פרק יפה...

פרק יפה...

אבל למה לא היה שום קטע רגעון פצפון שנייתון של רגע שיפרי?למה?למה?למה? אבל הארם כזה חתתתתתתיך , פשוט מושלם . כל דבר מכף רגל ועד הראש. כל פרט כליל השלמות. והעניים...אני נמסה...וכשהגרגרת שלו קופצתכשהוא מחייך ..אני מתה על זה...... אף פעם לא מאכזב.חוצמזה שהוא הגיבור שלי.MY HERO תמיד שם תמיד הכי חד והכי חכם. וגם הארייט...היתה כ"כ חמודה היום,מאופקת ולא היתה ילדונת שלומפרית כמו בדרך כלל. היא משתנה לטובה. I LOVE JAG.

איזה כיף אני לא לבד!../images/Emo24.gif

נכון שהיה חסר שם רגע שיפרי ,לפחות אחד... חוצמזה קלטת את ברגעעמבי ( ולגל- אני יודעת מה הפרוש של ברמבי אצלך-בגמי\ אצלי זה ברגעעעמבי -כאילו בגעעעעע *בחילה* *מקיאה* *דוחפת אצבע*) איך הוא ניסה להתחנף להארייט? הציע לה כוס קפה? נחש - תתרחק ממנה. אתה לא תשכנע אותנו
!
הוא לעולם לא יוכל להיות בעל קסם אישי *MY CHARM HARM* כמו הארם שלי. איף יו אר בורן ויט איט יו גאט איט. ברגעעעעעמי דונט האב איט.

הרמוני

New member
אני פה בשבילך....

אתמול היה לי רגע של יאוש באמצע הפרק וסתם ככה במקרה פלטתי משה כמו "מעניין איפה ברמבי..." ואחי אמר: שירה, יש שאלות שפשוט לא שואלים! חוץ מזה הוא מכוער! (ברמבי, לא אחי...)

../images/Emo5.gifמה לעזעזל היה כ"כ רע בפרק של

אתמול שנאלצת להתגעגע לברגעעעעמבי? ביט מי.... אני לא נזכרת בכלום כ"כ גרוע... אפילו היה רגע שיפרי קטן....

מה בדיוק מקסים בו?

הקריצה המעוותת שלו? או העובדה שהוא זורע מלח על הפצעים של כל אחד? או העובדה שהוא גאוותן ? רק תיבחר... אין בעיה... כל זה לפני כל העניין השיפריאז בבקשה... אתה מוזמן לנמק...

שהוא בסופו של דבר בן אדם טוב.

שהוא יודע לתת כבוד כשצריך, הוא חלקלק, אבל לא מתוך רוע. יש לו הרבה בטחון עצמי, אבל גם מודעות עצמית. הוא בסופו של דבר לא בן אדם רע. הוא פשוט לא מסתדר עם הארם ומאיים על כל המהות של השיפריות. הוא לא עושה את זה בכוונה... הוא פשוט נמצא במקום הלא נכון בזמן הלא נכון...

לא עושה בכוונה??????!!!!?????

איך תסביר את העובדה שכבר בפרק הראשון הוא אמר שכולם מאוהבים במאק(הארם איי גיי ואפילו באד!) אם הוא ידע את העובדה הזו למה הוא הלך על זה ומנסה להשיג אותה??? הוא כרגע איוב מס'1 של השיפריות ושלי. והוא לקח את התואר בעניים פקוחות! נ.ב ראית מה עשינו לעומר בגלל הערות כאלו????? מלחמת המינים התחילה משם.לידיעתך.

Nushi G

New member
אני כבר לא יודעת מה לחשוב עליו...

כי בתכל'ס הוא נחש בבית משפט (כמו שמאק אמרה פעם...) אבל הוא בסך הכל די בסדר.. אבל מהר לפני שכולכם הורגים אותי אני אציין שהייתי הרבה הרבה יותר מאושרת אם הוא לא היה אפילו מסתכל לכיוון מאק.. מי הוא חושב שהוא?!?! יש רק גבר אחד בשבילה והוא הארם!!! לא יעזור לו לנסות להתעלות עליו כי זה חסר סיכוי... אויב השיפריות הגדול ביותר ולכן גם שלי.. מסקנה- בראמבי- לך חפש ת'חברים שלך!!! (רצוי רחוק רחוק ממאק..)

shipper heart

New member
האויב מס' אחת שלי הוא ווב!!!!

גרררררררררררררר....הבעיה עם ווב זה שאני אוהבת אותו...אנ'לא יכולה לשנוא אותו כמו שאני רוצה...*חח אתם רואים איזה בעיות יש כשיש פיצול אישיות?! ילדים אל תנסו את זה בבית..חח
* באגמי האמת לא עצבן אותי כל כך אתמול...אממ אולי כי עשיתי מיוט וסגרתי תעיניים ברגע שראיתי אותו...חחח גאני חמוד וטיינר גם...חבל שהוא עזב רק...שניהם בעצם... מחר הארמיפו הופך לקומנדר *מאושרת כי אני רוצה לראות כבר ת'פרק הזה ...חחח הוא משחק גולף בהתחלה חח*
אניוויייססס אל תתפלאו שאנ'לא פה אחרי פרקים...אני הולכת לישון כי אני בכלל לא אמורה להיות ערה כדי לראות ג'אג...ההורים שלי חושבים שאני הולכת לישון אחרי גיא פינס...מה שמן הסתם לא כל כך נכון...אבל המחשב בחדר אחר אז אני לא יכולה להיכנס לפורום...תאמינו לי שאחרת היה קשה לי לישון

../images/Emo13.gif רק פעם הבאה.... לא לשכוח אזהרה

אמנם הספוילרים בהודעה שלך הם ממש ממש מזעריים, אבל בבקשה להזהיר גם עליהם. אפילו קצת.

shipper heart

New member
טוף...../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif *לא רציני...חח*

ונושי פה למטה חחח נה...*נה אז-nah* באגמי הרבה יותר גרוע...אנחנו לוידעים מה הולך עם ווב ומאק...לפי מה שידוע גם יכול להיות שהיא סתם אמרה שיש לי דייט איתו בכריסמס..וגם אם זה לא היה סתם, היא קראה לו "Webb". לא קליי לא קלייטון, ווב...והיא התפתלה עם זה... חוצמזה שבגלל קיצוצים *DJE דורש המון כסף...חחחח* בקושי רואים את הדמויות המשניות וסטיבן קאלפ הוא דמות משנית אז ככה שמ"שיפטינג סאנדס" לא ראינו אותו למרות שמזכירים אותו...לא נראה לי שהוא ומאק ביחד *מתפללת שלא* וגם אם כן אז זה לא יחזיק יותר מדי זמן...*בבקשה שב914 היא מתקשרת אליו בשביל עינייני עבודה...בבקשה בבקשה בבקשה...אני אמות אם היא תתקשר ותגיד לו שהיא מתגעגעת אליו...גאדדדדד אני וR2 שולחות עליה את כל כוחות הרשע ביקום...חח...עזבו בעיות נפשיות מג'אגפנס...*

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif 910...הפרק האחרון זה 911

אז אין הרבה. אוקיי פולס רייט- בתאונה על נומ"ט נהרג אחד שהיה אמור לעשות משו עם הראדאר *יש לי את הקטעים השיפריים על המחשב אם אני לא טועה....אולי לא בעצם...לא זוכרת אניווי* והארם ומאק יוצאים לסי דיוטי בים תיכון *מידיטרניין נשמע יותר טוף...אוףף זה קרוב אלינו חח* בקיצר הם חושבים שפטי אופיסר *נדמה לי שהוא PO* ייטס היה אמור לתלות שלט שאומר שיש עדיין טכנאים בסביבת הראדאר אבל אושהוא לא תלה או שזה נפל ואז זה גם אשמתו...הם גם מגלים שהוא ממש מכור לסיגריות והוא יצא לעשן באותו לילה. מאק לוקחת אתזה קשה והיא בנוסף להתרשלות מוסיפה לו סעיף של הריגה ברשלנות...מאק תובעת, הארם מגן. הארם חושב *נראה לי די בצדק* שמאק לוקחת את זה כל כך קשה בגלל שייטס מכור וזה מעלה בה זכרונות על ההתמכרות שלה....אממממ המשפט מתנהל עם כמה low blows של הארם שמתנהג כמו ילד קטן ומזכיר כל מיני דברים שהוא לא היה צריך אבל בסוף הוא מגלה את האמת ומנצח *דהההה חח*. אממממ בסוף הפרק הוא מתנצל בפני מאק על זה שהוא דיבר ככה לא יפה בבימ"ש והיא סולחת ואז הוא מציע לה "platonic bowl of pasta" כזה כשהם מחכים למעלית *אה אני צכה לציין שאפחד עוד לוידע על מטי* ואז היא כזה אומרת לו "I would love that but....I'm having dinner with Clay" והוא עושה פרצוף חחח ומשתדל להסתיר את העובדה שזה מפריע לו ואז בדיוק הטלפון שלו מצלצל וזאת מטי והוא כזה-"Hey there" ועכשיו מאק דופקת פרצוף כי היא בטוחה שזאת חברה של הארם או משו והוא כזה עם חיוך על הפנים והיא שואלת אותו 'you're coming?" *כי היא מחכה במעלית" והוא כזה- "no that's ok I'll catch the next one" חחח והיא דופקת שוף פרצוף ויורדת עם המעלית...ואז הארם מחייך כזה לטלפון ואומר "no you couldn't call in a better time" או משו כזה..חחח ככה נגמר הפרק. 911 A Merry little Christmas רוב הפרק מדבר על השימוע בנושא של מטי. אמממממממ בהתחלה באים כל השרותי רווחה וכל אלה כדי לבדוק אם הארם מתאים ולבדוק את הדירה שלו כי היא הייתה אמורה לגור איתו. אח"כ הוא הולך למאק ומבקש ממנה שתעיד לטובתו כעדת אופי. זה מתחיל יפה כי הוא עוד לוידעת על מה- היא מזכירה את הבייבי דיל ואז הוא אומר somthing comes up מאק- another woman?! *דגש על אנדר* הארם- a girl ואז הוא מסביר לה שהוא רוצה להיות האפוטרופוס של מטי והיא כועסת עליו על זה שהיא יודעת על זה רק עכשיו ועל זה שהוא מוציא אותה מהחיים שלו עד שהוא צריך אותה ואז זה מסתיים מגעיל כזה כשהוא הולך לדלת אומר- "forget about it....it's too important for you to screw up" בכולופן מתחילות בעיות כשאבא של מטי חוזר ומגיע גם הוא לשימוע והוא לא מרשה שהארם יהיה אחראי על מטי. מאק מגיעה בהפתעה ומעידה לטובת הארם. היא אומרת שהיא הייתה רוצה בנאדם כמוהו להיות האבא של הילדים שלי *וכמעט אומרת שהיא רוצה אותו כאבא של הילדים שלה...אבל רק כמעט* השופטת מחליטה שמטי תלך למשפחה אומנת עד שחליטו על הכל אבל היא מבלה את הטקס של כריסמס יחד עם הארם בכנסייה הצבאית. אה שכחתי להגיד- לסטרג'יס יש חברה
ואריס משו, זמרת שהארייט אירגנה כדי שתשיר לחיילים בעירק והיא סופסוף סידרה לסטרג'יס ת'ראש...התגעגעתי אליו....כאילו אל החלק הטוב שלו. אממממ כשנגמר הטקס היא הולכת אל אבא שלה שמחכה בחוץ במשאית והוא אמור להסיע אותה למשפחה האומנת....הארם הולך ל"וול". מאק מדברת עם אבא של מטי ובסצינה האחרונה של הפרק אנחנו רואים את הארם בוול ואז מאק ומטי באות לשם. מטי אומרת להארם שמאק שיכנעה את אבא שלה שיתן לה ללכת אליו כדי שהיא לא תצטרך להיות במשפחה אומנת ואז הם מתחבקים *הוא כל כך חמוד...חחח הוא לא מחבק אותה בהתחלה ואז היא אומרת לו "you can hug me you know....I wont break" ואז הוא מחבק אותה...* ואז הוא מסתכל על מאק ורואה שהיא מתחילה ללכת אז הוא שואל אותה לאן היא הולכת והיא מתפתלת כזהואומרת "I.....have a....date...with Webb" גררררר IHADWW גרררררר.... הארם עושה פרצוף המום כזה ואז חוזר אל מטי...

Nushi G

New member
תגידי לי שזה לא הסוף!!!! כמה פרקים

צריכים להיות עוד?? יש מספיק זמן כדי שהעניינים יסתדרו????? אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד (טוב בהנת את הרעיון..) אכעס אם לא!!!!!!!!

shipper heart

New member
יש עוד 11 אולי 12 פרקים אם הפרק

ה200 *שיכול להיות שיהיה ביומולדת שלי
* יהיה פרק כפול. אבל כנראה שתהיה עונה 10 כי אם הבנתי נכון דיוויד חתום לעוד עונה.
הייתי בטוחה שאני אכתוב מעט...ראבאק ראית כמה כתבתי?!

Nushi G

New member
בטח שראיתי... תגידי, אין מצב שמישהו

יודע להגיד לי מה יהיה בסוף? רק אם ייגמר בצורה שיפרית או לא, זה כל מה שאני מבקשת... My heart wiil break if it they won't end up together... I don't think I'll be able to handle it... I'm being dead sierius...

shipper heart

New member
אנ'לא חושבת שמישו יודע בגלל שCB

לא חתמה עוד על החוזה שלה והסוף של העונה תלוי באם היא תחתום או לא....כאילו אם היא לא תחתום אז יצטרכו להעיף אותה מהסידרה...עכשיו הם יכולים לעשות את זה בדרך טובה או פחות טובה...זה יכול להיות כאילו בגלל שהיא והארם התחתנו אז היא עברה לתפקד במקום אחר כי אסור להם להיות באותה צ'יין אוף קומנד או בדרך רעה שזה...סתם להעיף אותה או להרוג אותה...ואם תשאלי אותי, אם היא לא תחתום הם יעשו את זה רע כי הם יעשו קליפהאנגר כמו שהיה עונה שעברה עם המטוס...הם עשו את זה ככה שהיה להם סיכוי להרוג את הארם *גט דיס ט'וט אואט אוף יור פאקינג הד!!* אם DJE לא היה חותם....אז אנ'לא יודעת מה להגיד לך...לא נראה לי שכבר כתבו את הסוף... *הא הא הצלחתי להישאר בנטול ספוילרים
*

Nushi G

New member
יש למישהו את הכתובת של DPB???

כדי שאני אוכל ללכת אליו אישית ולהגיד לו מה דעתי על העניין... אם הם רק יעזו להרוס לי את השיפריות... אני לא רוצה לחשוב על מה שיקרה להם!!! הרי זה העיקר בכל הסדרה הזו!!! הפלפל, המלח, האורגנו... מה שלא תרצו.. חיי בלי ג'אג רווי בקטעים שיפריים אינם חיים!!!

למעלה