פרק נחמד היום

פרק נחמד היום../images/Emo98.gif

הפרק היום היה ממש מרגש במיוחד עם דיזל!
אבל מה נסגר כבר עם טס וניק הם לא אומרים לבסדר את העניינים ולא לריב יותר.
ותודה רבה על שמה של המבצעת!

Piece of Wood

New member
זה היה ממש עצוב../images/Emo10.gif../images/Emo182.gif|אליהו|

מסכנה סטיבי! ממש ריחמתי עליה =[ באמת כל הריבים האלו בין ניק לטס כבר ממש עולים על העצבים, הם מתנהגים כמו שני ילדים קטנים.

לא הפסקתי לצחוק ../images/Emo187.gif

הריבים של טס וניק הרגו אותי מצחוק . ושהיא פוצצה את השכר זה היה מעולה כל כך
אחלה פרק

niminam

New member
אחח כמה התגעגעתי לפרקים כאלה!!!!

היה פרק מעולה היום! פשוט מעולה. כמעט ודמעתי כשסטיבי קברה את דיזל אבל רק כי התחלתי לחשוב מה אם חס וחלילה יקרה משהו לפינקי שלי (החתולה שלי שהכינוי שלה הוא גם פושקין)... וישר אחרי זה התחלתי להתפקע מצחוק בגלל הריב בין טס וניק והפיצוץ! פשוט פרק גדול היה היום, אין מה להשוות בכלל עם הפרקים שהיו שבוע שעבר. גם ג'ודי חזרה קצת לעצמה עם ההתלוננות שלה על סטיבי ואיזה גדול היה שסטיבי שמעה את ג'ודי אומרת למג שהיא בטוחה שסטיבי לא מאוזנת נפשית!
וגם דייב היה ממש מצחיק כשהוא בא לטס והציג את עצמו כוטרינר החדש עם המדחום החם, התה והלב (=איבר השתלה)
אולי לטס באמת מתאים יותר להיות עם דייב מאשר עם ניק? ניק הזה מעצבן אותי למדי! כמה אפשר להיות ילדותי? שיעשה משהו אחר עם הגאווה שלו! ועל איזה נשיקה הוא דיבר? אני לא זוכרת נשיקה בין טס לדייב..
בכל אופן, פרק נפלא! פשוט נפלא!

yaelelele

New member
יאא... אחלה פרק../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

עצוב לי הקטע של סטיבי.... וטס "פוצצה" אותי מצחוק!!!!!!!!!..... רק שהיה קטע שטס ביקשה מדייב באיזה צד הוא עם כל העיניין של ניק וטס.. וביקשה מימנו לטפל בו וכל זה.. ואז הוא אמר "אמרת שאנחנו רק ידידים ואני מקבל את זה , אבל אל תשתמשי בי." בקטע הזה הוא דיי צדק לפי דעתי.

Dana Benme

New member
אלכס קרע אותי מצחוק

חחחחחחחחחחח, הוא לא הפסיק לרדת על ניק בגלל טס והוא פשוט היה מותק!!! רק שיהיו כבר ביחד הם כ"כ מעצבנים!!! מישהו יודע מה יקרה מחר? ואם הם יהיו ביחד? (מכורה לספוילרים, מודה...)

adinabl

New member
דייב המלך!!!

דייב הוא כזה חמוד ומצחיק!!!!!!!! אני מתה עליו! הוא פי מליוםן יותר מתאים לטס מאשר שניק מתאים לה! הוא הגגבר האידיאלי, חמוד רומנטי מצחיק וחכם( וטרינר בכל מקרה) לפחות זה מה שאני מחפשת בגבר.....
פשוט נמאס כבר מהריבים עם ניק זה כבר מתחיל לעלות על העצבים! או שטס תפסיק לריב עם ניק או שכבר תלך לדיב ותגמור ענין עם זה כבר!

נועה167

New member
אני מסכימה!!!

ז"א מצד אחד אני כבר רוצה שטס וניק יהיו יחד כי הם כזה צריכים להיות!! ככה זה מתחילת הסידרה....עשו אותם הזוג הזה שבסוף ברור שיהיו יחד, אין מה לעשות. אבלללללל דייב הרבה יותר חמוד מניק הרבה יותר!!! הלוואי והיא הייתה איתו. אבל לצערי אין סיכוי :(

איזה נשיקה?../images/Emo25.gif

על איזה נשיקה לכל הרוחות ניק דיבר?? איזה בדיקת שקדים נעשתה??? אני משמ לא מבינה את ניק יותר!

נועה167

New member
הפרק של היוםםם

פרק ע-נ-ק!!! גם עצוב גם מצחיק וגם כייפי כזה!! ממש נהנתי... קודם כל זה היה עצוב בגלל הכלב.. איזה מסכנה ממש ריחמתי עליה. חוץ מזה שאר הפרק היה פשוט קורע מצחוק!! גם ג'ודי וסטיבי גם טס וניק וגם אלכס שהיה פשוט חמוד מתמיד!! והקטע בסוף עם טס... עם הפצצות- חחחחחחחחחחחחח היה פשוט קורע!! ממש ממש אהבתי פרק שווה!! :):):) אני אראה אותו שוב :) מזל שראיתי בבוקר :)

moonlight 15

New member
פרק פיצוץ! ../images/Emo59.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo29.gif

היה בהחלט פרק נחמט.
ניק וטס קצת עיצבנו. (כמה אפשר עוד למתוח?!?!?!
) אלכס שיעשע אותי. D-: סטיבי ודיזל העציבו אותי...
ג'ודי הייתה חמודה (סוף סוף ג'ודי הישנה חוזרת קצת לתמונה...) וטרי היה ממש רומנטי. יש משהו בזקן החביב הזה שגורם לי לחייך.

moria007

New member
ניק- תתבגר!!!!

יו! איך ניק עיצבן אותי היום! איזה ילד קטן ודביל!!!! ואני עוד אוהבת אותו!!!!! דייב הגבר!!!!! אין ספק, יצא מלך מכל הסיפור. והוא באמת אוהב את טס, ברגע שחשב שיש לו סיכוי אז הוא חזר לחזר אחריה... אולי שיחזרו? קטע גדול עם הפיצוץ של הסכר... ואלכס היה קורע מצחוק... זה לא מוזר שסטיבי בכתה כשהכלב שלה מת יותר משבכתה כשקלייר מתה?... בלי לזלזל בחיות מחמד. הם לא יכולים לעשות פרק בלי להרוג מישהו, הא? וגולת הכותרת של הפרק: טרי הגבר!!!!ואלו הם הגיגי להיום...

אני אישית חושבת שניק צודק

מה סה"כ מסכן..הוא רודף אחריה...ורודף....ורודף...והיא כל הזמן ממציאה תירוצים ומוצאת סיבות למה היא לא יכולה להיות איתו....מסכן!! ונכון הוא התנהג כמו ילד אבל מה כבר נשאר לו...כל פעם שהוא מתנהג כמו "בוגר" לא יוצא לו מזה כלום!!! קיצר אני לא אומרת שהוא צודק בהתנהגות שלו אבל...

Nira22

New member
אני בעד ניק כמובן

ומחכה כמו כולנו שהם כבר יתאחדו אבל ההתנהגות שלו אתמול היתה באמת קטנונית ולדעתי אם הוא באמת אוהב אותה הוא לא צריך להתנהג בצורה כזו ולהתנקם בה בצורה כזו רק בגלל ה"נשיקה".... ומסכימה שהפיצוץ היה ממש גדול ומצחיק.

adinabl

New member
צחוקים עם טרי...

אני מסכימה... מה שטרי עשה אתמול היה ממש חמוד! אבל אמא שלי כ"כ לא סבלת אותו! היא כל הזמן מתלוננת על: "מה היא מואצת בו?" "למה היא איתו בכלל?" ואתמול פשוט לא היה לה מה להגיד כי זה היה כזה חמוד מצידו!!!!!
ובאמת אולי יש כאן מישו שיודע על איזה נשיקה ניק דיבר? ממש לא היה לי שמץ....

למעלה