פרק יומי-רביעי-ערוץ 2

arielbbb

New member
פרק יומי-רביעי-ערוץ 2

זה כזה מגעיל שברוק צריכה להתחנןן על השייך לה. על הדבר הכי אמיתי שהיא יצרה לעצמה..על אבא לילדיה.על הבית עם אהוב ליבה שבמשך שנים הם ייחלו להקמת ביתם!! ריד'ג לא שווה אותה .הזקן המלבין הזה.

רידג' זרק את ברוק. חלום או מציאות?

אז זו הכותרת של היום. של סוף הפרק היומי.. והשאלה היא ... האם זה נכון? או האם זה חלומה של טיילור??? אנא הצביעו והשפיעו...

sivi 4

New member
חזרתי לצפות

אוי אוי אוי מאד עצוב להתחנן על השייך לה? ומה בעצם שייך לה ברוק מכירה את המילה שייך לה או שהיא יודעת רק לקחת סליחה לחטוף מכולם.יצרה אבא לילדים שלה מי הופ?שהיא בעצם הבת של ברוק עם החתן של ברוק או הבן שלה ושל רידג' שעוד יתברר בסוף שהוא באמת הבן של ניק מגיע לה פעם להרגיש מה זה שלוקחים לה משהו יקר שהיא עבדה קשה להשיג אותו,

noa bb

New member
../images/Emo9.gifאין על תומס

איזה מאמי הוא היה, אהבתי את מה שהוא אמר לברוק. כמה שהוא שונה מרידג האידיוט הזה, זה נראה שתומס היה הכי הגיוני שם לרידג יש מב ללמוד ממנו. ג'קילה הייתה מזה מצחיקה היום אהבתי את השיחה שלה עם סטף. ולסיכום קייטלין טיפשה, זהו.

S c a r l e t t

New member
תומאס פשוט מדהים../images/Emo23.gif!

האמת היא שהוא הכי מציאותי והגיוני שם. וכזה מתוק איך הוא מדבר ומצדיק את עצמו, מסכן שלי. וקייטלין הפוסטמה הרגה אותי עם ההצגות שלה (איזה משחק מזעזע
) אני במקום תומאס אפילו לא הייתי מתאמצת לרוץ אחריה.. סטפני כמובן מטיפה לג'קי וקוטלת אותה אחרי כל משפט שהיא מוציאה מהפה
, הכי מצחיק היה המשפט "stop meddling" כי ברור שלסטף יש זכות להגיד את זה למישהו אחר
ואהבתי גם את "ככה זה בחיים, מישהו צריך להפסיד" אין מילים, פשוט מלכה
בקשר לטיילור רידג' וברוק, הוא באמת בחר בטיילור
אני לא סגורה על זה..בהתחלה ממש התלהבתי אבל עכשיו אני חושבת על זה ונראה לי שזה היה מהיר מידי, הרי רידג' ידוע בנטייתו למרוח ולסחוב דברים על גבי מספר שבועות איך פתאום הוא מקבל החלטה כזאת תוך יום? לא שיש לי התנגדות כמובן, כל עוד טיילור שלי תהיה שמחה ומאושרת אבל פשוט נראה לי קצת תמוה, כנראה שנצטרך לחכות ולראות

למעלה