פרק סוף עונה

LillipooT

New member
פרק סוף עונה ../images/Emo58.gif

עוד פרטים.. קצת..למי שרוצה. ג´ק וג´ן אמורים לנסוע לפורטו ריקו לקיץ והם נמצאים כבר בשדה תעופה. לפני זה, ההורים של ג´ן הזמינו אותה להתארח אצלם בחופש והיא סרבה! בשדה תעופה יוצא לג´ן לשוחח עם דוסון, שמנסה לשכנע אותה לנסוע לניו יורק להורים שלה.. ג´ק פוגש את אריק (זה שמסתבר שהוא באמת הומו) ומבקש מגק את עזרתו כי הוא לא מצליח לספר למשפחתו את האמת. ג´ק מבין שהוא צריך לעזור לבן אדם וג´ן גם רואה בזה סימן והשניים נפרדים כל אחד לדרכם. ג´ואי רודפת, כמובן, אחרי דוסון ורוצה להגיד לו שהיא אוהבת אותו גם (אחרי שהוא אומר לה והיא בשוק ולא מגיבה)..היא נותנת לו נשיקת פרידה (כן - שוב!) והוא כמעט משתכנע להשאר אך היא מכריחה אותו לעלות למטוס ולהגשים את חלומו. גראמס נוסעת בחשאי עם החבר החדש שלה (הצעיר).. :) ג´ואי מתלבטת עם לנסוע לצרפת עם הכרטיס שהיא קנתה (רק כדי שתוכל להכנס ולחפש את דוסון!!) פייסי מתקשר לאודרי והיא מנתקת לו בפרצוף. הוא משחד שם אנשים ומצליח להגיע למערת הכרזה הזאת ומצהיר את אהבתו..כמובן אודרי נופלת לרגליו. והכל טוב ושמח. :))

M o o n G i r l

New member
בעעעע ../images/Emo58.gif

לגראמס יהיה חבר צעיר?!?!?!?! בלייזר לא הייתי נוגעת בה...
כאילו היא אחלת סבתא...אבל עם כל הכבוד...

LillipooT

New member
אממ...

אני לא חושבת שאנחנו יודעים איך. זה די בסוד כזה.. פתאום ג´ן רואה אותו ואת גראמס ביחד והיא שואלת "יש לך חבר?!" ומתחילה ממש לתחקר אותו.חחח... איזו חמודה היא :) אבל בסוף היא מקבלת אותו ומחייכת אליו..פשושונת.

LillipooT

New member
אנשים - חשוב!

אנשים! לא סימנו ספויילרים! אני לא אמחק את ההודעות..כי האמת גם אני שכחתי - אבל חייבים להתרגל!
הכי מצחיק זה שגראמס היא זאת שמסתירה את זה מג´ן! כאילו..היא יוצאת ונוסעת לחו"ל עם החבר שלה כשהיא מסתירה את זה..חח..

charmed one1

New member
שאלות!!!!

למה אודרי תכעס על פייסי? וג´ן לא אמורה להיות עם צ´רלי? העונה הבאה היא האחרונה?? ת´רלי חתם לעונה הבאה?? אנדי תחזור לעונה הבאה???

LillipooT

New member
אני חושבת ש..

עניתי לך על זה כבר, לא? אם יש עוד שאלות - תשאלו

למעלה