פרק כזה מהמם!!!!!!!!!!!!!

thebaby

New member
הוא לא השעה אותו, הוא../images/Emo101.gif

זרק אותו מבית ספר לצמיתות. והוא כן צדק... זה ילד עשה הרבה בעיות והרביץ למלא ילדים. זה נראה לך הגיוני שכל הילדים האלה(החנונים) יפחדו ללכת לבית ספר כי יכול להיות שהם יגידו איזה משהו שהוא לא יאהב והוא יכה אותם
הוא עשה בסדר שהוא בא והוא עשה בסדר שהוא סילק אותו כי הוא מצא אצלו אלכוהול. כנראה שאלה חוקי בית ספר... כפי שהוא אמר זאת עילה לסילוק. וזה טוב שהוא חיפש תירוץ לזרוק אותו מבית ספר... כי כפי שאמרתי בפסקה הקודמת הוא לא תרם לבית הספר, רק פגע בו.
 

NitsNats©

New member
אולי. ../images/Emo173.gif|מיוחדת|

אבל זה לא היה לא הזמן ולא המקום להעיף אותו. זו אמנם עילה לסילוק, אבל הבקבוק לא היה פתוח. ואני לא מעריכה אנשים שמחפשים איפה לפגוע. הוא חיפש תירוץ כדי לסלק אותו. יכל לעשות את זה כשהוא הרביץ לאדם באותו יום.
 
אוקיי, לפחות אצלנו בבצפר../images/Emo168.gif

אסור להופיע עם אלכוהול גם לא למסיבות, אלכוהול הוא גורם להשעייה אפילו אם הוא לא פתוח. תחשבו שהוא לא היה עושה כלום אפילו שהוא גילה אלכוהול ושזה היה סגור, הוא יכל להתעלף וכל מיני שטויות וזה יהיה באשמת הבצפר (ככה קרה בפורים לפני שנתיים, הפורים האחרון שהיה במרחב הפתוח-אם אתם יודעים למה...)מבינים?
 

NitsNats©

New member
אבל הוא עדיין חיפש אותו ../images/Emo173.gif

|מיוחדת| הוא חיפש איפה להאשים אותו. הוא חיפש עליו את האלכוהול. לא ראה אותו. ואוקיי, מזל שהוא מצא אותו, אבל הוא פשוט חיפש. וזה עצוב שזה קורה.
 

thebaby

New member
לא זה לא.../images/Emo101.gif

הוא תלמיד בעייתי וזה טוב שהוא חיפש עליו... אחרת, אולי הוא היה סוחב עליו סכין
ואולי הוא היה הורג מישהו
אל תגידי שהוא לא היה עושה את זה כי לפי סוף הפרק אנחנו יודעים שבאיזשהו שלב הוא היה עושה את זה.
 

NitsNats©

New member
כן. |חלב||מיוחדת|

היום בבוקר חשבתי על זה. רציתי לכתוב אבל היה לי ללמוד ערבית. בקיצור, אני חושבת שאתה צודק. התחלתי לחשוב על זה כי חשבתי על זה ששוטר שמעקב אדם על משהו סתמי ומגלה משהו אחר יכול לעצור את הבנאדם בגלל מה שהוא גילה למרות שזו לא הייתה עילת העיקוב עליה הוא חשב. קיצר, 'תה צודק.
 

thebaby

New member
תודה../images/Emo13.gif../images/Emo101.gif

אני תמיד צודק
(אבל כמה פעמים אני מתפלל לטעות
)
 

NitsNats©

New member
חחח... |חלב||מיוחדת|

אבל אל תדאג. אתה עוד תפסיד לי באיזה ויכוח. אפילו דודל הפסיד.
 
ראיתי את הפרומו אז../images/Emo168.gif

חשבתי שכשהוא בא אליה בלילה הוא כבר אז יחטוף אותה ובפרק בכלל גיליתי שהוא גם לא חטף אותה ולא התכוון לפגוע בה אלא זה היה מרצונה הנסיעה
 

Lucky Charmed

New member
קצת באיחור...

לא היה לי זמן להיכנס... בכל מקרה היה פרק ממש יפה, באמת בין היפים שהיו עד עכשיו. הייתה מן תחושה של התקרבות בין אדם לג'ואן, כאילו שהוא סלח לה אבל לא רוצה להראות לה (או משו כזה..).
 

thebaby

New member
אני חייב לומר משהו.../images/Emo101.gif

אני קורא פה כל מיני הודעות של כל מיני אנשים... וכמעט כולם מתייחסים לסטיב(ראמזי) כאילו הוא כזה מסכן וכאילו זאת אשמת של העולם כולו שהוא כזה... ובעצם הוא בנאדם נהדר. אז ככה: אני לא חושב שאחד מאיתנו באמת יכול לשפוט אותו... הוא עבר חוויות רבות בחיים שלו וזה נכון שחלק מהן עיצבו אותו לי שהוא היום. אבל כמו שאם כל אחד מאיתנו היה עובר את אותן החוויות הוא היה יוצא בנאדם שונה אז זה לא באמת אשמתו של העולם זה שהוא כזה.. כי בכל אחד יש בסיס. ולכל אחד יש בחירה. ככה זה. זה שבפרק הזה הם בחרו להציג אותו באור חיובי זה לא אומר שהוא כזה בנאדם נחמד... אף אחד מאיתנו לא מכיר אותו. אישית אני נוטה לשפוט אנשים רק על פי היכרות אישית איתם ולא על פי מה שאני רואה שהם עושים לאחרים. לכן אני לא חושב שאף אחד מאיתנו באמת יכול להגיד שהוא בנאדם טוב או רע. אף אחד מאיתנו לא מכיר אותו.(אני יודע שהוא דמות בידיונית) וכן אני יודע שאתם רוצים להגיד שזאת בדיוק הבעיה, שאף אחד לא מכיר אותו... אבל כמו שהוא היה נחמד לג'ואן ולמרות שבהתחלה היא פחדה ממנו היא לאט לאט התקרבה אליו. ככה הוא יכול להיות נחמד לעוד אנשים ולתת להם לראות את הצדדים האחרים שבו. הוא לא כזה שה תמים. הוא אשם הרבה מאוד במי שהוא בדיוק ואפילו יותר ממה שאחרים אשמים בזה... בעולם שלנו כמה שזה עצוב, כל אחד צריך להרויח הזדמנויות... לא נותנים אותן סתם. אז אי אפשר להתלונן על זה שאף אחד לא נותן לו הזדמנות. טוב אני מתנצל אם זה יצא מוזר ולא מובן... אבל הייתי צריך להסביר את זה שאני ממש לא מסכים איתכם. רק תבינו, אני לא אומר הוא בנאדם רע. אני רק אומר שקביעה כזאת או כזאת היא מוטעית כי אף אחד מאיתנו לא מכיר אותו. רק תראו איך הטלויזיה יכולה להראות אנשים בצורה כזאת או כזאת. זה מסוכן. בקשר לזה שג'ואן הצילה את האנשים... אני כבר מזמן הבנתי את זה שכל דבר שאנחנו עושים משפיע רחוק מאוד מאוד... ומספיק שאתה מדבר עם מישהו וגורם לו לחשוב על משהוא תה יכול להציל אלפי אנשים. ככה זה התגלגלות האירועים... אבל, בתור אדם שלא ממש נותן ערך לחיי אדם זה לא ממש משנה לי. סתם רציתי לומר שזה לא חדש. בכל זאת, אני חושב שזאת סדרה נהדרת ושהיא שיחקה טוב... ושסך הכל היה באמת פרק אחלה.
 

Luna Lovegood

New member
נו אני יודעת אבל

god is a dj זה משפט די ידוע ובלהה.. זה מגניב שאלוהים באמת היה דיג'יי.. חח זהו
 

13usted

New member
לוק מעצבן אותי!!!!../images/Emo46.gif

הוא כזה קרציה והוא כל כך ללללא מעניין!!!!
 

NitsNats©

New member
אולי... ../images/Emo173.gif|מיוחדת|

אולי תתני גיבוי לדעה שלך?! כי סתם לבוא ולהגיד שהדמות מעצבנת אותך ולא מעניינת אותך זה חסר הגיון משהו... המפ. לדעתי לוק חמודי. והוא דווקא נורא מעניין. הוא חכם כזה.
 
למעלה