פרק יומי- יום רביעי

ani88

New member
פרק יומי- יום רביעי

הסצנה בין דרלה לרידג' הייתה גדולה!

girlontop

New member
פרק לא משהו

אהבתי את האסרטיביות של דרלה מול רידג' ושלא היה אכפת לה מה הוא אומר. היא צדקה בכל מה שהיא אמרה לו. רידג' עצבן בכך שהוא כל הזמן מאשים אחרים כשהאשמה טמונה ביחס שהוא, אריק וסטפני נתנו לת'ורן כל השנים. רידג' צריך להתבגר, ומהר.
סאלי נראתה מצוין היום - נורא יפה לה הורוד הזה. שמישהו יסביר לי בבקשה מה התפקיד של קלארק בספקטרה בימים אלה? הוא אמר לסאלי "מה אם אני אעשה מאמץ ואשקיע בחברה?" - כאילו, מה אתה עושה עכשיו? מקבל משכורת סתם בשביל הצחוקים שאתה מריץ עם סאלי במשרד?
בדיחת השבוע מפי רידג': "חשבתי שנחזור לעבוד כולנו בצוות". ממתי רידג' עובד עם מישהו בצוות? אולי רק כשהוא מנהל את העניינים ואומר לכולם מה לעשות. הרי רק הוא מבין בהכל ורק הדעות שלו נכונות. אני לא אומרת שכל דבר שת'ורן יחליט מעתה והילך הוא קודש קודשים, אבל אפילו לא התייעצו איתו! אריק ורידג' החליטו שהולכים על הקו וזהו זה. מה ת'ורן עושה שם בדיוק?
נמאס כבר לראות את רידג' וברוק שוכבים.

girlontop

New member
אני מתנצלת על הדקדוק המחפיר

אני אחרי לילה לבן ויום ארוך מאוד. בקושי פקחתי את העיניים בזמן הפרק. עמכם הסליחה.

S c a r l e t t

New member
אז לכי לישון חמודה ../images/Emo1.gif

היה פרק ממש סתמי...
אהבתי את דרלה עם רידג', טוב אבל מצד שני אני אוהבת כל מישהו שעומד מול רידג' וצועק עליו
קלארק פשוט מגעיל! אני לא מאמינה שהוא מנצל ככה את דרלה וגורם לה רגשות אשמה על זה שהיא לא יכולה בעצם לעשות כלום כדי לעזור לסאלי ומנסה לשכנע אותה לגנוב דגמים מהחברה של בעלה!?! אולי במקום זה שישב כמה שעות בשקט ויעצב איזה שמלה או שתיים???
מסכנה סאלי, איזה יומולדת מבאס
קייטלין וריק מרדימים, משעממים, לא מתאימים אחד לשניה ובשורה התחתונה פשוט לא מעניינים. כנ"ל לגבי רידג' וברוק

יניב1

New member
אוףףףףף, לא הקליט לי, לא הקליט לי!

סוף סוף תיכנתי אותו כמו שצריך הכל היה אמור להיות בסדר, ובאתי, והסתכלתי וראיתי שהקליט - ושמחתי! יומיים כבר לא ראיתי, יומיים! הייתי בטוח שהפעם אני עומד לראות. אז אני פותח את הוידאו, עושה פליי ואז מה אני רואה? דיווח של סקיי ניוז על יאסר ערפאת! נמאס לי! שערוץ 2 יעביר את הסידרה הזאת לשעה יותר מאוחרת, אחרת אני לא צופה בה יותר. נמאס!!

Elanor Rigby

New member
גם לי לא הקליט!../images/Emo96.gif

כיוונתי את הכל לערוץ 2, וכשבאתי הביתה הפעלתי את הקלטת, ובמקום ערוץ 2 יצא לי ערוץ הספורט...

rachelMcfadden

New member
דייייי איזה באסהה

אבל באמת לא היה פרק משו...אז תתנחם בזה שלא פיספסת פרק חשוב

girlontop

New member
כשיניבוש ישחרר אותי ../images/Emo3.gif

הוידאו הקליט לו מבזק חדשות על יאסר ערפאת במקום את הפרק היומי - האם ידן של שילה ומורגן בדבר גם הפעם?

יניב1

New member
די, מספיק כבר עם שילה ומורגן האלו!

בטח רונית עובדת פה על כולנו וצוחקת עלינו, מתגלגלת מצחוק. צבא עלק, אה? ב-ס-ד-ר !

S c a r l e t t

New member
איך מתאים לה....../images/Emo6.gif

אבל אם זאת הייתה רונית הניק בטח היה סבתא לוגן או משהו בסגנון

S c a r l e t t

New member
אני ממש מפשלת איתך בזמן האחרון../images/Emo98.gif

קבלי את התנצלותי הכנה, כאן לפני כולם על כל הפשלות שלי
בסוף עוד נגלה שטלי עומדת מאחורי שילה ומורגן

girlontop

New member
פשלה מס' 3 ../images/Emo31.gif

הייתי רוצה לחשוב שחוש ההומור שלי "קצת" יותר מתוחכם משימוש בשמות של דמויות פיקטיביות והטרדה עילגת של משתמשים בפורום. השטות הזאת כבר מיצתה את עצמה (וסליחה אם פגעתי במי שעושה את זה). ---- ולמי שתוהה מה אני עוד עושה ערה (כי אני תוהה
) - הלכתי לישון והתעוררתי לפני שעה, ולא מצליחה להירדם שנית. השעון הביולוגי שלי מעוות ממש כמו שילה

S c a r l e t t

New member
טוב, הפסקתי../images/Emo9.gif

מעכשיו אני מבטיחה, לא יותר פשלות!!
וכולכם העדים שלי... וטלי, את לא נורמלית? מה ישנת? שעה וחצי?? לא פלא שאת עייפה כל הזמן...תישני כמו שצריך

יניב1

New member
ממש לא נורמלית!

באחת עשרה בלילה היא בכתה לי שהיא מתה לישון ופורשת למיטה. השאירה אותי לבד עם ההתמודדויות של הפרק השבועי באה"ב. ועכשיו אני מגלה שהגברת קמה לה באמצע הלילה. עייפה טלי, אה? ואגב, דווקא מחשבה מעניינת שהיא עומדת מאחורי "הדמויות" האלו. האמת שאם לא הייתי מכיר אותה, ויודע שזאת לא היא, הייתי חושב שהיא מסוגלת לביים משהו כזה עם רונית.

girlontop

New member
אני לא נורמלית

ועכשיו אני הולכת להשלים שעות שינה. צפו לסיכום פרק מאוחר יותר הערב.

למעלה