פרק חמישי!

טוסט16

New member
פרק חמישי!

יאו, זה מדהים, אני לא מצילחה לכתוב יותר, זה פשוט..... לא יודעת..! זה מדהים! למה הפרסומות האלו תקועות באמצע?? :'(

../images/Emo10.gif פרסומות לא קשורות!!

אני לא מאמינה שהוא יבכה!! ניראה לכם שהיא תתחתן???

טוסט16

New member
לא יודעתת יאווו!

הוא לא בכה כמו שהיה ב"מיד אחרי הפרסומות".. וזה כל כך לא הוגן! ומזה "אני לא והבת אותו -עדיין-"??? את לא יכולה להתחתן בלי אהבה! במיוחד שאת מאוהבת במישהו אחר! זה ממש נורא! מזה שידוכים?? שיהיה אמיתי, מהלב, חתונה לא באה סתם ככה. זה נראה לי ממש מזעזע. זוריק המסכן! וגם רוחה'לה- זו היא שצריכה לקחת החלטות אני במקומה כבר הייתי מתחרפנת!

yafitk

New member
יואו אין נמאס לי..!!

מה זה הפרסומות האלה שהן רבע שעה כל אחד?? ומה זה האדישות הזאת של השחקניםם זה משגע אותי זה נראה כאילו הולכים להיות עוד מאה פרקים ממש לא עוד 2 פרקים וזה מה זה מעצבן ששמים לנו את הקטעים הממש לא מעניינים כמו הקטע עם גולן והעציצים או שנטליה במועדון או שלאה מדברת עם אהרון דיי זה לא מעניין הם לא מבינים את זה.. נראה לי שיוצא בכל פרק אולי 5 דקות בסך הכל על רוחל'ה וזוריק כל השאר זה או פרסומות או סתם סצנות משעממות לא קשורות ולא מעניינות.. אוף באמת שזה מעצבן וזה לא אמין ככה.. באמת שרק הסצנות של זוריק ורוחל'ה הכי יפות וזהו את כל השאר דחוף להוריד זה גם לא מעניין

yafitk

New member
אוששששששששששש

ראיתם מה הולך להיות בפרק הבאא????????????.... ירמאדדדדדדד הולכת להיות נשיקה??? כן?? דמיינתי את זה או שהולכת להיות נשיקהה בפרק הבא?? חחחחח אוקיי אם כן אז זה באמת הולך לפצות על הפרק המעצבן שהיה היום..

papaya27

New member
כמה שאלות חשובות...

1. מה זה הקטע עם לאה? מה שמואל מצא במגירה?? 2.לא ראיתי את מה הולך להיות בפרק הבא... 3.יהיה סוף טוב או מה??

בת 1986

New member
אממ..

נראלי הוא מצא איזה גלולות כלשהן... פספסת לגבי הפרק הבא......... יאאאא הם כמעט יתנשקו ואז מישו רואה אותם ויש בלאגן!!!!

ת ט י ס

New member
../images/Emo184.gifהוא גילה שלאה לא לוקחת את

הגלולות, איפה ציפי איפה??? כל היום היא טחנה אותנו עם זה, ואני אמרתי שעוד לא ראינו הכל... זו היא (ציפי) שמיהרה להסיק מסקנות!!! אההה ומה השמלה המכוערת של רוחל'ה, רבאק אמא תופרת ועם איזו שמלה היא שולחת את הבת שלה.

willo1

New member
חחחחחחחחחחחח נכון

האמת חשבתי שזה יהיה יותר גרוע
למרות ש.. יש יותר גרוע?.. הממ

בת 1986

New member
חח תהיה נשיקה ש..

תיעצר באמצע נראלי.........!!!! כי מנחם יראה אותם או משו כזה

ת ט י ס

New member
לא אבל באיזשהו שלב צכ' להיות