פרק חמישי!

בת 1986

New member
אתה בוק!!! בוק!!!

שיואו אלוהים!! איזה פרקקק ממה להתחיל בכלל???!!!! אני צכה להרגע- אבל עזבו את זה........ פרק הבאאא נראלי השיא של הסדרה!!!!!!!!! זוריקקק אני חולההה עליךך

ת ט י ס

New member
צכ'ה להירגע?

אני ישבתי לעכל את מאורעות הפרק הבא... כשעמנואל רוזן מקשקש באדישות, יואאאווווווווווווווווווו איך נעביר שבוע איך?

חח עכשיו באמת אין לי מושג איך נשרוד

את השבוע הזה עד לשלישי... אויי זה היה מדהים!! לא ייאמן איך שכל פרק יותר מדהים מהקודם לו...

גם שאלה טובה...

לא יודעת...

ת ט י ס

New member
נהפוך כולנו למנקות חלונות ונתצפת על

שלט החוצות של הנרי, איפה שזה לא יהיה, נארגן הפגנה למען העונה השנייה. ומה לא? רק בתיאטרון גשר לא חוזרים אלי, פאק מי מנהל את הנרי???

willo1

New member
חחחח

בואו נלך לאיזו הצגה שלו כולנו ונקים שם קבוצת הערצה להנרי

מאוהבת28

New member
אני מעולפת הצילו../images/Emo99.gif

הלב שלי עוצר נשימה במשך כל פרק בסוף נשברתי כמוהו בכיתי יחדיו, בעלי תופס עלי צחוקים בנות אני חיי עם הסדרה הזאת אני בבעיה רצינית אני לא שולטת בעצמי זה בלתי איפשרי ככה מה שאני מרגישה כלפי כל העניין "מרחק נגיעה", זוריק, הפורום נהדר הזה, אלוהים הצילו.......... אתן לא מתארות לעצמכן מה אני מרגישה עם סדרה הזאת......אני פשוט נהנת מהרגשות האלו, התלהבות הזאת כמו ילדונת בגיל התבגרות שמתאהבת לראשונה.....הרגשה נהדר...... בנות אני אוהבת אותכן...... זוריק אני מאוהבת....בבעלי

בת 1986

New member
אנחנו איתך נשמה

מה שאת מרגישה גם אנחנו!!!!!!!!!!!! את לא לבד..חח

Dead Immortal

New member
גאדד האדרנלין שוב עולהה

אוו אההה לנשום נופר לנשוםםם!! לנשוםם!!!!!!!!!!!!! (חחחחח מה אני בחדר לידה?!
) איזה פרק יאיאיאייי חח למרות שציפיתי ליותר, כי ב"בפרק הבא" שהראו כמה סצנות מהפרק של שבוע שעבר הוא נראה יותר מגניב.. חחחח אבל בקטנהה עדיין היה יפהה
אהבתי את הסצנות של זוריק ורוחל'ה
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאעעעעעעעעע פאק פאק פאק פאקק שבוע הבא נשיקה?!! ברוך השםםםםםם!!! חיכיתי לזה יותר מדייייי!! אני לא יכולה לחכות יותר דיייי

בת 1986

New member
דיי נופרררר

מה נעשה????????? אני מתה שיהיה כבר שבוע הבא אבל....... אנלא רוצה שהסדרה תיגמר!!!!!!!

למעלה