פרק חמוד...

יש פה עוד אנשים רב תכליתיים?

שגם רואים את הסידרה ויכולים כותבים פה בפורום?

Nורדת 14

New member
../images/Emo26.gifנכנסתי לפה../images/Emo36.gif

כדי לכתוב על הפרק המעולה
הקטעים עם לורי קרעו אותי..

aYaLoLy

New member
../images/Emo6.gif

פרק טובב
!|
i think led is hot
בלונדהההההה
חחח פרק ענקקקקק השיער של קיטייייי L
L

popit

New member
פרק חמוד...

פרק לא טוב כמו ה4 האחרונים אבל פרק טוב... היו בו כל מיני שטויות מצחיקות, למשל עם לורי שעושה טיפול לרד... ושהייד וקלסו וג'קי קיללו אחד את השני והכל...

KillerQueen2

New member
מי נותן במתנה כרטיסים להופעה של לד?

מי יתן כרטיסים להופעה של זפלין?!?!?!?!?!?!?! וגם מי יושב בהופעה של לד זפלין???? ומה השירים שברקע היו אמורים להיות? מזה הופעה של בריאן אדמס? אכזבה!

HoNeY14

New member
פרק גדול../images/Emo6.gif../images/Emo175.gif../images/Emo94.gif

אהבתי את מריבות של הייד קלסו וג'קי ברור שדונה היתה צריכה לקחת את הייד...
ג'קי סתם נדחפת
השיער של קיטי
קרע אותי
איזה אפרו שווה|אפרו| לא אמרתם שלורי כבר לא תופיע
איך זה שהיא היתה היום
רד: let's go make fun of your mother's hair חחחחחחחחחחח

Better Man

New member
התרגום ממש על הפנים

עוד לא נתקלתי בתרגום כל כך גרוע בסדרה כלשהי, חייבים לפטר את המתרגמים ומהר. נתחיל מהקל אל הכבד: שם הפרק באנגליתFez Gets the Girl למה לתרגם את זה ל"פז מבלה עם בחורה"? למה לא פז זוכה בבחורה, או משיג את הבחורה. שקלסו והייד רבו מי ילך עם דונה להופעה , קלסו אמר שהוא עשה עבודה על Stairway to Heaven ותרגמו את ל" פעם עשיתי עבודה על שיר של לד זפלין" ,כמה הנוח... והכי גרוע היה שג'קי אמרה "איי טינק לד איז הוט" והם תרגמו את זה ל "אני חושבת שלד הם להקה מדהימה" הם פשוט פספו את כל הבדיחה כאן, זה היה אמור להיות "אני חושבת שלד בחור לוהט", יעני היא לא ידעה שזו להקה בכלל.

מתוקה777

New member
אני פספסתי אבל הקלטתי

תאמת גם רציתי להקליט משחק החיים אבל יותר מש"ה וגיא פינס ועכשיו סיימתי לצפות בכל. תאמת אני לא מסוגלת להפסיד פרק במש"ה אולי מאז הפסדתי רק שניים. טוב עכשיו הפרק היה יפה ואהבתי את לורי איך שהיא עשתה טיפול לרד ואהבתי שהייד ג'קי וקלסו ירדו אחד על השני ....

BiRd Of PrEy

New member
אני פשוט צעקתי על הטלוויזיה!!!!!!

מי מוותר על כרטיסים להופעה של לד זפלין?!?!?!?! אני רוצההההההה!!!!!!! ואריק?! אריק גם מטומטם! בישביל עבודה לפספס הופעה של לד זפלין?! יאאיייי! איך?! וג'קי עיצבנה אותי, לחיות בשנות ה-70 ולא להכיר את לד זפלין.. מוזר.. וזאתי שיצאה בסוף עם פז.. היא תהיה קבועה עכשיו?

Better Man

New member
לא קבועה

אבל היא תשתתף בעוד כמה פרקים, היא תתגלה כפסיכופתית, היא תאיים להרוג את דונה וג'קי.

MrJacKasS

New member
פרק טוב! ../images/Emo6.gif ../images/Emo104.gif

רד פשוט קורע אותי מצחוק! לא יודע מה איתכם, אבל צריך להזכיר אותו יותר בפורום ולא לדבר רק על השישה. ו... איזה חמוד פז היה בסצינה האחרונה.

Bohemian kid

New member
כן היה פרק נחמד...

אהבתי אותו
הוא היה מאוד מצחיק... אהבתי עם קיטי, שבוב צחק עליה אז היא כעסה עליו... אוי היא כזאת מגניבה

פרק טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

אהבתי את הקטעים שהחבר'ה רבו על הכרטיסים להופעה. אבל דונה ממש לא נורמלית! אם לי היו כרטיסים להופעה של לד זפלין, דבר ראשון הייתי לוקחת איתי את הייד (כי ברור שהוא הכי בקטע שלהם מכולם) וגם אם כל החברים שלי היו רבים עליהם עד להודעה חדשה הייתי שמה ז** והולכת להופעה בכל זאת.

למעלה