פרק מ92 של ימ"ח לצפייה!

soapsfan

New member
פרק מ92 של ימ"ח לצפייה!

באתר הזה תוכלו למצוא את one stormy night,פרק הפריים טיים ששודר ב1992.דרוש ריל פלייר לצפייה ושימו לב שהפרק ישאר זמין עד ה20 באפריל תהנו!

PRINCESS GINA

New member
תודה סופס...../images/Emo51.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

אני יראה יותר מאוחר כי ניראה לי שמדובר בפרקים שלמים אני אני יוריד למחשב בסוף היום כדי לא לפוצץ אותו... ד"א מי זאת עם הגב בתמונה עם בו מסרטון 4? זאת לא הופ בטוח! בעצם קריסטיאן בכלל לא הייתה ב-92 ...לא

soapsfan

New member
וקצת על הפרק

רוב הסצינות של קרלי/בו/לורנס לא ממש עיניינו אותי.די דילגתי עליהם למען האמת..,קארי הזו פשוט זוועה! ראיתי סצינות שלה פעם וזה ממש נורא,אין לי מושג מה הם חשבו כשהם ליהקו את ה"שחקנית" הזו..הסוף היה די טוב,עם התאונה של איזבלה והיד מחוץ למכונית,והשיר פתיחה היה קצת עלוב למען האמת אבל זה עדיין מרענן שעשו משהו שונה משעון חול אבל כמובן מי ששלטו בפרק היו ג'ק וג'ניפר! כל הסצינות שלהם היו פשוט מעולות.החל מהרגע שהוא הבהיל אותה,היא הרביצה לו ואז היא אמרה לו שאם היא הייתה יודעת שזה הוא היא הייתה מרביצה לו חזק יותר
,אחרי זה שהיא ברחה ממנו לסט של "Ask Dr. Love" ושניהם נתקעו שם.כל הסצינות של המשחק עצמו היו נהדרות,עם ג'ק וג'ניפר שכל אחד בתרם התלהב מזה שהוא מוביל על האחר,הסצינה שג'ק הביא לג'ניפר פרחים ושר לה הייתה מעולה עד הסוף שהיא נתנה לג'ק לנצח והם התחילו לשכב על המיטה שם[אם אני לא טועה מהלילה הזה אבי נולדה] בקיצור כל הקטעים שלהם היו פשוט מעולים והם עשו את הפרק,לפחות בשבילי ולא,זו לא הייתה הופ,היא עוד לא חזרה לתוכנית,זו הייתה קרלי..ואין בעיה להוריד את זה,זה קובץ ממש ממש קטנטן,זה לצפייה דרך הרשת,לא להורדה

soapsfan

New member
ג'ניפר עונה נכון על שאלה

להפתעתו של ג'ק,ואז היא אומרת לו שהיא נהנית מזה,וגם ה"קהל"[בזמן שהיא לוחצת על הכפתור בכדי שיהיה אפקט של מחיאות כפיים]

PRINCESS GINA

New member
בחרתי סתם קטע וראיתי עכשיו....

קטע מספר 4 ...נחמד...ג'ק וג'ן היו מתוקים! איזה שאלות הוא שאל... ובו וג'ון..לא היה ברור לי מה הלך שם בכלל כי לא הכל ראיתי אבל נחמד... אליס ממש לא השתנתה מאז...רק יותר שיער לבן... וטום....טום!
מה אפשר לאמר עליו?

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifCityGirl9../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני כבר כל כך רגילה לראות את תגובותייך מתחת לשלי... כל פעם שמופיע לי סימן של מסר חדש, אני ישר בודקת איפה הגבת מתחתיי...
ו....

CityGirl9

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

נו זה ברור לא???. הטלאפתיה...

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אלה הסמיילים שאני זוכרת בע"פ איך לעשות... את השאר אני לא שמה כי הם
או
או
והם לא מתאימים למישהי שאני אוהבת...

אני חייבת שתשמעו../images/Emo14.gif../images/Emo58.gif

את השיר הזה שרה הופ לגיי-טי כשהוא נעלץ לעזוב אותה לבסוף עם הוריו הביולוגיים. אני ממליצה לכם להוריד אותו ולשמוע...כל כך עצוב...
הנה מילות השיר: Say Goodnight Artist: Beth Nielsen Chapman Event: JT leaves Bo and Hope Say goodnight not good-bye You will never leave my heart behind Like the path of a star I'll be anywhere you are In the spark that lies beneath the coals In the secret place inside your soul Keep my light in your eyes Say goodnight not good-bye Don't you fear when you dream Waking up is never what it seems Like a jewel buried deep Like a promise meant to keep You are everything you want to be So just let your heart reach out to me I'll be right by your side Say goodnight not good-bye You are everything you want to be So just let your heart reach out to me Keep my light in your eyes Say goodnight not good-bye

למעלה