פרק יומי!

פרק יומי!

איזה יפה היה העימות בין נירה לארז! נירה שיחקה מהמם!
הפגישה של שאול ומיכל הייתה קצת מטומטמת אבל חפיף!
וגיליתי שמיכל דווקא מה זה יפה!
ואיזה יפה הייתה הפגישה בין ריקי לתומר
איזה חמודה ענבר! קדימה לצאאאאאאאאט!

jenni17

New member
היה פרק סוףףףףףף

במיוחד עם העימות!! אני מדיימנת או שיש דמיון קל בין ירון למישל?

פרק גדול

זה היה כזה טוב איך שליה נפנפה את קובי! וסוף סוף ריקי ראתה את תומר!

זה ברור שהיא יפה

מישל היא מבוגרתיפיפיה. ואגב סקופון קטן:היא אחותו של השומר בבית ספר של

jenn aniston

New member
באמת?

אם אני הייתי במקומך הייתי מזמן פוגשת אותם... אני מתה לפגוש אותם!!!!1 הפרק היה ממש מגניב!!!!
העימות בין ארז לנירה היה ממש משכנע... זה היה כל כך שקוף שלארז לא היה מה להגיד ושהוא אשם.
איזה כלה ליה... חבל על הזמן איך היא היבשה אותו... לא היה לא מה להגיד... ממש ממש כלה!
הקטע עם מיכל ושאול לפי דעתי היה ממש מיותר, אבל אפשר לסבול את זה...
הקטע עם ריקי וריקרדו (תומר!) היה ממש מגניב... אני חושבת שבעוד כמה זמן (אפילו בשבוע הקרוב) הוא יזכר בה ויתחיל בינהם משהו! בקיצור סידרה ממש ממש 100ממת ומצוינת ואני לא מתחרטת לרגע שהתחלתי לראות אותה...

DAN1EL

New member
הערות בקשר למה שרשמת

העימות בין ארז לנירה באמת היה טוב, נירה שקרנית טובה
כל הפגישות של שאול ומיכל מטומטמות, ומשום מה גם אחותי אמרה היום בסצינה של הפגישה שהיא שמה לב שמיכל יפה...מה היה כל כך יפה בה בסצינה הזאת? היא נראתה כמו תמיד...
הפגישה בין ריקי לתומר הייתה מותחת מדי...לא עמדתי בזה! כל הפרק חיכיתי שימשיכו עם זה ובמקום זה הם תוקעים כל מיני קטעים מיותרים כמו השיחה של ענבר וליה והשיחה של שאול ומיכל, ושל סוניה עם ירון ומיכל...ממש מיותר... העלילות שהכי מעניינות אותי עכשיו הן:
המשולש ריקרדו-בתיה-ריקי
החקירה
הבלגאן עם המוות של גנגנה, שבינתיים נרגע קצת , אבל אני בטוח שהסיפור הזה עוד לא הסתיים...

jenn aniston

New member
ברור!

אני חושבת כמוך! כל הקטע עם המוות של גנגנה... ריקי וקובי חושבים בינתיים שהכול עבר אבל הם טועים מאוד... אני חושבת שלקראת הסוף כל הקטע הזה יעלה ויהיה שם מלא מאוד בלגאן! אני חושבת תומר יחזור לריקי וקובי יחזור לליה... אבל בטוח שבסוף ליה וירון יהיו ביחד... וכל הרעים כמובן... טוב, יגיע האונש הגדול שלהם! נ.ב- אני חושבת שהיום היה משהו שונה ומיוחד במיכל... אני גם גיליתי רק היום שהיא מאוד יפה ויש בינה לבין ירון דמיון... חבל רק שאין לירון עיניים כחולות!

dor_

New member
כן גם אותי הצחיק ה"איפה אפי"...

ולמה נירה לא מספר כבר לריקי על ריקרדו?!בתיה נתנה לי אישור!

למעלה