פרק ט' חלק א'

פרק ט' חלק א'

"קיוטו אנחנו הולכים כבר חצי שעה!" קראה איי והמשיכה לשלב את זרועותיה על החזה, "אנחנו נהיה שם עוד כמה דקות!" קרא קיוטו והמשיך ללכת בשביל, לאחר עשר דקות נגלה לפניהם מחזה של כרי-דשא טריים שעליהם מפוזרות ביצי דיג'ימונים וביניהם יש עצי פרי שונים, "הגענו!" קראה סאקורה בשמחה והחלה לרוץ לעבר העצים, "חכי רגע!" קרא קיוטו שנייה לפני שסאקורה התנגשה בקיר, "יש פה מגן-כוח..." הוא הוסיף וניגש אל סאקורה ששפשפה את מצחה, "את בסדר?" הוא ניגש אליה ונגע קלות בפצע שנוצר שם, "כן... אני בסדר גמור... אבל יכולת לפחות להזהיר אותי!" היא צווחה עליו ונתנה לו מנה הגונה, "היי! ניסיתי!" הוא אמר ושילב את זרועותיו על חזהו, סאקורה הסתכלה עליו במבט ציני וקמה על רגליה, "כן..." היא מלמלה וחזרה לחבורה, "בכל מקרה, איך עוברים את המחסום הזה?" התערב ג'וני וניגש אל קיוטו, "בקלות! תלמדו מהמומחה!" קרא קיוטו ונגע עם אצבעו במגן, כמה גלים עברו על פני שטחו והאצבע הייתה בפנים, "צריך לעבור לאט-לאט ולא לחשוב על כלום..." אמר קיוטו ועצם את עיניו, חצי מגופו היה בפנים, הוא סיים להיכנס לתוך הבועה וענקית והתיישב על הדשא, אחריו נכנסו איי טויה וג'וני, רק סאקורה לא הצליחה להיכנס... משום מה קיוטו היסתכל על סאקורה לכמה שניות שלא הצליחה להיכנס דרך הקיר אז היתקרב עליו בעצמו ונגע בו אבל לא הצליח לעבור גם,"אני חושב ש..." הוא מלמל אבל ליפני שסיים ג'וני קטע אותו ואמר:"אולי תנסי לרוץ דרכו !",סאקורה היסתכלה עליו מופתעת אבל אז החליטה לנסות ורצה לעבר המגן,קיוטו צעק:"לא רגע !",אבל היה מאוחר מידי וסאקורה היתנגשה אם הפנים לקיר,מצידו השני היה אפשר לראות את הפנים של סאקורה מעוכים כאילו שהצמידה אותם לזכוכית,הייתה דממה מביכה אז סאקורה נפלה אחורה על הגב ופשוט שכבה שם... אחרי שניה ג'וני התחיל לצחוק ואמר:"עבדתי עליך !",אז גם טויה התחיל ליצחוק,אז איי הרביצה לג'וני בראש,כולם היסתכלו על איי לשניה ואז טויה התחיל ליצחוק על ג'וני,אז איי הרביצה גם לו בראש (הקטעים המטופשים בין איי לג'וני זה התחליף שלנו לנימון ובוקומון חח),אז שניהם (טויה וג'וני) נפלו על הגב כמו סאקורה,סאקורה קמה ושאלה את קיוטו:"מה קרא ?","לא יודע..." הוא ענה לה "בטח יש איזו בעיה במגן... נאלץ להשאיר אותך כאן","מה !?" קראה סאקורה בינתיים כשה כולם מיתרחקים ממה "תחזור לכאן !!!" היא צעקה אבל הם היתעלמו והלכו,מרחוק כלום שמוע צעקות לא ברורות אבל המשיכו ללכת,"אז לאן הפעם" אמר ג'וני,"לכפר הבסיס ענה לו קיוטו" פתאום מאחוריו הוא שמע:"קיייייייווווטווווו !!!","מה עכשיו !?" הוא שאל בתסכול בלי להיסתובב,"איי מרביצה לי !" ג'וני צעק לו,"הוא מעצבן אותי !" איי צעקה לקיוטו,"היא גנבה לי את התיק!" השיב ג'וני,"תגידו לי מה אתם ילדים קטנים ?!" צעק קיוטו,ג'וני צעק לו:"אבל היא..." אבל ליפני שסיים איי היתפרצה ואמרה :"הוא בועט בי !","על תגרמו לי ללכת עליכם ! פשוט תפסיקו אם זה !" קיוטו אמר והמשיך ללכת ואיי הוציא לשון לג'וני,הם כולם בילו את החצי שעה הבא הולכים כשה כל שתי דקות איי וג'וני בו זמנית צעקו בקול מעצבן:"כבר הגעעעענוווו !??!?!",לבסוף קיוטו עצר ליד שער גדול המחובר לחומה ואמר:"הגענו...","זה כפר הבסיס?" שאלה איי בפקפוק, "כן, למה?" שאל קיוטו, "כי זה פשוט נראה מקום קודר מדי בשביל תינוקות..." אמרה איי ונגעה בלבנים הקרות, "אולי זה נראה ככה מבחוץ אבל בפנים זה בסדר..." קרא לעברה קיוטו ונכנס דרך השערים הכבדים, בפנים הכל באמת נראה כמו גנון, בכל מקום היו בובות פרווה ואווירה של חלום מתוק, "וואו..." פלטה איי והחלה להתרוצץ בין דיג'ימוני התינוק שהיו במקום, אחד מהם ניגש והחל ללעוס את המכנס של ג'וני, "היי עזוב!" קרא ג'וני והסתכל על החרק הקטן שנשך את מכנסו, עיניו החלו לנצנץ מדמעות כשלפתע דיג'ימון שור ענקי משך בזנבו והתכוון לבלוע אותו, "הצייייילוווו!" הוא קרא, "היי! עזוב אותו!" קרא ג'וני וחבט עם אגרופיו ביצור הענק, "אתה מעז לדבר ככה אל בולמון?!" חרחר השור בזעם והשליך את דיג'ימון התינוק לצד, הוא התקרב אל ג'וני עם מבט זועם, "או-או... שוב צרות..." מלמל ג'וני בעודו נצמד אל קיר הלבנים שמאחורי גבו,לפתע ג'וני שמע צעקות:"ג'וני ! ג'וני !",הוא היסתובב וראה דיג'ימון תינוק קטן שקיפץ עליו,ג'וני היסתובב לבולמון ואמר:"חכה רגע",בולמון היתעצבן ואמר:"איך אתה מעז ..." אבל ג'וני קטע אותו ואמר:"ששש !... תגיד אתה חושב שאתה הצרות היחידות שיש לי !? תעמוד בתור!",בולמון שתק,אבל אז דיג'ימון התינוק קפץ על ג'וני וצעק:"שותף !","ב... באזקיל ?" גמגם ג'וני,מאחורי ג'וני ציפצף הדיג'יכלי של איי:"בולמון דיג'ימון..." אבל ליפני שזה סיים בולמון רץ והיתנגש באיי והעיף את הדיג'יכלי מהיד שלה,פלומון ניבהלה וקפצה קדימה וירתה כל הכוח כדור אנרגייה גדול,במכה אחת היא פיצצה את בולמון הוא נעלם לגמרי,כל דיג'ימוני התינוק עמדו מפוחדים מסביב לג'וני והשאר,אבל אז אחד מהם צעק:"הם הרגו את בולמון המגן שלנו ! תפסו אותם !",הם התחילו להיתקרב לאט לאט אליהם בכעס אבל אז באזקילמון (זה לא השם שלו כרגע אבל לא חשוב) אמר:"רגע אנחנו לא באנו לעשות שום דבר רע !","כן בטח!" ענה אחד הדיג'ימונים "אנחנו שמענו סיפורים עליכם ומה שאתם עושים כאן !","ממי!?" צעקה איי,הדיג'ימון המשיך ואמר:"הייתה כאן חבורה של ילדים נחמדים... לא כמוכם ! שסיפרו לנו שאתם מרושעים ובאתם להשמיד את העולם הדיגיטלי !" איי אמרה:"אחד מהם היה בלונדיני אם דיג'ימון גדול שנראה כמו לטאה ?","ראיקוטו !" צעק הדיג'ימון וכל השאר חזרו אחריו:"ראיקוטו !",איי התחילה שוב לדבר:"אמממ... הם שיקרו אנחנו הטובים הם הרעים !",אבל ליפני שהמשיכה אחד דיג'ימוני התינוק צעק:"ראיקוטו ושאר מגיני האור ! הם יצילו אותנו ממכם !",אז רץ ונשך את ג'וני ברגל,טוב לא ברגל אלה במכנס... והתחיל ללעוס,גוני היסתכל מבולבל אז ניער את הרגל והעיף את הדיג'ימון הקטן ממנו,איי המשיכה לדבר ואמרה:"אבל אנחנו הטובים !"אחד הדיג'ימונים שוב קטע אותם ואמר:"אז למה הרגתם את בולמון !?","הוא תקף אותנו !" ענתה איי בכעס,דיג'ימוני התינוק שתקו בטיפה מבוכה אבל אז אחד מהם צעק:"תפסו אותם !",לפתע מתוך החבורה קפץ עוד דיג'ימון תינוק קטן שנראה דיי חכם ואמר לכולם:"תעצרו !... אם הם הרגו את בולמון בכזו קלות למה אתם חושבים שתנצחו אותם !? פשוט תעזבו אותם ואולי הם לא יפגוע בנו !",כל השאר הישתתקו... לאחר כמה שניות כולם נתנו במבט כועס לדיג'יגורלים אבל הבינו שהקטן צודק אז הם היסתובבו והלכו,"תסלחו להם הם מאוד צעירים ולא מתורבתים" אמר הדיג'ימון הקטן,"טוב תודה שהצלתה אותנו" אמרה לו איי...

פרק ט' חלק ב'

"אווווך! תחזרו כבר!" צווחה סאקורה ושוב בעטה במגן אך מיהרה להתחרט על המעשה, היא תפסה את רגלה ויללה בכאב, "מגן מתומטם!" היא סיננה והתיישבה על הדשא, "זה כבר המון זממממן!" היא שוב יללה והתרפסה על האדמה, לפתע נשמע רחש מהשיחים ודיג'ימון שנראה כמו נינג'ה עם שלשלאות על הפנים תפס אותה, "את שלי עכשיו!" קרא הדיג'ימון וילדה קטנה קפצה אחריו, "עבודה יפה טופמון! אנטו יהיה מרוצה!" היא קראה וטפחה על שכמו, "לשירותך תמיד קטאנה!" הוא קרא בקולו הנמוך והמצמרר, "עזוב אותי חתיכת מפגר!" צעקה סאקורה בקולי-קולות, "עזבי שטויות, אף-אחד לא ישמע אותך ובטוח שלא יציל!" אמרה קטאנה בלגלוג, "קדימה, צריך להתחיל ללכת!" היא קראה לעבר טופמון והוציאה את הדיג'יכלי הסגלגל-כהה שלה, "תהליך שדרוג! כנפי גארודמון!" היא קראה ועל גבו של טופמון הופיעו שתי כנפיים ענקיות, "יופי! ועכשיו לפרס על שתפסנו את המעצבנת!" קראה קטאנה בשמחה ועלתה על גבו של טופמון... בינתיים בכפר הבסיס ג'וני היתהלך כשה פלימון (זה באזקילמון בדרגת תינוק) על הראש שלו,"אז מה קוראה כאן?" שאל טויה את הדיג'ימון הקטן,"טוב... חבורה של ילדים עברו כאן בערך ליפני יום או יומיים..." אמר הדיג'ימון הקטן "הם שיכנעו את כולם שעומדים להגיע עוד קבוצה של אנשים... זה אתם, שתשמיד את הכפר,אותם,אותנו ואת שאר העולם הדיגיטלי בכל מקרה...",אבל טויה קטע אותו ואמר:"איך קוראים לך ?","אמממ..." המשיך הדיג'ימון הקטן "טורימון...","נחמד להכיר טורימון !" טויה אמר בכיוך וקפץ במקום, אז הוא הושיט לילחוץ לו יד אבל מיד נעצר כשה בין שאין לו ידיים,הוא התחיל להזיז את היד ממקום למקום מסביב לטורימון,לבסוף טורימון הזיז את האוזן שלו כמו יד ולחץ לו את היד,לפטע מרחוק נשמע פיצוץ עצום,כולם היסתובבו וראו אש ענקית בוערת מרחוק,"או יופי..." אמר טורימון בתסכול,"קדימה..." הוא המשיך והתחיל לרוץ לעבר האש,"לאן" שאל טויה,"מה אכפת לך!?" אמר טורימון "אתם השמדתם את המגן שלנו אז עכשיו אתם צריכים לעזור לנו !",כולם היסתכלו אחד על השני וחשבו מה לעשות אבל בסוף טויה צעק:"נו קדימה !" והתחיל לרוץ,קיוטו רץ אחריו אז איי בעטה לג'וני ברגל ואמרה:"קדימה דביל !",אז התחילה לרוץ,ג'וני מילמל משהו בכעס והתחיל לרוץ אחריה,"טורימון חכה!" קרא טויה בעודו מנסה לצמצם את הפער, "תאט קצת!" קראה איי מאחוריו, לפתע טורימון נעצר למול דיג'ימון כלב גדול, "הנה הוא!" קרא טורימון וקפץ כמה צעדים לאחור, טויה איי וג'וני עצרו למול הדיג'ימון הענקי ונעצו בו מבטים מפוחדים, "אוי-ויי..." מלמלה איי וברחה בצעקות, פלומון מיהרה אחריה ושתיהן הסתתרו מאחורי שיח, פלימון עמד קפוא ליד טויה וקיוטו וג'וני, אישוניו של קיוטו שוב התכווצו ושוב שיערות החלו לעלות בצידי ראשו, הוא זינק על הדיג'ימון אך הזה נתן לו חבטה אדירה בראש והעיף אותו אל עץ, "או-או..." מלמל טויה וצעד צעד לאחור, "אתה לא תצליח בזה!" קרא טורימון ודחף את הדיג'ימון הענקי, "אתה לא תצליח להרוס את הכפר שלנו!" הוא צייץ והמשיך לדחוף את היצור, "כן! קדימה ג'וני! אני צריך לדיג'יגדול!" קרא פלימון והתנגש בדיג'ימון הענקי גם הוא, "אה... לדיג'יגדול?" מצמץ ג'וני בבלבול, "נוו! להפוך לחזק יותר!" קרא פלימון בקושי, "איך?!" קרא ג'וני בחזרה ופלימון שהועף בידי הדיג'ימון נחת בידיו, "אני... לא יודע..." הוא מלמל ונרדם בידיו, "או יופי! טורימון!" קרא טויה לעבר דיג'ימון התינוק שנאבק בבריון שעמד מולו, "קדימה!" הוא צעק ואז אור יצא מהדיג'יכלי שלו: 'מבצע~ תהליך דיג'יגדילה מירבית: מדלג על דרגת אימונים, מדלג על דרגת טירון, מדלג על דרגת אלוף, דרגה סופית: אזולמון' היה כתוב על הצג והיה הבזק אדיר של אור, כעת ניצב מול הדיג'ימון הבריון לא טורימון אלא יצור קטן וכחלכל שזוג כנפיים שקופות היו מחוברות לגבו,איי שוב שלפה את הדיג'יכלי שלה וכיוונה על דיג'ימון הכלב שהתקיף את הכפר:"ניילמון,הדיג'ימון הזה אולי חזק אבל עצלן לכן נילחם בדיג'ימוני תינוק ושואב את כוחם" אוזלמן תפס את קלשונו וכיוון אותו אל הדיג'ימון, "ברק גלי!" הוא קרא ומן השמיים פגע בו ברק כחלכל, הדיג'ימון התמוסס וקיוטו שהתאושש מיהר לתפוס את הדיג'יכלי בידיו ולכוון אותו אל הנתונים, "איסוף דטה!" הוא קרא ורשת מאור נורתה על הנתונים המתעופפים, כמה נתונים התקבצו ויצרו ביחד קלף, "יש!" קרא קיוטו ורץ למקום שבו נחת הקלף, הוא הרים אותו וקרא את האותיות שהיו למטה "מגה-גארבג'מון" הוא אמר והכניס את הקלף לכיסו, "וואו, אז ככה יוצרים קלפי דיג'ימנים!" קרא טויה בהתלהבות והוציא את הקלף מכיסו של קיוטו, "וואו! פשוט מדהים!" הוא המשיך להתלהב, "יו-פי..." פיהקה איי שיצאה מאחורי העץ, "אז הוא תפס קלף דיג'ימון, ביג-דיל!" היא המשיכה שנייה לפני שמספר מבטים זועמים הופנו לעברה, "את בכלל לא ניסית לעזור!" קרא ג'וני וטויה הנהן, "את יודעת, הם צודקים במשהוא... אולי כדאי שתעריכי אותם קצת יותר..." אמר קיוטו בשלווה ונשען על סלע שהיה בסביבה, הוא שילב את זרועותיו על חזהו ועצם את עיניו, "אתם שומעים את זה?" הוא לחש, "שומעים את מה?" התפלא ג'וני, "את השקט, אני לא שומע את סאקורה, צריך לבדוק..." הוא אמר והחל לרוץ לעבר המקום בו הם השאירו את סאקורה אך כשהגיעו הם גילו כי היא לא שם... "עזבי אותי אמרתי לך!" קראה סאקורה הכבולה, ובעטה באחד מכנפי הגארודמון שהיו על טופמון, הוא סטה קצת ממסלולו אך מיהר לשוב לדרך הרגילה, "את ממש רוצה שאני אעשה את זה נכון?" אמרה קטאנה בציניות והסתכלה על סאקורה בחצי-מבט, "טוב נו... מה זה ישנה לאנטו..." היא קראה והכניסה לסאקורה אגרוף בפנים, "ככה יותר טוב... אני ממש לא סובלת את הצווחות המטופשות שלך..." היא הרצינה והמשיכה לשבת על טופמון, "הגענו!" היא קראה בעוד טופמון נוחת למול קיר אבן גדול, קטאנה נגעה בכמה סלעים ודלת נפערה בקיר, "אנטו! הגעתי והבאתי איתי הפתעה קטנה!" היא קראה וטופמון זרק את סאקורה על הרצפה, "טוב מאד קטאנה, את משתפרת, הנה התגמול!" הוא אמר וזרק לידיה חפיסה עבה של קלפי דיג'ימונים, "כולם בדרגת אלוף ומעלה, שווה את זה, לא?" הוא אמר וחייך, "בוודאי!" קראה קטאנה והחלה להסתכל על הקלפים בעיניים נוצצות, אנטו תפס את סאקורה בשיערה החום והרים את ראשה, "לא קשוחה עכשיו, מה?" הוא אמר בלגלוג וקירב את פניו, "עכשיו איפה השותף שלך!" הוא צעק עליה ונעץ בה מבט חודרני, "אין לי..." סיננה סאקורה בזעם מבעד לשיניה, "מה?! אין לך שותף?! איזו חלשה!" הוא קרא והטיח את פניה באדמה, "את לא שווה את המאמץ..." הוא לחש לה והסתכל שוב בפניה המלוכלכות, "חכה רגע אנטו!" קראה לפתע ילדה עם שיער שחור ועור שחום, "אנחנו יכולים לבקש תגמול..." היא אמרה וחיוך זדוני עלה על פניה, "את צודקת אנסטסיה, היא תמשוך את החברים הקטנים שלה לפה..." הוא אמר והסתכל על סאקורה בהרצנה, "את באה איתנו!" הוא קרא וסחב את סאקורה אחריו... "איפה היא!" צעק קיוטו ויצא דרך המגן, "איפה סאקורה!" הוא צעק והסתכל על חברי הקבוצה הנואשים,איי היסתכלה אחורה על המגן ואמרה בשקט:"מוזר שאנחנו יכולים לעבור דרכו עכשיו...","בטח ניילמון חסם אותו בשביל שהדיג'ימונים לא יברחו..." ג'וני אמר,"איך לא חשבתי על זה !" איי אמרה והרביצה לג'וני על הראש שוב, לפתע קיוטו הבחין בכמה שברי-ענפים ודיג'יכלי אדום שהיה שרוע על האדמה, אזולמון עקב אחריהם ויצא מהמגן גם הוא, "אזולמון? מה אתה עושה פה?" קרא טויה והסתכל על אזולמון בתמיהה, "מה? לא שמעת? אני השותף שלך!" קרא אזולמון ונחת על כתפו של טויה הקפוא... אז מה יקרא אם סאקורה ? ומה בכלל קורא בכלליות?,רוצים לדעת ? טוב אז תפסיקו להיתלונן אנחנו עובדים קשה !|סדגש

Dark SpaWn

New member
חחח אף אחד לא שם לב שיש פרק חדש חח

כמאט גורם לי ליצחוק (אני אדם מוזר) נו טוב אני מקפיץ

למעלה