פרק נפלא

vivian k

New member
פרק נפלא

אהבתי את 'משחק התכונות' שאיאנלה אירגנה היום ובו היו צריכים לכתוב תכונות טובות ורעות על כל אחת מהמשתתפות. זהו משחק אסרטיבי מובהק שממנו יכולים ללמוד הרבה על 'העצמי'. (מצטערת שאני לא מסכמת את הפרק -זה מפני שאני לא רואה אותו ברציפות..תמיד יש הרפעות באמצע). עלתה לי שאלה ,איזה תכונה עיקרית אנו יכולים לשייך אחד לשני כאן בפורום, בעקבות הידיעה שכולנו כאן מעריצים את התוכנית.? כלומר יש אנשים שאוהבים /מעריצים ג'אנר מסויים וכנראה התכונה הזאת בעורכהם -כמו סרטי אהבה=תכונות רומנטיות - סרטי ספורט =אהבה לספורט אני למשל, חושבת שהתכונה העיקרית שמייחדת אותנו כאן היא, שכולנו אנשים רגישים מאוד, בעלי יכולת אינטואיטיבית מיוחדת המרגישה ומתחשבת בזולת יותר מאנשים רגילים אשר אין להם את יכולת להבין את כל הניואנסים הדקים בהם הנפש וריפויה באים לידי ביטוי בסדרה. ולכן ההתחברות לסדרה היא התמכרותית. בעוד שאנשים אחרים לא מיחסים לזה חשיבות או הסדרה לא מדברת אליהם כלל. מה דעתכם?..

מורי מזל טוב

על האדום... חח לרגע חשבתי שאני כתבתי את זה אבל לא היה זכור לי :) שמחה להתחלק איתך בצבע אחותי
מגיע לך כל הכבוד :)))

broken child

New member
גמני חשבתי בשנייה הראשונה שזו את../images/Emo70.gif

חחח, שתיכן "לנצח"
לשתיכן, מקסימות. ומזל"ט על האדום מורי :)

MommyHug

New member
איזו מגעילה סאמר

טוואנדה פשוט לא יודעת להרפות !!! די כבר צאי מזה מה את אובססיבית כל אחד כתב מה הוא חושב על האחר, המטרה להיות כנות ומה זה משנה מי כתב. גם על סאמר כתבו שהיא מצטיירת כמזוייפת וזה נכון. היא מזוייפת וטי יכולה להיות צבועה, זה בדיוק מה שנאמר עליה פה אגב... סאמר מחפשת לחרחר ריבים כדי להרגיש טוב עם עצמה, כמו שקאסי אמרה. אני מעריכה את קאסי יותר. רנה עשתה מעשה אמיץ היום! היא קיבלה את זה ממש יפה ולא הכחישה... מסכנה...
זה קשה לגלות על עצמך דברים קשים ולגלות שאת פוגעת במי שאת אוהבת...
אני חושבת שרונדה הגזימה עם דניס, היא מצחיקה וחמודה וזה ממש לא נורא שהיא מדברת יותר מידי, למה היא צריכה לשנות מה שלא מפריע? דניס מותק לגבי רייצ'ל אני לא בטוחה אבל זה חרא שהבנות מתלחששות עליה מאחורי הגב זה מגעיל!

צודקת לגבי טואנדה

אני לא חושבת שהיא צבועה, כי אני מכירה אותה ויודעת מאיפה מגיעות השתיקות שלה, אבל אם הייתי חדשה בבית הייתי בטוחה שטואנדה צבועה. טואנדה בעצמה מודה שכל פעם שאומרים לה משהו שהיא לא אוהבת, אז היא מתכנסת בעצמה במקום להגיד לבן אדם מה היא מרגישה. והיא עשתה את זה גם לרייצל. היא התנהגה בדיוק כמו שרייצל ציפתה ממנה להתנהג.

Y. Welis

New member
והתמונה של הפרק

(אולי נעשה מזה הרגל קבוע) התמונה - ללא מלים...

Y. Welis

New member
צריך גם לומר שהשיחה של רנה עם

מכריה בעבר ובהווה היתה אמיצה ביותר. כל הכבוד. לא מכיר הרבה אנשים שיהיו מוכנים לשמוע על תכונותיהם הרעות מפי אחרים. למעשה הכרתי כאלה שהיו הופכים את מי שהיה אומר להם דבר כזה לאויבם המושבע. בהחלט צעד ענקי מבחינתה. מצד שני חבל שטי לא פנתה מיד לרייצ'ל והלכה לישון עם בטן מלאה. היא *עדיין* חוששת מעימותים. עוד דבר שצריך ללמוד. ואני מסכים (ורק הפעם) עם 'שאלום מהצ'אט' - המשחק נשמע זול מדי ורייטינגי, בסיגנון עדות ה-Y ו'האח הגדול'.

זה היה משחק גרוע

זה קידם את המטרה שמישהו יריב עם מישהו על משהו. עוד לפני שהם התחילו את המשחק קלטתי שזה יקרה.

MommyHug

New member
גם אני חשבתי על זה עוד כשהיא הציגה

את המשחק זה צפוי שזה יוביל לעלבונות לפגיעות ולריבים...

MommyHug

New member
ועדיין...

לא זו הדרך לעניין אותנו אנחנו יותר מתוחכמים

יותר מתוחכמים?

תראי כמה הודעות נכתבו על מקרה המריבה. אפשר להגיד שהפורום פורח מחדש. חוץ מזה שהשתיקו את האקשן היחיד שהיה לנו- דניס, וכולנו רצינו פיצוי.

למעלה