פרק יומי........

בוביץ

New member
פרק יומי........

ובכן היה פרק סביר לא משהו מיוחד מה דעתכם נתן צריך לספר לליסה על האמת על המצב או לא? ומה דעתכם להפיל או להשאיר את התינוק של אלונה? ויוליה הזאת ממש מעצבנת .. איזה חברה היא? ארז אונס את חברה שלה והיא בעדו? ממש חברה בטח רוצה שהם יהיו ביחד כדי ששירלי לא תקח לה את טל..

תשובה../images/Emo13.gif|כוכב|../images/Emo42.gif

מה דעתכם אמנון צריך לספר לליסה על האמת על המצב או לא?הוא צריך לספר את האמת ברור|כובב||כוכב||כוכב|כי עם לא היא תגלוש למחירים של חתונה שלא נדע מאיפה הם הגיעו
ומה דעתכם להפיל או להשאיר את התינוק של אלונה:להשאיר ועוד איזה
אני בעד תינוקות
ואני לא סובלת את היוליה הזאת
1.משחקת גרועעעע 2.איך אין לה את הבושה להיות נגד שירלי.. אני חשבתי שהיא תיתמוך בה ותעזור לה....(בתור חברה) טוב שאלונה בדיוק הגיעה
...

../images/Emo56.gifמממ.. הפרקקק היומייי../images/Emo56.gif

לא ממש ראיתי
ראיתי רומיאו ויוליההה
סרט מדהיםםם
סוף עצובבב
בכל מקרה... ראיתי חלק:
נתן צריך לספר לליסה על האמת על המצב או לא
ממש לא
בעצם- אם הוא ממש אוהב אותה ומאמין בה- שיספר, מדוע לא
אבל שיעשה קצת חושבים לפנייי... ההחלטה בידד
להפיל או להשאיר את התינוק של אלונה
האמת,
אני לא חושבת שאלונה וליאור מוכנים כבר לתינוק
הם רק התחילו את הקשר שלהם [קשר מסובך עם בלא בעיות
] וכבר תינוק
זה מוקדם מידי
אם הם היו שנה ביחד- הייתי אומרת: ברור שכן
אבל הם לא... אזז..
לדעתי יוליה המטומטמת הזאת צריכה לעוף לכל הרוחות- לפני שאני מעיפה לה ****
פשוט חבל שהרסו את הדמות שלה- אהבתי אותה
יאלללה.. תענוו צ'או
[אה, כן, ותראו "רומיאו ויוליה" סרט מהמם
]

תשובה ../images/Emo41.gif

אמממ ... נתן חייב לספר לליסה הכללל כי אחרת חבל לו על הזמן עם המחירים שהיא תפציץ אותו...
...
שאלונה תשאיר את התינוקקקקקק
זה בדיוק מה שהם צריכים החמודים האלה
זה יקרה אותם ...
יוליה ממש רעההההההה איכססססס שחקנית מגעילה
היא עושה בכוונה...
היא תעשה הכל ששירלי לא תהיהי עם טל ....
אבל בסוף הם יהיו ביחד
.....

תשובות!../images/Emo41.gif|../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif

מה דעתכם נתן צריך לספר לליסה על האמת על המצב או לא? אני חושבת שכן! נתן חייב לספר לליסה על המצב כדי שהיא תידע במה וכמה תחסוך בענייני החתונה או אפילו לדחות את החתונה! ומה דעתכם להפיל או להשאיר את התינוק של אלונה? אמ... כן! אפילו שליאור מתנהג כמו ילד קטן!... אבל הוא התבגר שיהיה לו ילד!

../images/Emo141.gifתשובות!

נתן (התכוונת לאמנון...) צריך לספר לליסה על האמת על המצב או לא?
הוא חייב לספר לה כי אחרת היא תעשה את החתונה הכי יקרה והכי הכי מפוארת בעולם וההוצאות יגיעו לשמיים
ומה דעתכם להפיל או להשאיר את התינוק של אלונה? לפי דעתי, אמנם אני בעד תינוקות והכל אבל זה לא יהיה טוב אם עכשיו יהיה להם תינוק כי הם לא מתכוונים להיות חברים לעד ולנצח נצחים (בעל ואישה) וחוץ מזה, לא נראה לי שהם מוכנים לזה מבחינה נפשית!!! יוליה באמת, מה הקטע שלה? היא אוהבת את ארז או מה? חוץ מזה, מאיפה ה לדעת מה עבר על שירלי באותו הזמן? מאיפה לה לדעת שזה בכלל לא אונס (כמו שהיא אומרת...)???

למעלה