פרק ישן חדש מהרוחות

CallMeCavanaugh

New member
דעתי

היה לי מוזר לקרוא כל כך הרבה רמיזות מיניות בפרק של אריה. היו כמה קטעים נחמדים, כמו זה שהיא מותחת ביקורת על עבודת הצביעה של הזין של הגמד, אבל סביר להניח שסאנסה דווקא הייתה אומרת שהוא יצא דומה למקור. גם נחמד לקרוא שדברים מצליחים לה סוף סוף והיא מתחילה לקצר את הרשימה.
פרק קצת ספויילרי מהפרק הזה הוא שסרסיי חזרה להיות המלכה - לא מאוד ספויילרי כי לא באמת ציפיתי שרוברט סטרונג יפסיד בקרב. רק נשאר לקוות שהתקווה של כל מיני אנשים, שאיכשהו הכלב יגיע להתמודד מולו בשביל לסגור את החשבון שלו עם אחיו, לא תתגשם.

וחוץ מזה, אני מנסה לחשוב איך הפרק הזה ייראה בעברית וזה משעשע אותי. "רחמים", היא אמרה. "קוראים לי רחמים".

למה ספויילר?

אולי האריס הפליג לפני המשפט בקרב?

אני הייתי נותן כותרת לפרק: "נקמתו של לומי"

CallMeCavanaugh

New member
לא נשמע סביר

אם הוא הפליג לפני המשפט בקרב, למה השומרים מתייחסים לסרסיי בתור המלכה ומדברים על פרס על תפיסתו של טיריון? האריס הרי לא הפליג לפני נפילתה של סרסיי עד כמה שזכור לי (אני כבר לא זוכר אם יש התייחסויות אליו בפרקים האחרונים לפני הנפילה או אפילו אחריה), כך שהנסיעה שלו היא כבר אחרי שהיא זוכתה ככל הנראה.

הם מייחסים אליה כמלכה כי היא המלכה.

לאחר ה- WALK OF SHAME, סרסי חזרה להיות מלכה. לפחות בתואר. אז נכון שהיא אולי לא שולטת בממלכה אבל היא עדיין מספיק חזקה כדי לתגמל את מי שיביא לה את ראשו של אחיה.

CallMeCavanaugh

New member
אני לא יודע איך אוכל לעזור

כי אצלי הוא כן עובד, אז אני יכול רק להדביק אותו מחדש.

אתה בטוח שלא עובד? אולי אתה פשוט מתבלבל כי הרבה זמן לא פתחת לינקים בתפוז ולא ידעת שהם תוקעים פרסומת דרך ליניקום על כל לינק?

rsmb1

New member
גם לי הוא לא עבד מוקדם יותר

הייתה בעיה עם האתר של מרטין (עומס בגלל הפרק החדש?)

Serf SaN

New member
ואוו זה היה פרק מצויין
כל כך נהנתי

הייתי בהלם כשהיא קראה לו ראף דה סוויטלינג. שכחתי לחלוטין לגבי ראף מהרשימה שלה....
איזה מקריות ברוכה!
ואני שמח שהיא זכרה שהיא אריה. לכל אורך פתיחת הפרק חששתי שהיא לא...

Zarniwoop

New member
פרק מדהים.

לקח לי זמן להזכר מי זה ראף חוץ מזה שהוא ברשימה שלה. נזכרתי שהוא הרג את לומי אחרי שהוא לא יכל ללכת והוא אמר לו "תצטרך לסחוב אותי". עכשיו הוא אמר את זה לאריה, איזה יופי.

ממש מגניב להכנס לתוך עולם התאטרון של בראבוס, עוד תוספת יפה.

מצחיק שאת הדראפט הראשון הוא כתב לפני יותר מעשור. זו טעימה למה שהספרים יהיו עם היתה קפיצה בעלילה.

Zarniwoop

New member
אני מניח שמה שקראנו נכתב מחדש,

אבל הוא כתב בבלוג שלו שאת הוא כתב את זה לראשונה יותר מעשור.

Serf SaN

New member
האמת שמרגישים בכתיבה עצמה

לא יודע למה, זה מרגיש לי כאילו מרטין מלפני באמת הרבה זמן כתב את זה ):

לדעתי זה ללא הקפיצה

בלי להיכנס יותר מדי לאנטומיה נשית:

אריה, בשלב הזה בעלילה (ללא קפיצה) צריכה להיות בערך בת 12, אולי אפילו 13.

כשהיא אומרת שעוד שנה שנתיים יגדל לה החזה, זה די מסתדר.

לעומת זאת, אם הייתה קפיצה של 5 שנים כמו שמרטין תכנן, אריה הייתה צריכה להיות בת 17-18. לטעון בגיל 17 שעוד שנה שנתיים יגדל החזה? נו...

Zarniwoop

New member
אולי,

שינו לה יותר מהפרצוף. אולי היא כבר בשלב שהיא יכולה לשנות את הכל.

או שבאמת מרטין שיכתב החוצה את הקפיצה.

למעלה