פרק טוב היה היום!

אושרה1

New member
פרק טוב היה היום!

בס"ד אוקי אז הבנתי איך דון הגיעה אבל לא את הקטע עם המפתח(אם זה ספולייר אז שקט). ומאיפה ריילי קיבל כוחות על טבעיים???? ואיזה קרוע ספייק(מתה עליו) אושרה

mscooter

New member
ריילי? כוחות על טבעיים?

לא ממש... זה יותר כימקליים שהפרופסור דחפה לו ולשאר החיילים בעונה 4... מה שהפך את כולם (ואותו במיוחד, חביב במורה) לחזקים יותר מהנורמאל, וכמובן, באיזהשהו אופן, ל"על טבעיים"

mscooter

New member
ובקשר למפתח...

הש הש... את תביני מאוחר יותר (לקראת סוף העונה האמת...
)

למה סוף העונה?

אני הבנתי היום! סתם לא הבנתי היום, קראתי ספוילרים (טיפשה! טיפשה!) וראיתי את סוף העונה בסטאר, אבל היום הסבירו שדאון היא המפתח, לא? הפרק היום היה פשוט ענקי. בשניה זה הופך מדרמה עם דאון לקומדיה עם גלורי המלכה! זה פשוט היה פרק גדול. פרק שאסור להחמיץ לדעתי!
והקטעים עם ספייק? אין לי מילים! וג´יילס עם הכובע של הקוסם? הייתי על הרצפה! אני והאחיות שלי!

smgfan

New member
וואי וואי וואי, תשמעו משהו-

אני בפורום אמריקאי של שרה וממש ממש ממש עצבנתי שם אנשים אחרי שאמרתי שלדעתי היא רזתה יותר מדי- וזה גרע לה מהיופי.... אחד אמר לי משהו שזה בגלל שבגיל הזה (שהיא החלה לרזות יותר מדי) היא איבדה משהו שנקרא "שומן-תינוק" (?!?!?!) babyfat וזה קורה לכל הנשים בגיל הזה ובגלל זה היא נהיתה כ"כ רזה.... מה אתם חושבים??? לי זה נשמע מוזר...

אני יגיב כי גם אני חושבת כמוך-הסבר-

בייבי פאט זה מונח לאומי לשומן ילדות- לחיים כאלה מלאות והאלה בידים למעלה.. עכשיו היא היתה אז בת כמה 17+ נכון!? היא עוד תינוקת במובני עולם הבידור... ולכן היא היתה צריכה את המראה הזה לגלם ילדה בכיתה י (כמוני:) ועל כן היתה "שמנמנה" לפי המובנים של היום של הרואין שיק. אבל היא גדלה והיא צריכה להכנס לדמויות בוגרות יותר ובכלל ככה העולם דורש- רזון- כי רק רזות יפות ורק רזות מדגמנות (בלע) ולכן רזתה כל כך הילדה היפה... אני אישית חושבת שהיא יפה ככה או ככה אבל יותר היא היתה יפה פעם:)

רינת4

New member
ושוב פיספסתי... :(

מרוב עייפות, אני מחכה לשעה שמונה ואז פשוט... שוכחת!!! סניליות בגיל כל כך צעיר. אני רק מקווה שזה לא יחמיר עם הזמן.

למעלה