פרק מ-ד-ה-י-ם!!!!

LILO digital

New member
אוקיי, אז שלוש...

את (לך אני פשוט אקרא מאיה, בסדר מבחינתך?) מאיה בר-שלום (מאיוש) ויאקומו (לה אני פשוט אקרא יאקומו)

LILO digital

New member
הי, נחשו מה!!

כן, חזרתי למרות שנפרדתי מכם (ממילא אין פה אף אחד), אבל הייתי חייבת לחזור כדי לשתף אתכם במשהו מוזר שגיליתי! כל ידעני הספוילרים ודאי כבר יודעים על מה אני מדברת, אבל בכל זאת: אחרי שכבר ראיתי בטלויזיה את הדיג´יגדילה הגנטית של טאקאטו וגילמון, הרשיתי לעצמי סוף סוף לצפות בסרטון היפני שהורדתי, שמראה גם הוא את הדיג´יגדילה. נדהמתי לראות שהאמריקאים חתכו קטע שלם! טאקאטו לא סתם צעק: "אני רוצה להילחם עם גילמון" ואז התחילה הדיג´יגדילה. הוא עמד עירום במשך כמה דקות בתוך עולם נתונים, וחשב מחשבות שלא יכולתי לפרש מהן (הן היו ביפנית), והוא החזיק ביד את הדיג´יכלי הצהוב (של ג´רי)! הוא גדל עם הדיג´יכלי של ג´רי, כי שלו נשבר. בגלל זה האור שברקע של הדיג´יגדילה היה צהוב זוהר, ולא אדום. באמת התפלאתי למה! ואז, ברגע דרמטי זה, הוא הניף את הדיג´יכלי הצהוב וזעק איזה משהו, ורק אז התחילה הדיג´יגדילה. למה חתכו את הקטע? אני לא מבינה! זה קטע ממש חשוב! והוא גם מקסים!

Digi Lista

New member
האמיריקאיים אוהבי הסדר...

חסר להם שהם מצנזרים את הגדילות מהעונה הרביעית- הגדילות מהממות וגם הפרקים(לפי התמונות, הפסקתי להוריד פרקים של העונה הרביעית, מחקתי את כול מה שהיה לי, במילא לא הבנתי אף מילה ביפנית, וזה היה נתקע באמצע ובקיצור בזבוז של מקום מבחינתי...), ידוע שהאמיריקאיים חובבי סדר וצנזור(יש כתבה השבוע בלילות של "ידיעות אחרונות"), לפעמים הם אכן צודקים אבל...דיג´ימון מצונזר?זה עצוב!, אני ממש מתחננת למאיה בר שלום תלמדי יפנית למרות הקושי ותתרגמי (אפילו עם עוד 30 אנשים)ותדבבי מהם(אם כבר אז גם את הסרטים החל מהרביעי...)את תראי שתהני אפילו יותר...

Snake Bandage

New member
מהההההההה?!

טקאטו אף פעם לא השתמש בדיג´יכלי של ג´רי! הוא לא עובד ממילא. הדיג´יכלי שאת ראית הוא הדיג´יכלי החדש שלו, הדיג´יכלי האולטימטיבי. הוא זכה בו לכבוד איחוד הקשר עם גילמון בפרק של היום. בפעם הראשונה שהוא התמזג דיגיטלית עם גילמון, לא היה לו דיג´יכלי (הרי הדיג´יכלי האדום הישן שלו נשבר), אז הוא לא הניף את הדיג´יכלי. לפי התיאור שלך, את ראית סצינה מפרק מאוחר יותר, שם יש לו את הדיג´יכלי האולטימטיבי, מה שנותן לו את האפשרות להניף את הדיג´יכלי באוויר ולצרוח "Matrix Evolution" כאוות נפשו. ^^ דיג´ימון תמיד צונזר פה ושם. בעונה השלישית מצנזרים פחות, אבל עדיין, מצנזרים. הרי לא כל דבר בדיג´ימון מותאם לבני 3-10 אמריקאיים זבי חוטם.

LILO digital

New member
כן... למשל, כשהם היו עירומים

ואני לא צוחקת. בעונה הראשונה, כשהבנים עושים אמבטיה בטירת האשליה של דוימון, רואים להם את התחת. דווקא חבל שאת זה צינזרו... הטוסיקים של מא וטאי מאוד חמודים...

למעלה