פרק מ-ד-ה-י-ם!!!!

יאקומו

New member
פרק מ-ד-ה-י-ם!!!!

ג´רי המסכנה חטפה (ואני בכוונה קוראת לזה ככה): "הטרפת לב", טאקאטו המסכן קיבל שיתוק (מה הקטע של החלומות האלו? רק אצלו רואים דברים כאלה... תמיד!) ובגלל סוזי הנרי וריקה התקרבו יותר (אני לא יודעת איך אתם תקראו לזה, אבל לדעתי מה שאין או יש בין ריקה והנרי מתקדם)

LILO digital

New member
דיג´יגדילה גנטית!!

סוף סוף סוף סוף! כבר ייחלתי לזה שיגיע כבר!! טאקאטו גדל עם גילמון! (איך קוראים לדיג´יגדילה הזו?) איזה יופי של פרק! תגידו, כמה פרקים יש בעונה הזו? בדרך כלל יש 50+ פרקים. אבל נראה לי שיש כל כך הרבה נושאים לנגוע בהם (הדיג´יגדילות הגנטיות, הדיג´ימון של קנטה, וקאזו וסוזי עדיין בכלל לא נלחמו)! מתמקדים המון בטאקאטו, אז מתי יהיה זמן למאמנים האחרים? אני מקווה שהעונה תהיה ארוכה! בנוגע לריקה, לא האמנתי שיש לה כזה צד אימהי, כשניסתה להרגיע את סוזי! היא אומנם לא הצליחה אבל מי בכלל יכול להרגיע את סוזי?? (חוץ מחבילה של סוכריות ארנבים...) הדיג´יגדילה הגנטית יפה! אני כבר מתה לראות אותה עם ריקה והנרי!!

באמת פרק יפה

האמת בכלל לא חשבתי שהם יכולים לגדול ביחד עם המאמנים שלהם. אבל בעונה הזאת דוקא הראו שגם המאמנים עשויים מנתונים, אז זה בסדר זה אומר שטאקאטו גם כן שייך לעולם הדיגיטלי?

LILO digital

New member
לא בדיוק...

טאקאטו וגילמון מחוברים נפשית, קודם כל... בגלל שהם חברים כאלה טובים... אבל אני מניחה שבכלל שטאקאטו הוא זה שיצר את גילמון, והנתונים הדיגיטליים של העולם הדיגיטלי התערבבו עם המשאלה של טאקאטו והפכו אותו למציאות. העולם הדיגיטלי הוא בעצם ערבוב של נתונים וחלומות... "נתונים" אצל דיג´ימונים זה בעצם דנ"א אצל בני אדם...

אז לטאקאטו יש דנ"א או נתונים?

כי כל הקטע הזה, שהוא וגילמון הם בעצם אחד, זה די מוזר, הרי גילמון הוא נתונים דיגיטליים וטאקאטו הוא דנ"א אז שניהם נתונים?

LILO digital

New member
ביחד

זה כל הרעיון. בטאקאטו יש גם נתונים ובגילמון יש גם דנ"א... בגלל שברגע שגילמון נוצר, הוא נהיה חלק מטאקאטו, ואז גם טאקאטו הוא בעצם חלק מנתונים (גילמון) וגילמון הוא חלק מדנ"א (טאקאטו)... לכן הם יכולים להשתלב גנטית. אז כל עוד טאקאטו לא הבין את גילמון, ודרש ממנו להילחם עוד ועוד, הוא רק הביא וירוס על הנתונים שלו (וירוס=אופל), ולכן לא יכל להתחבר אליהם גנטית... ברגע ששניהם מחוברים זה לזה, וגם לאור, הם יכולים להשתלב.

פרק מדהים ומטורף...

ג´רי נהייתה מטורפת,הנרי מזכיר את מאט{בהתנהגות לאחותו וההגנה}טאקטו בוכה ומתמזג עם גילמון{ואווו} ריקה נהיית אימהית, קאזו וקנטה נהיים רצינים{בפעם הראשונה בחייהם???} לילו אהבתי את ההסבר על הדיג´יגדילה המשולבת של טאקטו וגילמון.... יש למי שהוא מושג עם נזכה לראות את לופמון דיג´יגדלה.... *********************** למישהו יש מושג מה ההתקפות של דמידווימון ולמי הוא דיג´יגדל????? {אני פשוט חולה על הדיג´ימון הזה..}

DigiCat

New member
זה היה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!

הם התחברו וזה היה..........וואו!!!!!!!!!!! ממדהים...... קלטתם שטאקאטו היה ערום? חי חי...

הלדין

New member
באיזור שלי הייתה תקלה...

האם מחר בשעה 9:50 משדרים את הפרק הזה שוב?(התקלה גרמה לכך שאי אפשר יהיה לקלוט את הכבלים הדיגיטליים)

star_female

New member
לא...

כל בוקר יש פרק חדש והשידור החוזר הוא בצהריים

Nifredil

New member
ואיזה פרקים יש ביום שבת../images/Emo35.gif

שידור חוזר של משהו או פרקים רגילים?

star_female

New member
יש לעונה 51 פרקים

שזה ממש לא משאיר הרבה פרקים עד שהיא תיגמר ;-; למרות שאני לא יודעת איזה מספר פרק היה היום. הפרק היה מדהים *-* כמעט כל פרק שיש בו התפתחות חדשה הוא מדהים, בכל העונות... רציתי שריו ילך לעזור להם.. נו טוב... לפחות הראו אותו *-* בילזמון השתגע לגמרי... ולחשוב שבהתחלה הוא כמעט לא הסכים להשמיד אותם ;-; ריקה מאוד השתנתה, ואיך שהיא ניסתה להרגיע את סוזי מראה את זה... בהתחלת העונה היא היתה צועקת שהם צריכים להתבגר... עכשיו היא מנחמת ומנסה לעזור. היה קצת ריקה/טאקאטו, אבל זה רק בגלל שהוא היה בסכנה (למרות שבהתחלה היא היחידה שקראה לו) ממש אהבתי את הקטע שכולם קראו לו והקטע עם החלום... אני אוהבת את הקטעים עם החלומות של טאקאטו (וגם הקטעים שהוא צורח), זה מזכיר לי את אווה *-* (ה-4 פרקים שראיתי לפחות... אבל זאת ההרגשה...) ואהבתי את הביו-מרג´ (ככה קוראים לזה נכון?)... ההתפתחות עצמה היתה יפה, וגם המוזיקה ברקע (למרות שזה בטח ישתנה וזאת היתה מוזיקה כזאת רק בגלל שזאת פעם ראשונה שהם התמזגו).

Digi Lista

New member
גם אני אוהבת את הקטעים של החלומות..

בכלל העונה הזאת יותר מידיי מסתורית לדעתי(וזה מעולה),כול הזמן יש הקטע של חלומות ומשאלות, וכשחולמים יש מעבר רוחני למקום אחר...טוב, אולי רק אני רואה את זה ככה אבל הקטע של ההעברה הרוחנית ממש מרתק אותי ואם היה לי מספיק כוח וזמן הייתי עכשיו מעלה כאן איזו תיאוריה שלמה בעניין(במילא לא היו קוראים אותה אז מה זה משנה?...). הפרקים באמת מתקרבים לאט לאט לסוף... עכשיו אני כותבת
(ספוילר)על הגדילות הגנטיות בעונה הזאת, מי שלא מעוניין שידלג על זה(אני אשאיר רווחים גדולים)אחר כך יש המשך הגיגיי על הפרק...
הגדילות הגנטיות של האחרים יתרחשו בעולם האמיתי(דרך אגב בג´רי יכנס דיבוק), תגיעה ילדה בשם אליס שהדיג´ימון שלה דוברמון יקריב את עמו ובכך יעזור לריקה,הנרי וריו נדמה לי להתמזג גנטית, כמובן שאליס לא הכי תרצה לאבד את דוברמון אבל היא ודוברמון חיפשו את המאמנים הרבה זמן כי הם יודעים שזאת הדרך היחידה לנצח את הדי-ריפר(נדמה לי שמדובר בו), זהו נראה לי. נגמר הספוילר, עכשיו נמשיך... בילזמון מתחיל להעלות לי על העצבים, הוא אולי קטלני(הדבר הזה הרג דיווה בנגיעה אחת!)וגם מגניב מבחינת המראה, אבל... אני רוצה בחזרה את אימפמון וקולו השטיחי(ואני מתחילה להתגעגע יותר מפרק לפרק...)אז ברור שאימפמון יחזור בסוף להיות חמוד(זה לא ספוילר כי הרי ידוע שהוא והמאמנים שלו יתאחדו שוב) כמו שאני אוהבת אותו...אמרתי את זה כבר אתמול- שיהיה את בילזמון כמה שרוצים אבל במקביל שיהיה גם את אימפמון אהובי(ושוב, למישהו יש מושג איפה מאמצים אימפמון?אני זקוקה לאימפמון משלי!), נראה לי שמרוב אובססיה אליו אני אפתח לו גלריה משל עצמו...(להירגע כולם, אני אשתלט על עצמי עוד מעט ואז הרעיון לא יצא לפועל...). ריקה לא הפתיעה אותי היא גילתה חוש אימהי כלפיי סוזי(הקטנה הזאת עוד תעשה צרות ללופמון המסכנה...), למה לא הופתעתי?ריקה מההתחלה הזכירה לי משהו בעצמי מה שאומר שלפעמים הצגת קשיחות מחפה על צד רגיש ופגיע, ובגלל שריקה הבינה את האמת- דיג´ימונים הם אמיתיים, אימא שלה אוהבת אותה בסך הכול וגם כשיש חברים זה טוב היא נהייתה ממש נחמדה, דואגת לכולם,מקשיבה מידיי פעם(נו, בכול זאת מדובר בריקה...)לאחרים...בדיוק מה שקרה לקן בעונה הקודמת(אם כי אצלו זה היה חמור בהרבה) ולמאט בסוף העונה הראשונה, כן, מה לעשות זאבים בודדים לא משתנים(וטוב שכך!). ג´רי בכלל צריכה להיכנס לפוקוס כמו שקאזו אמר(מה הקטע של אני צריך להציל אותה או משהו כזה?, ממתי אתה עושה את הדבר הנכון?)היא באמת הוציאה על טקאטו את כול העצבים שלה על מות ליאומון(
), אומנם היא צדקה בעיקרון,אבל דווקא היא מכול האחרים צריכה להזדהות עם טקאטו בגלל שהם במצב דומה- היא איבדה את ליאומון והוא היה בשלב אבדון מגילמון(ליתר דיוק מהחיבור ביניהם וכול זה...),בכלל אסור היה לשפוט את טקאטו בצערו כמו שלא צריך לשפוט אותה כי היא הגיבה מצער(חכו,הצער הזה יבוטא ב...טוב,אני לא ממשיכה). לפי התקציר בממיר ביום שני בערך סוזי אמורה להשתמש בדיג´יכלי שלה וקנטה כנראה יקבל את הדיג´ימון שלו, אבל זה לא בטוח. קאלומון לא הופיע היום, חבל רציתי איזה מוטו חדש... ועוד משהו לסיום(נשבעת שהפעם זה סופי...)"ראש כרוב", "ראש אננס" והיום גם "ראש בטטה", יש לי הצעות לעוד ראשים "ראש קישוא קפוא" , "ראש אגוז", "ראש אפרסמון מיובש"...אפשר לגוון את זה עוד...(שיהיה ברור,אני ממש אוהבת את העניין!!!) ואיך העיצוב החדש לדעתכם?(יאקומו, את שאלת מתי הוא יעלה,הוא עלה ואת לא הגבת עליו...הייתי בטוחה שתגיבי ראשונה!)

יאקומו

New member
אני מצטערת לבשר לך...

אבל אני לא מבדילה! מה, זה העיצוב??? את יכולה להגיד לי מה שונה?! אני מצטערת! אני בטח קולטת מ-א-ו-ד מ-א-ו-ד לאט!

Digi Lista

New member
יאקומו...

תלחצי למעלה על דיגימון(איפה שכתוב תפוז>קהילות>דיגימון>פורום) ואז תראי את העיצוב החדש.

יאקומו

New member
מתי...

גם לכרטיסים האישיים יהיה העיצוב החדש?? (אם כבר יש, את בטח מאוכזבת מזה שלא שמתי לב לבד...)

Digi Lista

New member
גם אני חושבת ככה...

אני ממש אוהבת את העיצוב החדש(ואפשר היה לראות את במשך השבועיים האחרונים...)האמת שחיכיתי שאת תראי אותו כי שאלת עליו שאלות...כתבתי גם לווילו אתמול משהו בנוגע לזה אני מקווה שהיא ראתה. ולמי שאין כוח להסתכל למעלה על תפוז>קהילות>דיגימון>פורום, אני מצרפת את הקישור בתקווה שהרבה יראו(נדמה לי, אל תתפסו אותי במילה, שבקרוב העיצוב הישן יעלם וישאר רק החדש-וזה מעולה מבחינתי!)ויהנו. תפוז באמת השקיעו בעיצוב הפורומים! לגביי מה ששאלת אין לי מושג אם אכן מתכננים לעצב את הכרטיסים האישיים(אני אשמח מאוד אם אכן הם יעוצבו), אני אשאל את זה ואחזיר לך תשובה(אם יחזירו לי תשובה..)

LILO digital

New member
עוד רעיונות

מעניין אם מאיוש (=מאיה בר שלום. ככה אני קוראת לה גם כחיבה וגם כדי להבדיל אותה ממאיה השניה, חברת הפורום) תרגמה באופן ישיר את הראשים האלה או שהמציאה את הירקות בעצמה! בכל אופן הנה רעיונות נוספים (כולם מתאימים לאימפמון:) ראש סלרי ראש זייתים שחורים ראש ברוקולי ראש סברס...

למעלה