פרק חמישי!

שרוח'לה תלך בעקבות צו לבה'

בס"ד אני כ"כ רוצה שהיא תבחר בזוריק,שיש לו
אוהב ורחב,אפילו שהם מעולמות שונים כ"כ,אבל שניהם יהודים. מה הקטע שלה עם קשירת השרוכים דרך השולחן ערוך?
אני מתפלל שאהבתם תנצח,לא רוצה לחשוב אחרת,כי באופציה אחרת שניהם יסבלו. יאללה,יש לי עוד עבודה שמחכה,אז יום טוב ומחכה ליום שלישי הבא(פעמיים כי טוב).

עצמי1111

New member
היה פשוט מדהים!

אי אפשר לתאר את הפרק יותר טוב מזה!וואי אני כל כך התרגשתי מהכל והלב שלי ממש דפק מכל דבר קטן... וואי הם הולכים להתנשק בפרק הבא!!!!!!!! אני בטח חולמת!איך אני אשרוד את כל השבוע הארוך הזה עד יום שלישי??????!

123yl

New member
שלום לכולם, מחשבות מעמיקות על הסדרה

שלום לכולם, גם אני צופה נלהבת של מרחק נגיעה, ועם כל פרק ופרק שעובר אני דווקא חושבת שאולי באמת עדיף שרוחלה וזוריק ישארו כל אחד בעולמו ולמרות שאולי המסר של הסדרה הזאת של "צו פיוס" אמור להיות גישור בין העולם החילוני לדתי אני לא כל כך בטוחה שזה באמת יסתדר. קודם כל לפני שכולם קופצים, גם אני כמו כולם מעוניינת שזוריק ורוחלה יהיו יחד ומאושריםן אבל לאור הפרק אתמול זה דווקא נראה כי למרות שהיא מאוהת בזורקי היא מסתדרת יותר טוב עם מוטי כץ (שדווקא נראה בחור נחמד) - שימו לב להבדל בשיחה שלה עם מוטי לעומת השיחה עם זוריק בחניון. הוא באמת "בוק" כמו שהיא אמרה הוא לא מבין כמה קשה לה, היא נקרעת בין הרצון שלה להיות עם איתו לבין הפחד שלה ממה שיקרה למשפחה שלה אם יתגלה ביניהם הקשר והיא רצתה לסיים אותו לפני שזה ירחיק לכת למרות שקשה לה מאוד להיפרד ממנו, לעומת מוטי כץ שהיא מצאה איתו שפה משותפת, הם באו מאותו "עולם" ומדברים אותה "שפה" הם אפילו השלימו אחד את המשפט של השני, הרי זוריק עצמו אמר שהוא אפילו לא שומר שבת ולא ידע על אופן שריכת השרוכים על פי שולחן ערוך, אז איך הם יסתדרו כזוג אם היא דתייה והוא חילוני, מישהו יצטרך לוותר על אורך חייו. ומה יקרה אם היא תרצה להיות איתו או שהקשר יתגלה למשפחה- אני לא באה מרקע דתי אבל להערכתיההשלכות יהיו חמורות גם כלפיה וגם כלפי המשפחה (ראיתם את התגובה כאשר היה חשש לנגיעה, איך הם יגיבו כשיתגלה הקשר) כך שלמעשה האתגר לרוחלה קשה פי כמה מאשר לזוריק והוא לא כל כך מבין את זה, זה יותר מ, "לתת לה מרחב וזמן" כמו שהוא אמר בפרק זה משהו עקרוני. זהו, זה קצת ארוך אבל הייתי חייבת להגיד את זה.... למרות הכל אני עדיין מקווה שהם יהיו ביחד...כמו כולנו...

עצמי1111

New member
עד כמה שזה קשה לי להגיד את זה

אני חושבת שאת צודקת....לצערי הרב .. ברגע שהמשפחה תגלה שרוחל'ה נמצאת בקשר עם זוריק (עם המשפחה הזאת באמת שומרת וחשוב לה...)אצל החרידים ולא רק אצלם עושים כאילו הילד מת עם הוא מחליט לחזור בשאלה...בגלל זה אני לא יודעת עם בהתחלה שמת לב לחלום שהיא חלמה כולם ישבו שבעה כשהיא הלכה לחלון כשזוריק אמר שהוא אוהב אותה... לכן כולם שם ישבו שבעה...

מפליא...

בס"ד שרק עלמות חן צעירות מדסקסות על הסדרה בפורום הזה. מה,לגברים אין מה לומר(אני גבר,הבנתן נכון
) על הסדרה המדהימה הזו?! יאללה גברים,כנסו,טלו חלק בנעשה כאן,אל תהיו אדישים.

למעלה