פרק יום ראשון 5/12/04

פרק יום ראשון 5/12/04

אני פשוט גוסס מהצטננות בבית אז יוצא לי לראות את הדבר הזה שפעם קראו לו פרק והיום קוראים לו "הסתה פרועה נגד אמבר". זה מתחיל בשחרור של עזאם עזאם, סליחה? יש לנו כאן רמיזה שמה שאמבר עושה זה פשע? זה נמשך כשקייטלין אומרת לריק שהפעם הראשונה שלה תהיה שונה מהפעם הראשונה שלו, במקום צעיר שנכנס למיטה עם מבוגרת יש לנו צעירה שנכנסת למיטה עם מבוגר. מה שיותר מדאיג - אם אמבר יותר מבוגרת מריק שכרגע נמצא עם קייטלין והיא באותו הגיל של תומאס. האם זה אומר שאמבר יכולה להיות סבתא של תומאס?

S c a r l e t t

New member
../images/Emo6.gif צפניה, הרגת אותי מצחוק

קייטלין וריק הרדימו אותי עם כל הדיבורים והבולשיט שלהם (כמה אפשר לדבר?!?) והכי מצחיק הוא שאחרי כל זה הם אפילו לא שכבו
הקטור נורא הזכיר לי את מאסימו בהתפרצויות הזעם שלו, מבדר בהחלט ניק והופ היו מתוקים בטירוף
והוא היה מקסים עם פלישיה (שנראתה נורא מהרגיל היום) בקיצור המסקנה מכל הפרק המיותר והמשעמם הזה הוא שניק צריך לקבל יותר עלילות וזמן מסך כי הוא פשוט
צפניה, תרגיש טוב

Guy K

New member
קייטריק באמת מרדימים

אני לא הצלחתי לראות ביניהם שום כימיה. אמבר ותומאס נראים טוב ביחד: קייטלין וריק זה סתם שילוב בין שתי דמויות משעממות בעיני.

S c a r l e t t

New member
ברור למה...

קייטלין וריק משעממים כל אחד בנפרד, אז למה שיעניין מישהו לראות אותם ביחד??? ובדיוק ההיפך תופס לגבי אמבר ותומס

לינה18

New member
גם לדעתי קייטלין וריק משעממים

יחד. וחוץ מזה שמתי לב אתמול שבאמת אין ביניהם שום כימיה. השחקנית הזאת פשוט צעירה מדיי בשבילו.

rachelMcfadden

New member
הפרק היה חביב

אהבתי שתומאס סיפר להקטור אהבתי את ניק והופ- היא כזו מתוקהה
אהבתי שתומאס בא לבית של ריק ושוב קרא לו צבוע גם את הסצינה של פלישה-ניק אהבתי לשם שינוי לא אהבתי את ריק וקייטלין. וזו רק אני או ששמתם לב שאתמול ריק וקייטלין *חוץ מהשיער* היו יבשים והיום הפנים שלהם היו רטובות לגמרי
ושוב, אני ממש ממש ממש שונאת את ריק, הוא מדבר כל כך הרבה שטויות...כנ"ל קייטלין לא סובלת את שניהם

רחל, בדיוק מה שגם אני חשבתי בקשר

הפנים הרטובות של ריק וקיי'טלין
כאילו, מה קרה בדיוק ירד גשם בבית? הם בטח סתם עשו את זה בשביל הסצנה וזה הי'ה מיותר ודבילי.. בכל אופן נחמד לראות שעוד אנשים שמים
לפרטים שאני מבחינה בהם..

rachelMcfadden

New member
פלישה גרה עכשיו בבית של רידג'

וברוק, שם גרה גם הופ. ניק בא לבקר את פלישה, והופ הייתה בכניסה לבית עם קתרין *ככה קוראים למטפלת נכון?* והופ ראתה את ניק אז היא קפצה עליו! גאששש איזה מותקק! אז ניק אמר לה שהיא חונקת אותו *כאילו מרוב החיבוק החזק חח* ואח"כ הוא הוריד אותה ממנו, והיא אמרה לו שהיא אוהבת אותו, אז הוא אמר לה שגם הוא ועשה לה עם הידיים כמה הוא אוהב אותה, ואז קתרין אמרה שהגיע זמן לישון, והופ אמרה לו לילה טוב ושהיא אוהבת אותו זה היה כזה חמודדדדדד ואז פלישה ראתה, אז היא אמרה לו: גם ילדות קטנות מתות עליך *או משו כזה*

לימלי

New member
לא רק שריק וקיטלין משעממים-

הם מגעילים!! זה השילוב הכי מגעיל שראיתי אי פעם!!! הם כאלה לא מתאימים!!! גם ריק בכלל לא חתיך, ולקיטלין יש פה ממש מכועא רואים שקשה לה לסגור את הפה.

לא חתיך זה understatement

לדעתי ריק ממש מכוער!!! אף פעם לא הבנתי מה בנות בסדרה מוצאות בו. נראה לי שאם שם משפחה שלו לא היה פורסטר, היה מת בתול...

למה

למה הקטור לא לקח איתו את מפתח הברגים (?) מתחנת כיבוי האש? למה הוא לא הוריד אותו לקייטלין בראש בסוף הפרק? למה?

שiש

New member
לי יש שאלה עוד יותר קיומית

וראויה לתשומת לב ולדיון נפרד ומעמיק: השיער של פלישיה - מההה?? כאילו... למה? מה??? למה?!?!!!!?!

girlontop

New member
../images/Emo58.gif תסתכל על חצי הכוס המלאה

בעוד כמה ימים הוא ידרוס את ריק

למעלה