פרק סיום:)

matan115

New member
לא מאמין!!!איזה פרק!!!!

וואי איזה פרק סיום מדהים ועצוב!!! חבר'ה, מבלי להרוס ולהגיד מה קורה ,מי שכבר ראה את תחילת העונה הרביעית (אני פשוט לא יכול לחכות), האם צפויות להיות חדשות טובות או רעות לנוכח מה שקרה בסוף העונה השלישית???

דימרושש

New member
חחחחחחחחע

מתווקיםם יש את כל העונות של מגרש ביתי בערוצ 13 בייס D: עכשיו נגממרה העונה השלישיתת ויש מצצב שנייתן מתתתת :((((( אתם יודעים אם הוא יחיה ?!!!! אם יהיה עוד עונה ?!!!!! טננקסס ;]

שירץ17

New member
פרק סיום:)

יואו..פרק מהמם!אני לא יכולה לחכות כבר לעונה הבאה...:) אם מישהו יוכל להגיד לי מה יקרה?אם רייצ'ל קופר ונייתן יחיו?או שלא? אני פשוט לא יכולה לחכות..חח..תודה

את בטוחה שאת רוצה?../images/Emo58.gifמוזהרמראש

כי אם כן, תרדי למטה
קופר ימות, רייצ'ל תחיה, והיא שיקרה שהיא בהיריון

דימרושש

New member
פליזזזזזזזזזזז

פלייז פליייז פלייזז את יכולה להגיד לי רק אםם נייתן יחיהה ?!!! אניי חייבבת לדעת פליייייייז

דימרושש

New member
טננקסס

יאאווו ממזה טננקס מאממי !#%$#:]]]] את אולי יכולה לספר לי בקצצרה מה הולך להיות!?! חחע פלייז

דימרושש

New member
יסססססססס

הכיי בטוחחה בעולם[ אנללא מאלה שאוהבות הפתעות D: אין אןי אני חיבבת לדעת אם לא זה יציק לי כל היום

../images/Emo58.gif

ניית'ן יראה את קית' מתחת למים, הוא יציל את רייצ'ל, היא שיקרה לגבי ההיריון שלה, ניית'ן יחיה, קופר יהיה כמה זמן בבית החולים ואז יעזוב את העיר. ברוק תיפרד מלוקאס ותעבור לגור עם רייצ'ל, רייצ'ל תידלק על ניית'ן... עוד משהו את רוצה לדעת?

דימרושש

New member
חחח כמה ששאלוץת

נייתו והיילי יהיו ביחד ?!! אמממממ ברווק ולוקאס יחזרוו ?! וזהוו נראלי :]] טננקס מאמי

../images/Emo58.gif

ניית'ן והיילי ישארו ביחד וברוק ולוקאס יפרדו
ואת יכולה לשאול בכיף :] אני נהנית לענות

דימרושש

New member
עוד טיפפנות של שאול D:

יאוו מזה תודה מאמי ;))) מה ברווק ולוקאס לא יהיו ביחד כל כל העונה ?! ויגלו שדן ירה ?1 וקרן תחזור לעצממה יהיה לה אהבה חדשה משוו..?!

תשובות ../images/Emo58.gif

ברוק ולוקאס יפרדו בפרק הראשון או השני... יגלו שדן ירה, אבל לקראת סוף העונה וקרן לא בדיוק תמצא אהבה חדשה, אבל היא מאוד תתחבר לדן (היא עוד לא יודעת שהוא ירה) והוא מאוד יתמוך בה בגלל ההיריון והכל

דימרושש

New member
טננקסס

טננקס מאממי תודה רבה :]]] הם לא יהיו ביחד קרן ודןן ?! חחחח ממזה תודה עלל המיידה P:

דימרושש

New member
זהוו אחרון D:

חחחחח אחרונה אחרונה וזהוו אםם ברוק ולוקאס יחזרו באחת העונות ואםם ברוק בהריון זההההההההו ;]]

../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif

בעונה הרביעית, וגם בכלל (אם תהיה חמישית) ברוק ולוקאס לא יהיו יחד וברוק לא בהיריון, לגלות לך מי כן בהיריון?

למעלה