פרק ע-נ-ק!!!!

lironlondon

New member
פרק ע-נ-ק!!!!

הפרקים שהיו אתמול בהוט זה שניים מהפרקים הכי טובים בסדרה! כמעט בכיתי כשראיתי שקרייטון מת... אבל למה דווקא הקרייטון הזה? הרי עכשיו ארין לא תדע מה להרגיש כלפי הקרייטון שבמויא כשהם ייפגשו (הם ייפגשו, נכון?). עכשיו כמה שאלות לגבי הפרק הזה: 1. למה לקח לג'ון כל כך הרבה זמן למות אחרי שסטארק הוריד את המסכה? 2. קרייס חוזר לראות בגלל שטלין חוזר לראות, למרות שהשבב העצבי הוסר? 3. למה הרגו דווקא את הקרייטון הזה? עד שהוא נפטר מהארווי, הורגים אותו? 4. בהמשך הסדרה גם קרייטון השני ייפטר מהארווי לנצח נצחים? והפרק המצויר היה פשוט קורע! איך שדארגו המצויר נראה כמו מישהו מהחבובות... והארווי היה כל כך חמוד... אבל איך זה שדארגו לא הבין את הלוקסנית העתיקה, אם הוא כן קיבל בעבר זריקה עם החיידק המתרגם ההוא? מישהו יכול לכתוב לי איך הולך באנגלית המשפט "אני לא מבין לוקסנית עתיקה, אני לא קורא לוקסנית עתיקה ואני לא מדבר לוקסנית עתיקה, כי אני לא לוקסן עתיק!"

lironlondon

New member
טוב, תודה על ההיענות הגבוהה...

לא משנה, ראיתי את הפרק שוב והקשבתי טוב... "I don't read acient Loksan and I don't read acient Loksan, because I am NOT acient Loksan!"

רינת4

New member
סורי...

אין לי מושג. לא יצא לי לראות את הפרקים השבוע וראיתי אותם לפני מלא זמן ואני כבר לא ממש זוכרת...

varty

New member
צודק

אבל כולם בפורום נעלמו ונמאס לי להיות היחידה שעונה...חחחחחח 1.המוות של ג'ון לא קשור להורדת המסכה של סטארק. ג'ון מת מקרינה רדיואקטיבית וסטארק פתח את המסכה כדי להקל על הכאב של ג'ון. 2.אף פעם לא נכנסתי לזה. התשובה היא לדעתי כשטאלין ברח להם וגרם לקרייס כאב ועיוורון דרך השבב, ארין ניתקה אותו מהשבב. הראיה חזרה לקרייס כי הוא פשוט החלים מה'מכה' שטאלין נתן לו דרך השבב . 3. יש תאוריה שאומרת שיש הבדל בין ג'וןטאלין לג'וןמויה ושג'וןמויה הוא המקור (גירסה אחרת אומרת ששני הג'ונים זה אותו איש רק עם הרפתקאות שונות מהרגע שהם התפצלו לחללית שונה) אז! נראה לי שכותבי הסידרה החליטו להשאיר את ג'וןמויה המקורי. עוד רעיון שיש לי זה שהם היו חייבים להפתר מאחד מהם אז כדי לפתח את העלילה שתהייה יותר דרמטית מה טוב יותר להרוג את ג'ון שארין התאהבה בו וכך שהיא חוזרת למויה, היא תצטרך להתמודד שוב עם אהבתה לג'ון. אחלה רעיון תסריטאי ,תודה (עם חולם) 4. תמשיך לראות ותדע
ואל תשכח שיש אחרי עונה רביעית, מיני סידרה.\\ זהו!

sprqy

New member
וארטי החזיקי מעמד!

רינת גם עוזרת אני רואה... עוד שבועיים אני חוזר מצרפת...

varty

New member
ספארקוש

תאכל קורוסונים וגבינות, תמצא לך בת זוג ליום האהבה במקום הכי רומנטי. כשתחזור יש לך שני פרקי פצצה עם וולה ומיצשל.

lironlondon

New member
אני בת../images/Emo46.gif

אבל תודה לכולם!!! ומה בדיוק הספוילר...? זה די צפוי...

varty

New member
לא לכעוס...לא שמתי לב לשם

השקעתי בתשובה אין לך תגובה . מה את חושבת על מה שרשמתי? זה ספויילר כי יש אנשים שלא ראו את עונה שלישית (נראה לי) צפוי או לא.

lironlondon

New member
תודה רבה רבה וורטי...

ההסבר שלך על ג'ון-מויא וג'ון-טאלין נראה הגיוני ממבט ראשון אבל חשבתי על זה לעומק והגעתי למסקנה שיש חור קטן בתסריט זה. הרי הראו לנו איך ג'ון-טאלין נפרד לשלום מהארווי, ואיך הוא מתגבר על הקשיים במערכת היחסים שלו עם ארין, ועכשיו אומנם ארין תעבור תהליך די קשה וכנראה תתגבר עליו אבל ג'ון-מויא עדיין לא עבר את אותם הדברים שעברו על ג'ון-טאלין, ולכן הוא: 1. יצטרך להתגבר על הארווי, מה שכבר ראינו את ג'ון-טאלין עושה. 2. יצטרך להתגבר על קשיים רבים מצד ארין, מה שראינו את ג'ון-טאלין עושה בערך. ועוד שאלה שאני לא זוכרת שמישהו ענה עליה: מויא וטאלין ייפגשו? נ.ב. אם יש כאן מישהו שעוד לא ראה את העונה השלישית, זה מאוד מוזר. מה, הוא הוריד את הפרקים? אני גם רוצה... לראות פארסקייפ בכל יום ובכל שעה שאני ארצה...

הייזל

New member
../images/Emo58.gifעונה 3

באיזושהו שלב היו צריכים להרוג את אחד הקרייטונים. כשהם הורגים את קרייטון-שבטלין הם משיגים שני דברים: 1. ארין באבל ולכן לא תהיה מסוגלת להמשיך עם קרייטון-שבמויה מאותה נקודה שהיא הפסיקה עם קרייטון-שבטלין. אז יהיה לנו פרק אבל, פרק מפגש וכו' 2. קרייטון-שבטלין מת מוות גיבורים כשהוא מטפל בחצי מהבעיה - הסקארן, כעת נישאר להבטיח שסקורפי שמתאמץ להשיג את אותו הידע ייכשל גם הוא. אחרת איך הוא יימשיך לרדוף אחרי ג'ון? בכל מקרה ג'ון-שבמויה ימצא דרכים משלו להתמודד עם ארין ועם הארווי. יש כמה רגעים ממש מענגים בעונה 4 בגלל זה. מומלץ.

varty

New member
כאילו ראית עונה שלישית וריביעית כבר

? כי אני לא רוצה לענות לך , כי יש ספויילרים. כן. אסור לדבר על הורדות. אז אנחנו אומרים "הפרקים שדודה מאבקניסטן שלחה לי". אז כן . דרך דודה שלי יש את הפרקים.

lironlondon

New member
אני אזכור להבא...

ולא, אני עכשיו באמצע עונה 3. הפרים שכתבתי עליהם הם האחרונים שראיתי. ד"א, אני בת 13, אין לי דודות באוזבקיסטן או בכל מקום אחר כך שאני סובלת בשקט בין יום שישי לזה שאחריו... אחרי הכל, רק ביום ו' יש פארסקייפ...

למעלה