פרק מס´ 3

פרק מס´ 3

אז מה קורה איתי? השבוע היה שבוע נחמד בכללותו. קצת שאדו (עם קצת יותר מדי אלכוהול), קצת דיפ (עם קצת פחות מדי אנשים שאני מכיר), וקצת פחות מדי שינה. בתקופה האחרונה, עם חיזוק קשרי עם אנשים מהקהילה והכרת אנשים חדשים, שאלה עלתה לי לראש - מה אני רוצה? מה אני רוצה במובן של אינטימיות ומערכת יחסים. אני רוצה מערכת יחסים? אני רוצה סטוצים? אני לא ממש יודע. קירבה זה דבר מפחיד. גם בגלל שזה דבר נורא טוב, שונה וחדש, וגם בגלל שהיא מצריכה ויתור על חומות אישיות. אז אני יודע שאני לא פעם משתמש בהגיון קר רק כדי שאני לא אצטרך להתמודד עם רגשות שיובילו לקירבה שכזו. הייתי במועדונים. היו אנשים שידעתי, בבירור, שאם רק רציתי הייתי יכול להשיג. אז למה לא עשיתי זאת? בגלל ש"הוא לא נראה טוב", בגלל "שאנחנו מכירים אחד את השני מהאגודה ואני לא מרגיש נוח", ועוד כל מיני סיבות כאלו. בנקודה מסויימת עולה השאלה האם אלו סיבות או תירוצים. אותו דבר בקשר למערכות יחסים. גם כאן היו לי הזדמנויות, ולא לקחתי אף אחת מהן. ואני פשוט לא יודע אם הדברים שמונעים אותי מלקחת את העסק צעד קדימה הם תירוצים או סיבות לגיטימיות (להתפשר זה רע. במיוחד בכל הקשור לרגש). ואנשים אומרים לי "אתה צעיר, אתה מתוסבך. Facts of life. תזרום, תפסיק לקחת הכל ברצינות תהומית, ותהנה. מה שיקרה יקרה." אבל הקצינות התהומית כנראה מחוקקת בדי אנ אי שלי, והמחשבה שלי היא שאם אני לא אשאל ואחקור ואזרום עם מה שקורה, לא יקרה כלום כי אני בתת מודע לא יאפשר לשום דבר לקרות. ובנתיים אני הולך היום לעוד מסיבה (יומהולדת). השאלה האמיתית היא אם אני אלך לדום לאחר מכן. אין לי יותר מדי כוח לזה, נראה לי. מומין שמקווה שבקרוב יהיו לו קצת פחות שאלות תהומיות ויותר סיפורים עסיסים לכתוב עליהם.

campari

New member
אתה תהיה בסדר, נראה לי ../images/Emo39.gif

...רק תוריד את מינון האלכוהול, ואל תתחיל עם סמים (שני דברים שיכולים לשבש לך את השיפוט ולדחוף אותך לכיוונים שממש לא התכוונת לקחת בחיים). אה, כן, ותמיד תמיד תזדיין עם קונדום (ואם לפרטנר שלך יש ריח רע מהפה או מהזין תגיד שאתה קופץ להביא סיגריות, ואל תחזור). את העצה הזאת שווה להדפיס ולשים בארנק.
שבת שלום לכל קוראינו בישראל ובתפוצות

1jo

New member
קירבה

מסתבר שלא רק אני מתלבט. אני חי את חיי עם משפחתי בביתי "הדל" אך מדי פעם יוצא לעולם הגדול והרחב לבני מיני. אין ספק שהדילמה שכה היטבת לתאר היא גם שלי. וככל שחוסר הסיפוק מהמצב גובר כך ביטויה קשה יותר. אך למרות זאת היה לי שבוע נהדר. בעבודה הצלחתי להגיע להשגים להם קיוויתי ובחוץ יצא לי לפגוש אנשים מענינים. מעניין עד כמה קל למצוא את בני מיני. השבוע היתה לי תחושה שכל מי שאני רואה שותף למחשבותי. היה לי רושם שקיימת איזושהי מגפה. האם כולם פוחדים שזה סוף העולם ורוצים "לטעום מהפרי האסור"? האם יש מין תחושת יום הדין. האם המצב המדיני והפחד ממלחמה מביא אנשים לחפש סיפוק מעבר לחיי היום יום שלהם. לפחות זאת היתה תחושתי. לגבי המראה- כבר למדתי ,למרות שאני בשטח זמן לא רב , שקיים אינסטינקט ראשוני להגיע ליפה לצעיר לשרירי ואין זה מפתיע (ראה מה קורה בעולם החי-הצבעוני והיפה מנצח), אך כאשר מחפש אתה עומק ולא רק סיפוק מיני רגעי עד כמה שיהיה זה עילאי תפנה לאדם ולא למראה. ולאחר שתגיע לסיפוק יהיה מענין להמשיך לדבר להנות יחד עם הפרטנר שלך ואולי גם לראות את האדם שבו. השבוע היה נפלא והוסיף לכך גם תקליטור חדש של YO YO MA . המוזיקה יפה אך בעקר מרגיעה.

רצינות תהומית..

בעייה מוכרת. גם אני חושב על כל דבר לא פעם ולא פעמיים ומעולם לא נתתי לעצמי לזרום עם הרצונות שלי וחבל כי יתכן שהחיים שלי היו עולים על מסלול שונה שבו הייתי מוצא את האושר הנכסף (ואולי לא). אני לא רוצה להיות עוד אחד מאלה שיגידו לך לזרום אבל אני כן חושב שאתה נמצא בשלב מתאים לנסות ולהתנסות מבלי לקבל החלטות אפריורית. התנסות זו או אחרת אינה מקבעת אותך לבחירה מסויימת אתה תמיד יכול לנסות משהו אחר. עם הנסיון סביר להניח שבאופן טבעי תפתח העדפה לסגנון חיים זה או אחר. אני לא חושב ש"השאלה האמיתית היא אם אני אלך לדום" או לא. ואני לא חושב שאתה צריך כבר עכשיו להתמודד עם שאלות אמיתיות. יש לך את כל הזמן שבעולם להתמודדויות כאלה.

תפודית

New member
כל כך מזדהה

אצלי זה מלווה ברגש כזה, כשברגע שאני כן מתחילה להתקרב למישהו, ומתחיל להיות משהו, אז אני מתרחקת. מוצאת משהו בו שלא טוב, ומצדיקה את עצמי אחר כך כשאני שואלת "למה היית מטומטמת ןעזבת אותו?!". חמוד - נראה לי ששניינו ניחנו בקלוסרפוביה.

.m

New member
מומין מקסים שלי

לאן אתה ממהר ילד? מה הלחץ הגדול? תזכור שכל החלטה שתקבל היא הפיכה - אתה רשאי לשנות את דעתך על כל דבר בכל עת. נכון, קירבה זה דבר מפחיד. אולי הדבר הכי מפחיד.ואין לזה קשר לגיל. זה מפחיד בכל גיל. בכל שלב. (כמעט) כל הזמן. אבל כשהיא טובה - היא שווה הכל. וגם רצינות תהומית זה לא דבר רע. תתלבט, תשקול בכובד ראש, תשנה את דעתך עשרות ומאות פעמים, ואל תתן ללחצים חיצוניים להשפיע עליך. אתה בחור רגיש ונבון ואתה יודע מה טוב ונכון עבורך. אוהבת אותך mai

xanadu

New member
אכול ושתה כי מחר תגדל

ואז יש פחות זמן להתלבטויות

פרק מס´ 3 - תוספות

עבר עלי יום שישי נפלא. ונוראי. ובאופן כללי די מוזר. היות שהוא חשוב ביותר, ראוי שיקבל מקום ביומן, ולכן אני מכניס תוספת זו ליומן. --- אחרי מספר ימים מלאי מסיבות ואירועים, הגיע יום שישי. לידיד הומו מהשכבה יש יומהולדת, והוא הזמין כמה ידידים (הומואים) וכמה ידידות (הם נשים, למי איכפת
) לשבת. איפה? ביטבתה. כן כן. יטבתה. מזעזע. בשאדו ביום רביעי ידיד שלי סידר לשנינו רישום ברשימת VIP של הדום. וזה אומר? 50 שקל כניסה חצי שעה לפני כולם, לקוקטייל וסושי. סבבס לנו. וכך נוצר מצב שאני הולך ליטבתה, בבגדי מסיבות, ומשם ישר למסיבה בדום. אז אני מגיע ליטבתה. מי אני רואה, חוץ מהידידים וידידות שהוזמנו? ילדים מהשיכבה. מסתבר שמישהי סיפרה לכמה ילדים מהשיכבה על המסיבה, והם החליטו שבא להם להידחף בלי להודיע מראש או להיות בכלל מוזמנים. מה הבעיה? אני בארון. כלומר, הייתי, אבל אחרי שרואים אותי בבגדי מסיבות הומואים (לבשתי נעליים אדומות, למען השם
), מדבר עם חבורת הומואים, במסיבה שכל מי ש-הוזמן- הומו, לא צריכים להיות גאון כדי להפיץ שמועה מטומטמת על הזהות המינית שלי (עזבו את הנקודה חסרת המשמעות שזה לא העסק שלהם לדבר עליה). בנקודה זו הבנתי 2 דברים: 1.הידיד ההומו שלי? לינץ´ בו. הידידה שסיפרה להם? לינץ´ גם בה. 2.אני יכול או לבכות או לצחוק. אז צחקתי. והתעלמתי מהם. אז כמובן שהם הלכו אחרי כמה דקות, כשהם התחילו להרגיש לא נוח (חבורת סטרייטים לא מוזמנת למסיבה. וגם הושבנו אותם בשולחן אחר
). אני יכול לקוות שהם יסתמו את הפה, אבל הסיכויים לכך מעטים. אנשים חסרי חיים אוהבים לרכל על אנשים אחרים, וממתי לבני נוער יש מוסר או יכולת איפוק? הבעיה האמיתית היא לא איתם. לא איכפת לי מהם. זין בהם. הבעיה היא שיש לי הרבה חברים שלא יקבלו את המיניות שלי מי-יודע-מה, ואני מקווה שהם לא ישמעו מזה. כן, אני יודע שאתם תגידו "אם הם לא מקבלים אותך ככה אז הם לא שווים את זה". בלה. אני נהנה איתם, אני רוצה להמשיך להנות. Simple As That. אבל החלטתי לצחוק, וזה מה שעשיתי במשך כל הערב, מתעלם מהקטסטרופה בפוטנציה שהתרחשה. מה שיקרה יקרה, זה כבר לא בשליטתי. ואחרי זה הלכתי לדום, שהיה מ-ה-מ-ם! התפאורה מעולה, התאורה מרהיבה, והסלקציה עושה רק טוב למבחר הגברברים במקום. לרוע מזלי היו לא מעט סטרייטים, מה שעיצבן (הדבר הכי מעצבן שיכול לקרות במסיבה זה להסתכל על בחור במשך שעה ולגלות שהוא סטרייט). היתה מוסיקה כייפית (האוס ניו-יורקי גרובי, בעיקר, בתוספת תופים חיים כפיים). אני צריך לבקר שם עוד כמה פעמים. חוץ מאאוטינג קטנצ´יק, היה שמייח בהחלט. תוצאותיו של האאוטינג (אם יהיו) ידווחו בימים הקרובים. מומין

.m

New member
חייו הסודיים של מר מומין? כבר לא...

מה יש להגיד? אין לך שליטה על מעשיהם של החבר´ה מהשכבה, ולכן אין כ"כ טעם להתעמק בזה... לעומת זאת (ובהנחה שהם יעשו לך אאוטינג) אתה יכול לבחור כמה נושא יהיה אישיו או נון-אישיו. זה תלוי רק בתגובה שלך. ואגב - לא רק גייז הולכים בנעלים אדומות (מה יהיה עם הסטיגמות האלה???) שמחה שנהנת ביום שישי, ומקווה שנהנת גם במוצ"ש.
mai

MARMELAD

New member
נו? נו? נו? נוווווווווווווווווווו??

חיכיתי חיכיתי... ואיפה ההמשך? מה הם אמרו? מי גילה? ואיך? וההיא... וההוא? ומומין? איפה מומין???

למעלה