פרק משגע!!!!!!!!!!!!!!!

פרק משגע!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo60.gif

היי!!!!!!!!! איזה פרק יפה!!!! אנשים,שמתם לב שהדיסק שג´ן גנבה לצ´רלי-פינקרטון, הוא של וייזר,מכירים אותם??? להקה חביבה שזהו האיזכור השני שלה בסדרה!! (הראשון היה בבוסטונים כשג´ואי נכנסה לחדר וראתה את אודרי קוראת עיתון-אודרי שמעה ברקע את השיר-hash pipe של וויזר!!!) הפרק היה ממש יפה וג´וש היה חמוד כתמיד!!! ודוסון היה מצחיק!!! וזה היה מוזר,כי אחרי הפעם שהוא השתכר עם אנדי הוא הבטיח לעצמו שהוא לא ישתה יותר,אופס..... טוב אני מבינה אותו! עם כל המתח הזה!! מסכנול!!! רוצה לשמוע מה חשבתם על הפרק ועל וויזר-אם אתם יודעים מי הם בכלל??? בבי טל ג´קסון

Luthien

New member
לוויזר יש שירים טוביייייייים

חוץ מזה, אהבתי את הפרק, שיכנעתי מישהו לראות וגם הוא אהב!!!!!!!!

shirakl

New member
היה באמת אחלה פרק

בעיקר אהבתי את הקטע של ג´ן צ´ארלי, והבחורה השניה (אמרו איך קוראים לה?)! זה היה פשוט ענק! פשוט התפוצצתי מצחוק! זה כ"כ הגיע לו! סוף סוף ג´ן קלטה אותו ונטשה אותו, וגם נקמה בו כמו שצריך! בקשר לדוסון - עד הקטע בסוף הפרק שהוא התחיל להתבכיין לג´ואי, ממש אהבתי אותו... בגלל זה אני לא אוהבת אותם כשהם ביחד, הם תמיד מתבכיינים... וג´ק - הוא היה תמיד כ"כ חמוד! מה נפל עליו? די כבר עם זה! אני לא יכולה לסבול אותו יותר ואני לא מבינה איך זה הגיע למצב הזה! הוא כבר לא נחמד! הוא נטש את טובי בפרק הקודם, עכשיו ג´ן כבר לא מרגישה שהיא יכולה לדבר איתו ופונה לאנשים אחרים (פייסי ודוסון) ובקרוב הוא יאבד גם אותה, שתמיד עמדה לצידו ברגעים הקשים... וכל זה בשביל מה? אוף, אני לא יכולה להבין אותו! ואודרי - היא היתה ממש אחלה בפרק הזה. אפשר לומר שמפרק לפרק אני אוהבת אותה יותר! והקטעים שלה עם ג´ואי היו ממש טובים, וגם אהבתי את הקטע שג´ואי הגנה עליה בפני אמא שלה! ג´ואי יכולה להיות ממש ממי לפעמים, כשהיא לא בכיינית משעממת!

Uv Kruvi

New member
צודקת!!!

אהבתי את הפרק לאאאלה... אני חושב שג´ק נהיה אדיוט!!! לא יודע... פיספס את זה עם טובי...חבל... וכל הכבוד לג´ן... איך הביא הביאה את זה לצ´ארלי...מגיע לו... ודוסון??? מממ... היה סביר הפרק הזה... :) השתחרר...זה טוב...

stardust15

New member
הפרק

אודרי מעצבנת
כאילו כל הזמן היא אמרה שיש לה ביטחון עצמי נמוך וכל מיני שטויות כאלה...אבל איך זה אפשרי
אוקיי אימא שלה השפילה אותה וגרמה לה להרגיש רע עם עצמה וכדומה אבל עדיין היא כזאת יפה
כאילו איך מישהי שנראית ככה יכולה להיות עם ביטחון עצמי נמוך?אוקיי מובן שזה אפשרי אבל זה פשוט מעצבן
אה כן ועוד משהו כן נכון ג´ואי הגנה על אודרי מפני אימא שלה וואו איזו התרגשות...לדעתי זאת היתה ממש חוצפה מצידה
כאילו אוקיי אימא של אודרי הגזימה אבל עדיין אין לג´ואי זכות להתחצף ככה אליה
וג´ואי מ-ז-ה גאה בעצמה..."אוי אני כזאת חוצפנית חסרת טאקט חי חי" וכן גם אני אהבתי איך שג´ן והשניה לימדו את צ´רלי לקח...זה ממש הגיע לחלאה להשאר ככה עירום במסדרון
הוא באמת האמין שהם יעשו שלישיה??פחחחח אידיוט!!! וגם אותי ג´ק כבר מתחיל לעצבן אוף הלוואי שיעוף כבר מהאחווה הזאת וזהו
ופייסי מזה מעצבן אותי
כאילו שיפסיק כבר להתלהב מהסירה הפתטית שהוא גר בה במרינה
ערך שם מסיבה...מלווה אותה לבוס שלו כדי שיוכל לבגוד באישתו עם המלצרית...אם אני הייתי גרה בסירה!!הייתי זוחלת לאיזה חור ומסתתרת שם מרוב בושה!!!! אבל בעיקרון הפרק היה בסדר...

shirakl

New member
בקשר לג´ואי

היא לא התלהבה מהחוצפה שלה, אלא התנצלה עליה, אבל אודרי אמרה לה שהיא דוקא שמחה על מה שהיא עשתה! אני חושבת שלפעמים יש רגעים בחיים שאתה צריך שמישהו יעשה בשבילך את העבודה השחורה מפני שאתה פשוט לא מסוגל... במקרה הזה אודרי היתה צריכה מישהו שיעזור לה להבהיר לאמא שלה את מה שמפריע לה ביחסים ביניהן. ג´ואי עשתה את זה, ולדעתי בכך היא עזרה להחזיר את הקשר בין אודרי ואמא שלה למוטב!

rbachar

New member
היה פרק פשוט ענק ...

ראיתי אותו רק אתמול כי הקלטתי ... ואיזה מסכנה גואי על מה שדוסון אמר לה ,

princess leah

New member
אז זה מה שמעצבן אותי

אתם יודעים משו - הסדרה הזאת חינוכית מידי... כל פעם שמישהו משתכר - זה גורר תוצאות שליליות ביותר. וזה לא נכון. מצב שיכרות לא בהכרח מוביל להרס עצמי או פליטות פה מיותרות. והם ממש מציגים את זה כך - תמיד. קצת מעצבן. אבל שיהיה. אני בכל זאת נכבשת כל פעם מחדש. שיהיה טוב נעמה (חדשה פה)

princess leah

New member
אבל חבל

וויזר הם אחלה בחלה של להקה. ודוסון קריק.. היה... היה נחמד. קצת מאכזב לגלות שהבוס החמוד ביותר של פייסי הוא שקרן נואף. אבל. חבל. נעמה.

למעלה