לגבי פייסי ואודרי- הם מתאימים. אגב- שמתם לב להיווצרות חבורה חדשה? ג´ואי, פייסי ואודרי.... הקטע שביעס אותי היה של דוסון וג´ן. מה יש לו לחפש אצלה???? הוא טוב מדי בשבילה. נקודה. צ´או נעמי

Chloe

New member
נראה לי שהתבלבלת...

מה יש לה (לג´ן) לחפש אצלו (דוסון=דפוק)!!! שמת
שמאז שהם ביחד היא כל הזמן מדוכאת

shira245

New member
פרק מדהים..!!מסקנות ממנו.......

מסקנות ממנו- -שג´ואי משוחררת וכיפית היא כל כך אחלה!!! זתומרת שדוסון לא משפיע עליה. יותר גואי עם אודרי ופייסי פחות ג´ואי עם דוסון -דוסון.......די מאסתי בכך!!.....נשבר ממך... פייסי-ח-מ-ו-ד!!!!!!!1הוא ואודרי זוג מהשמיים!!!!! הוא כזה חמוד מתוק חתיך!!!!!! ג´ואי-תמשיכי כך!! צ´ארלי......מה אפשר להגיד???.. לא יכולת להצטרף מוקדם יותר. הערה אחת-תעשה תסרוקת סטייל בנות גילמור! אתה מושלם ככה!!!!!!!!!!!! ג´ן-פליייזזזזזז תעזבי את דוסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

shirakl

New member
לדעתי

זה ממש נכון! ג´ואי ממש אחלה כשהיא בךי דוסון! פייסי דיבר על ג´ואי האחרת ואודרי היתה בשוק כשהיא ראתה אותה - זה פשוט בגלל שאודרי מכירה רק את הג´ואי שכל החיים שלה סובבים סביב דוסון. פייסי מכיר את ג´ואי האחרת כי הוא היה חבר שלה! שלא תעיז לחזור לדוסון! הוא חמוד, אבל בלעדיה (וגקם נהיא חמודה בלעדיו...) פייסי ואודרי אדירים! אני פשוט חולה על שניהם! ובהזדמנות זו - מזל טוב ענק לג´וש המקסים! יומולדת שמח! דוסון וג´ן דוקא די חמודים יחד - נורא אהבתי את הקטעים שלהם אתמול! היה אתמול פרק מדהים! נהניתי מכל רגע!

רינת4

New member
הפרק היה ממש יפה!

הדבר היחיד שהפריע לי: כרגיל... דוסון! לא מספיק שהוא כזה משעמם, וכשאני מקליטה, אני תמיד מעבירה את הקטעים איתו קדימה, עכשיו הוא הפך גם את ג´ן למשעממת! זה כנראה מדבק! כי כשג´ואי הייתי איתו, או תקועה בקטע שלו, גם היא הייתה קצת משעממת.ואיך שהיא קצת השתחררה ממנו- פתאום היא יותר פלפלית!(עכשיו, כשהיא היתה עפ פייסי...). שמתם לב לזה? ובקשר לאודרי- אני בטוחה שזו לא היא ששרה את השיר. זה גם לא היה הקול שלה, וגם השפתיים לא זזו בהתאם למוזיקה. אבל היא ופייסי באמת חמודים יחד.

LillipooT

New member
אויש..פרק מושלם כרגיל ../images/Emo9.gif

טוב אז... דבר ראשון הפרק רק מוכיח כמה ג´ואי מושלמת !! היא נהיית יותר יפה מפרק לפרק.. (עוד תראו).. ואני אוהבת את ג´ואי האחרת :) היא באמת הייתה אחלה! והיה מגניב שהיא שרה ככה.. ואז נישקה את צ´רלי.. אבל היה מגעיל איך שהיא דיברה אליו ליד האופנוע..שלא יגלה שום דבר.. היא מנשקת אותו ואז מתחרטת?! זה מגעיל מצידה.. לי.

star lili

New member
אני מה זה הסכמתי עם פייסי

כשהוא שאל בציניות, על אודרי "איפה היא היתה כשהינו בתיכון??" באמת תארו לכם את אודרי עם הקריקים בתק´ התיכון...איזה סבבה זה היה יכול להיות???

מרוב כל ההתרגשות מהימולדת של ג´וש..

שכחתי להגיד מה אני חושבת על הפרק שהייה!!! אז ככה: לפי דעתי הפרק היה פשוט מקסים!!!!!!! כמו הכול אבל יותר!!! ג´ואי הייתה חמודה וממש אהבתי איך שהיא השתגעה על הבמה!!!! אני אוהבת את הג´ואי המופרעת!!! ג´ן ודוסון-הם ממש חמודים!!! אבל די!! כל שנייה הם מתנשקים-קלטנו !! הם אומרים משפט-נשיקה כאילו תרסנו א עצמכם קצת.... אודרי הייתה ממש מתוקה ומצחיקה ואני ממש מתחילה לחבב אותה!! ופייסי-אחרון חביב!!!!! הוא היה פשוט מקסים!!! איך שהוא דיבר עם אודרי בסוף (איזה חמודים) ואם הוא צריך שאנשים יגידו לו שהם גאים בו שיבוא אלי.... צ´רלי-שמרתי אותו לסוף כי אני לא מתה על הבן אדם ורציתי להסב (שורש ס-ב-ב -עזבו בגרות בלשון) את תשומת ליבכם לקסדה המצחיקה והמגוחכת שלו!! חחחחחחח טוב בקיצור אהבתי את הפרק והוא היה פשוט קליל ומצחיק!!! בבי

Piper

New member
באמת הייתה לו קסדה מצחיקה..../images/Emo6.gif

אמ..אולי ספויילר עכשיו ודי בטוח אח"כ- לאאאאאאאאאא!!! פייסי ואודרי ייפרדו??????? למה??? ל מ ה ? ? ? ספויילר קטן- ראיתי באחת התגובות שבסוף כשאודרי תחזור להורים שלה ודוסון יטוס לעשות סרט, פייסי יבוא לשדה התעופה ויגיד לאודרי שהוא אוהב אותה..אבל..מה יקרה?? אודרי בסוף לא תטוס? או שהיא תגיד משהו כזה לסיום?? (היה נחמד וכיף,אבל צריך להמשיך בחיים וכו´..)

LillipooT

New member
יאפ..

כן הם נפרדו...מממ... את הפרק האחרון אחרון עוד לא ראיתי אז אני לא ממש יודדעת מה יקרה בסוף. אבל כרגע פייסי פחות או יותר בגד באודרי עם הבוסית החדשה של המסעדה (שפיטרה את אודרי..בכוונה כדי להתקרב לפייסי).. הבוסית באה לדירה שלו ואודרי ראתה אותם שותים שמפנייה וזה.. אז היא נפרדה ממנו :( עצוב.. לי.

למעלה