גם אני אוהבת את הקטעים של החלומות..
בכלל העונה הזאת יותר מידיי מסתורית לדעתי(וזה מעולה),כול הזמן יש הקטע של חלומות ומשאלות, וכשחולמים יש מעבר רוחני למקום אחר...טוב, אולי רק אני רואה את זה ככה אבל הקטע של ההעברה הרוחנית ממש מרתק אותי ואם היה לי מספיק כוח וזמן הייתי עכשיו מעלה כאן איזו תיאוריה שלמה בעניין(במילא לא היו קוראים אותה אז מה זה משנה?...). הפרקים באמת מתקרבים לאט לאט לסוף... עכשיו אני כותבת
(ספוילר)על הגדילות הגנטיות בעונה הזאת, מי שלא מעוניין שידלג על זה(אני אשאיר רווחים גדולים)אחר כך יש המשך הגיגיי על הפרק...
הגדילות הגנטיות של האחרים יתרחשו בעולם האמיתי(דרך אגב בג´רי יכנס דיבוק), תגיעה ילדה בשם אליס שהדיג´ימון שלה דוברמון יקריב את עמו ובכך יעזור לריקה,הנרי וריו נדמה לי להתמזג גנטית, כמובן שאליס לא הכי תרצה לאבד את דוברמון אבל היא ודוברמון חיפשו את המאמנים הרבה זמן כי הם יודעים שזאת הדרך היחידה לנצח את הדי-ריפר(נדמה לי שמדובר בו), זהו נראה לי. נגמר הספוילר, עכשיו נמשיך... בילזמון מתחיל להעלות לי על העצבים, הוא אולי קטלני(הדבר הזה הרג דיווה בנגיעה אחת!)וגם מגניב מבחינת המראה, אבל... אני רוצה בחזרה את אימפמון וקולו השטיחי(ואני מתחילה להתגעגע יותר מפרק לפרק...)אז ברור שאימפמון יחזור בסוף להיות חמוד(זה לא ספוילר כי הרי ידוע שהוא והמאמנים שלו יתאחדו שוב) כמו שאני אוהבת אותו...אמרתי את זה כבר אתמול- שיהיה את בילזמון כמה שרוצים אבל במקביל שיהיה גם את אימפמון אהובי(ושוב, למישהו יש מושג איפה מאמצים אימפמון?אני זקוקה לאימפמון משלי!), נראה לי שמרוב אובססיה אליו אני אפתח לו גלריה משל עצמו...(להירגע כולם, אני אשתלט על עצמי עוד מעט ואז הרעיון לא יצא לפועל...). ריקה לא הפתיעה אותי היא גילתה חוש אימהי כלפיי סוזי(הקטנה הזאת עוד תעשה צרות ללופמון המסכנה...), למה לא הופתעתי?ריקה מההתחלה הזכירה לי משהו בעצמי מה שאומר שלפעמים הצגת קשיחות מחפה על צד רגיש ופגיע, ובגלל שריקה הבינה את האמת- דיג´ימונים הם אמיתיים, אימא שלה אוהבת אותה בסך הכול וגם כשיש חברים זה טוב היא נהייתה ממש נחמדה, דואגת לכולם,מקשיבה מידיי פעם(נו, בכול זאת מדובר בריקה...)לאחרים...בדיוק מה שקרה לקן בעונה הקודמת(אם כי אצלו זה היה חמור בהרבה) ולמאט בסוף העונה הראשונה, כן, מה לעשות זאבים בודדים לא משתנים(וטוב שכך!). ג´רי בכלל צריכה להיכנס לפוקוס כמו שקאזו אמר(מה הקטע של אני צריך להציל אותה או משהו כזה?, ממתי אתה עושה את הדבר הנכון?)היא באמת הוציאה על טקאטו את כול העצבים שלה על מות ליאומון(
), אומנם היא צדקה בעיקרון,אבל דווקא היא מכול האחרים צריכה להזדהות עם טקאטו בגלל שהם במצב דומה- היא איבדה את ליאומון והוא היה בשלב אבדון מגילמון(ליתר דיוק מהחיבור ביניהם וכול זה...),בכלל אסור היה לשפוט את טקאטו בצערו כמו שלא צריך לשפוט אותה כי היא הגיבה מצער(חכו,הצער הזה יבוטא ב...טוב,אני לא ממשיכה). לפי התקציר בממיר ביום שני בערך סוזי אמורה להשתמש בדיג´יכלי שלה וקנטה כנראה יקבל את הדיג´ימון שלו, אבל זה לא בטוח. קאלומון לא הופיע היום, חבל רציתי איזה מוטו חדש... ועוד משהו לסיום(נשבעת שהפעם זה סופי...)"ראש כרוב", "ראש אננס" והיום גם "ראש בטטה", יש לי הצעות לעוד ראשים "ראש קישוא קפוא" , "ראש אגוז", "ראש אפרסמון מיובש"...אפשר לגוון את זה עוד...(שיהיה ברור,אני ממש אוהבת את העניין!!!) ואיך העיצוב החדש לדעתכם?(יאקומו, את שאלת מתי הוא יעלה,הוא עלה ואת לא הגבת עליו...הייתי בטוחה שתגיבי ראשונה!)