פרק מספר 35

GK_FF

New member
מעצבן אותי שאני מקבל פה ספויילרים..

ואני לא מדבר על ספוילרים רשמיים, אלה סתם השארות של אנשים שגורמים לי לפתח את המחשבה ולהגיע לקטעים בעלילה לפני שהם קורים ואני שונא את זה.. לדוגמא: מי שאמר שאדם התאהב בעבר בילנה ולא בשירה (כמו שאני חשבתי שייקרה) צדק, כי תשימו לב שבהפסקת פרסומות רואים תמונות של הדמויות ומחלקים אותם ככה: נועה ושירה, שלמה וברוריה, ואז סיווג מאוד מאוד תמוהה: אדם והלנה. הפריע לי שגיליתי את זה כי אני חושב שאם לא הייתי קורא בפורום הזה לא הייתי אפילו חושב בכיוון והייתי חושב שהדמות המיסטורית היא דווקא דמות שעוד לא הופיע בסדרה בכלל........... שקלתי לעזוב..
קיצר בקשר לפרק, הוא לא היה משהו למרות שהיה בו קטע פשוט קורע וזה כשברוריה אמרה לגלית גוטמן "את חושבת שאני שמנה נכון?! אוביס!" חחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה קרע אותי (ואני ממש לא צוחק ממנה בד"כ).

אתם יודעים מה חסר לי?

כמו שכולכם כתבתם מגילות בפורום טלנובלה בע"מ, למה אנחנו לא כותבים את מה שאנחנו באמת חושבים בפורום הזה? אני כאילו חולה על מקס וברור שכל קטע שלו אני מזילה ריר, אבל יש פה סיפור מעניין והביצועים פה סבבים לגמרי! כאילו ברוריה וגלית - הסצינות שלהם היו מדהימות. כל כך צחקתי! זה היה כל כך מצחיק לראות איך היא בהתחלה התייחסה אליה כמו אל אלילה כי היא כל כך רזה כל הזמן, אח"כ היא התחרפנה עליה ואח"כ היא התלהבה שהיא הולכת לקבל עצה מסלב. והפאנץ': "זה משמין"? ענק!!! ואגב - אתם באמת חושבים שאדם התאבד בגלל ילנה????????? נראה לי ביזארי!

לא הבנתי מה אמרת בחלק הזה...

"כמו שכולכם כתבתם מגילות בפורום טלנובלה בע"מ, למה אנחנו לא כותבים את מה שאנחנו באמת חושבים בפורום הזה?"

כי אתם רק כותבים

איזה כוסון מקס איזה מדהימה בר ולמה אנחנו לא דנים באמת בסדרה? היא שווה! כאילו - מקס הואו כוסון על ואני מאוהבת בו עוד מאקזיט אבל בואו נדבר על הסדרה. אני הראשונה שתודה שלא התלהבתי ממנה בהתחלה, אבל לדעתי היא פשוט משתפרת מיום ליום, וברוריה היא פשוט מלכה. אין אין אין עליה. ואגב - אני גם אוהבת את הלנה. מעניין מה הקטע שלה - צריך לפצח את הדמות שלה.

הבנתי.. ../images/Emo122.gif

ובאמת הסדרה משתפרת..
ובטח יפצחו בשבילנו את הדמות בקרוב..

loli kiss

New member
פרק חמוד../images/Emo9.gif

אבל..אני מתעצבנת כל פעם מחדש כשיולי הזאתי מנשקת את מקס...
למה היא באה לעשות קורס נשיקות
נ.ב. הקטעים עם ברוריה קרעו אותי
א..ו..הבחורה שאדם התאבד בגללה זו שירה..לייק הלו
היא גם הייתה בצבא עם נועה, גם הפקירה נשק כמו שראו את הבחורה בפלאשבק והיא גם גדולה מאדם ב-5 שנים
חוץ מזה...זה יסבך את הסידרה לגמרי..כי שירה- עובדת אצל רז, החבר של אדם היא האחות החורגת של החברה של אדם והאויבת הכי גדול של אחות של אדם, נועה

למעלה