פרק מדהיםם!

gal255

New member
זה היה הפרק הכי קיטצ'י בתולדות הסדרה

אני קוראת סמויה. אבל הייתי חייבת להגיב. זה היה הפרק הכי קיטצ'י בתולדות הסדרה, אבל הוא התאים לכל הסיטואציה של הפרק של הפרידה מכולם. הקטע עם קארן ודן היה קטע כ"כ חזק, עוצמתי ומשוחק מעולה.

חבל שראו למשך שעה את הרוק שלה על השימשה

יאק

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifקיטשי אבל טוב../images/Emo9.gif

ככה באמת גומרים סדרה קיטשית.. (למרות שזה לא ממש הסוף) ואני ממש מחכה עכשיו לעונה ה-5 כי באמת מעניין מה יקרה איתם אחרי הלימודים. נורא הזדהתי עם ברוק, אני עולה עכשיו לי"ב ועם כמה שזאת הולכת להיות שנה קשה אני רוצה שהיא תעבור כמה שיותר לאט...

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gif*לא קשורה* וואו איזה פרק../images/Emo99.gif

באמת שאהבתי. איך התלהבתי מהמשחק הדרמטי של קרן עם דן DD: זה היה מצחיק שהרוק שלה המשיך לרדת על החלון XDD אחחחח. מחכה לעונה הבאה..~נייתן!!!!!!
~ חעחע.

למרות שראיתי את הפרק בזמן שידור בארה"ב

אין מה להגיד שאני כל פעם מודהם מחדש.... פרק מדהים ביותר... פשוט סיום מושלם לארבע שנים יפות וטראגיות ודרמטיות במיוחד... העונה הבאה תהיה ארבע שנים אחרי סיום התיכון ז"א אחרי סיום הקולג' שלהם !!! זה יהיה מעניין ומדהיםםםםםם אזזז לא יכול לחכות לעונה הבאה... ואגב אני מעריץ האו סי נלהב באותה הרמה כמו מגרש ביתי וזה יהיה מוזר שיהיה מגרש ביתי 5 בלי האו סי 5 במקביל... עצוב אבל לפחות המגרש הביתי והחמים שלנו נשאר ישששששששששש אז לא יכול לחכות לעונה הבאה ומקווה שתהיה מדהימה כמו הקודמות לה !!!!

פרק נחמד. ../images/Emo15.gif../images/Emo203.gif

היו קטעים שפחות אהבתי, וקטעים שממש ריגשו אותי. הסצינה שהכי צמררה וריגשה אותי הייתה שדן באה ואמר ".My name is dan scott, And I killed my brother" בכללי, דן היה מדהים הפרק. אפעם לא הערכתי את פול ג'והנסון ככה, כשחרן. תמיד היו לי ביקורות על איך שהוא משחק, שהוא אמור לשחק את הרע הוא לא הולך עם זה עד הסוןף, ושהוא אמור לשחק את האבא המסור והטוב, הוא נראה פתטי למדי. אבל בפרק האחרון באמת ראו עליו את הדמות, שהוא מצטער והכל.. שהוא היה עם קרן והתחיל לבכות, ופתאום ראו אותו בוכה ואת קרן יורקת לעבר החלון ההוא (שד"א הרוק שלה מאוד יפה כשרואים אותו במשך מליון שנה נמרח על השמשה
), התחלתי לרחם עליו. וגם בסצינה שהוא ניסה להתאבד ולא הלך לו, לפי דעתי זה היה הפרק שראו את הכשרון משחק של פול ג'והנסון, וממש אהבתי את זה. בקשר לניילי, לפי דעתי העניין של ההורים האובססיבים היה קיטצ' חמוד שכזה. שהם באמת דאגו לבן שלהם (שהיה כל-כל חמוד!) והתקשרו מליון פעמים כדי לראות אם האמא הנרוקמנית והמשוגעת לא עשתה לו כלום.
צ'ייס וברוק היו מתוקייייים!! סופיה בוש בכללי שיחקה ממש יפה באותו פרק, ואהבתי את הרעיון שהראו קצת מאותה ברוק ישנה של העונות הקודמות, עם הענטוזים בריקוד (שממש תרם לפרק בעייני) והסקס אפיל שלה
. אח, רייצ'ל. כמה התגעגעתי אליה. לא השתנתה, ביצ'ית מתוקה כמו תמיד. ולבסוף, הסצינה האחרונה, שעשתה את הפרק. הסצינה שהם הלכו לשחק במגרש. זה היה תמים ויפה שכזה לראות את הבנות נגד הבנים, כאילו אין בינהם שום זוג נשוי+ילד, שום שני אחים שאבא שלהם רוצח, שום בחור שדוד שלו נרצח, ושום מתבגר שחבר שלו התאבד. זה היה מדהים לראות שהם כאילו חזרו לפרק הראשון (?) בעונה הראשונה, שלוקאס וניית'ן שיחקו אחד על אחד. זה היה מקסים בעייני שככה הם סיימו את הפרק, וכאילו ככה הם סיימו את התיכון. אני באמת מקווה שהעונה הבאה תהיה מצויינת כמו הקודמות, ולא תהרוס את הסדרה

sapsapsa

New member
יאווו עדיין לא ראיתי את הפרק!!!

הורדתי אותו כי לא הספקתי לראות!!! דיייי אני חייבת לראות!!

עזזזזררההה

תקשיבוו אני מתה על מגרש ביתיי!!! והיום התחברתי להוטט=// והספקתי לראות את כל העונות עדד היום:) ושאלתייי אותם עם יש להם מגרש ביתי והם לא ידעו מה זהה[?] אזז עם למישהו יש הוט שיגידד לי בבקשהה מתי איזה ערוץ וכו''... ולמי שיש יס שיודיע לי מתי מתחיל העונה החמישייתת:) תודהה מראשש...

one tree hill1

New member
בהוט אין להם מגרש ביתי ../images/Emo6.gif

וביס לא ברור אם בכלל ישדרו שם את העונה החמישית

למעלה