פרק נווה

noahr100

New member
פרק נווה

הייתי בדופלקס לדוגמא של פרק נווה ומאד התרשמתי. מישהו יודע על הקבלן על הפרויקט וכו' דברים שחשוב לדעת?

אמברון

New member
מנסיונם של חברים - להתרחק!

הם רכשו קוטג' פינתי עם גינה ענקית ונכנסו באיחור גדול. הדיירים שרכשו דירות בפרוייקט התאגדו במטרה לתבוע את הקבלן על ליקויי בניה חמורים (קירות עקומים, חיפוי אבן חיצוני בעייתי, מעקות לא בטיחותיים וכד'). הקבלן אפילו הציע להם לקבל את כספם בחזרה ולוותר על הבית (הם לא ויתרו). כשראינו את הפרוייקט מאוד הפריע לי שכמעט מכל חלון מציצים השכנים (אופייני לרוב הדירות במודיעין, אבל עד גבול מסויים). אני יכולה לברר איתם אם בדיעבד הם מרוצים (למרות שאני יודעת שיש להם ה-מ-ו-ן טענות על איכות הבניה).

noahr100

New member
תודה ועוד שאלה

תודה על התשובה ניקח לתשומת ליבנו. שמענו שהקבלן הראשון פשט רגל והתחלף הקבלן האחראי על הפרויקט יש לך מושג בנידון. יום טוב יקי

pokpok

New member
שמעתי ממישהי שקנתה שם

שעובדת עם אשתי שהם קיבלו את הדירה באיחור של עשרה חודשים והיו להם טענות קשות כלפי הגימור ושהעיכוב היה בגלל שקבלן המשנה נקלע לקשיים. דרך אגב כל הפרוייקטים החדשים בקייזר בנויים בצורה טבעתית מדורגת וצפופים לדעתי באופן שערוריתי אבל דווקא פארק נווה יחסית מרווח ביחס לשאר הפרוייקטים שבנויים ככה.

kalah

New member
בכלל לא הייתי מתעסקת עם עבר של פשיט

פשיטות רגל.לפעמים על מנת לעמוד בהתחייבוות קודמות ללקוחות הם מתפשרים על הסטנדרט וכד',ולקונה אין ברייה אם הוא רוצה את הבית. יצא לי לבקר בפרוייקט-צפוף היסטרי.אני הייתי מציעה להתרחק לאור התגובות שהתקבלו פה.

google012

New member
תגובה - שמתבססת קצת על יותר ידע

הפרוייקט נבנה ע"י אחת החברות הכי חזקות בענף הבניה חברת נוה -גד. לפרוייקט 5 אשכולות של 14 קוטגים בכל אשכול. 2 האשכולות הראשונים נבנו ע"י קבלן משנה גרוע שעשה המון בעיות ואיחורים שגרמו גם לתביעה של הדיירים ואיחור של שנה במסירה. קבלן זה הועף ע"י חברת נוה גד. כעת ב 3 האשכולות האחרים הפרויקט נבנה בכוחות עצמה של נוה גד כך שניתן לצפות לאיכות בנייה טובה יותר ואולי גם יותר עמודיה בלוח הזמנים. כל מי שירכוש קוטג הוא יירכש ב 3 האשכולות הנותרים כך שאפשר לצפות לאיכות טובה יותר ועמידה טובה יותר בזמנים. הקוטגים יפיפיים וצופים בנוף לפארק ענבה ולטיילת שם כך שאין עליהם בנייה מהצד השני. לדעתי האישית בכלל לא צפופים. יש לציין למען גילו נאות שאני רכשתי קוטג בפרוייקט באחד מ 3 האשכולות הנותרים שבבניה

למעלה