פרק חמישי

פרק חמישי

את הפרק הזה אהבתי הרבה יותר. העלילה המרכזית היתה מצויינת ומעניינת, ואלייזה שחקה בצורה מאוד משכנעת. זה מרגיש כאילו הסדרה מתחילה לקבל יותר צורה לפרק הקודם לא כל כך התחברתי, אבל מהאחד הזה מאוד נהנתי. העלילה העונתית לא השתנתה הרבה, היה רק אזכור קל לאלפה והסוכן FBI לא עשה הרבה, אבל כפרק Standalone הוא מאוד טוב.
 
אה, ובקשר לפרק הבא (אין ספויילרים):

ג'וס אמר את זה בראיון לאחרונה: Joss: "Watch out for episode 6, that's all I'm saying. I need to tell a story that's dark and challenging. We just get to mess with everybody. This is some of the best work we've done...but creatively - the most frightening and arduous struggle of my career."
 

alonback

New member
עדיין חסרים לי הדיאלוגים וההומור הווידונים

לא ממש אהבתי את הפרק ( אבל אני משוחד, אני שונא פילרים), אני חושב שאומנם מידי פעם צריך לעשות פילר אבל הבעיה שבחמש פרקים הראשונים לא היה פרק שהוא לא פילר, עדיין לא היה פרק שהוא העלילה המרכזית בלבד וזה חסר.
 

nick at noon

New member
יש קצת הומור ווידוני

אני אוהב את טופר or even worse a Snizure בכלל הדיאלוגים של טופר והדוקטור הם ממש טובים ומצחיקים. זה בין היתר כי איימי אקר היא שחקנית מעולה. אגב הדמות שלה על הנייר מאוד דומה לדמות של פרד אבל בפועל היא משחקת אותה מאוד שונה. וזה לדעתי מראה על היכולת של השחקנית. פול באלארד מתרגש כשהוא חושב שהבחורה ראתה את הבחור שמוסר לו את המעטפות ולפני שמספיקה לעבור לי המחשבה בראש של איך אלפא יכול להיות כל כך חסר אחריות הבחורה האחרת מבהירה שמדובר בבחור שמחלק את הדואר ומתעצל בעצם להיכנס למשרדים. יחסית לפרק טיפוסי של באפי זה אולי לא משהו אבל יחסית לפרק טיפוסי של גיבורים זו ממש קומדיה.
 

לינק

New member
הקודמים היו יותר טובים

הוא היה טוב, אבל לא לגמרי התחברתי אליו. בכל מקרה יש לי ציפיות מהפרק הבא. נקווה שהוא יעמוד בהם.
 
למעלה