פרק סיום העונה הגרוע ביותר

Tom Kapinos

New member
פרק סיום העונה הגרוע ביותר

מעניין אותי לדעת איזה פרק סיום עונה הכי לא אהבתם. הנה הם לפניכם: עונה ראשונה: Decisions דוסון סוף סוף מתוודה שיש לו רגשות כלפי ג'ואי והם מתנשקים לראשונה. ג'ן רוצה לחזור להיות עם דוסון, אחרי שסבא שלה מת. שירים בלתי נשכחים: Angel - Sarah McLachlan I'll Be - Edwin McCain Say Goodnight - Beth Nielsen Chapman כל השירים האלה הושמעו גם בפרק סיום הסדרה. עונה שנייה: Parental Discretion Advised דוסון תופס את אבא של ג'ואי סוחר בסמים באייס האוס. היחסים בין פייסי ואביו מתפוצצים בשיחה על השגיו הלימודיים ועל אהבתו לאנדי. שירים בלתי נשכחים: That I Would Be Good - Alanis Morissette עונה שלישית: True Love דוסון מתכונן לחתונה השנייה של מיץ' וגייל. ג'ואי עושה את הבחירה בין דוסון לפייסי. שירים בלתי נשכחים: I Will Be There For You - Jessica Andrews עונה רביעית: Coda דוסון נפרד מחבריו מוקדם מהרגיל לאחר שהתקבל ללימודי קיץ באוניברסיטת קליפורניה. ג'ן נפרדת מהבית של גראמס לאחר שהוא נמכר. שירים בלתי נשכחים: Daydream Believer - Mary Beth Maziarz עונה חמישית: Swan Song ג'ואי ופייסי מתכוננים להעביר את הקיץ בקייפסייד, אבל התוכניות שלהם משתנות כשהם מנסים להשיג את דוסון ואודרי בנמל התעופה, רגע לפני שהם נוסעים ללוס אנג'לס לקיץ. שירים בלתי נשכחים: Taking Chances - Abra Moore את פרק סיום העונה השישית, שהיה גם פרק סיום הסדרה, אני לא מחשיב. אז מהו פרק סיום העונה הפחות טוב או הגרוע ביותר לדעתכם?

Tom Kapinos

New member
דעתי:

כל פרקי הסיום היו אדירים ומופתיים מלבד אחד. "שירת הברבור" - פרק סיום העונה החמישית. אחד הפרקים הכי גרועים והכי לא הגיוניים ולא מציאותיים בסדרה הזאת. העונה החמישית סמנה את המפנה של הסדרה שהשתנתה מן הקצה אל הקצה ולא הייתה 'דוסון קריקית' במיוחד. אני מאוד אוהב את העונה הזאת אבל מבין את אלה שלא - בכל מקרה פרק הסיום של העונה הזאת היה ממש ממש לא טוב לדעתי.

doron g3

New member
זה חייב להיות Swan Song

אבל זה בהחלט לא פוטר את CODA מנוראותו שלו. האמת, שאי אפשר להשוות בכלל בין שתי הזוועות האלו לDecisions המופתי, למרות שCODA ניסה, ללא הצלחה, לשחזר חלק מהקסם של Decisions. עוד שירים שחשוב לציין הם broken road בDecisions, וjealous בTrue Love

Tom Kapinos

New member
../images/Emo45.gifעל השירים

אני לא חושב שקודה גרוע, להיפך. פרקי סיום עונה של סדרות טלוויזיה כאלה ואחרות הם בד"כ אובר-דרמטיים, מפוצצים באפקטים, סיפורים סוחטי דמעות, טרגדיות ושאר דברים בומבסטיים ועלק עוצרי נשימה - קודה היה פרק ככל הפרקים בעונה הרביעית - שקט, פשוט, מינימליסטי, נוגע. הייתה כמובן הקריצה לסיום העונה הראשונה - סגירת מעגל מה שנקרא. בכל מקרה אם כבר הלכת על המילה זוועה, אז "שירת הברבור" בהחלט מתאים להגדרה הזאת. העונה החמישית 'התברכה' גם בפרק הגרוע בתולדות הסדרה לדעתי, "Cigarette Burns".

למעלה