פרק חדש!!

morgold

New member
פרק חדש!!

מי ייתן וימשיכו להיות פרקים מעניינים (ושיהיו ארוכים יותר כבר!) חולה על ברוק המדהימה!ותורן החתיך ושיחזירו את טוני שיותר חתיך מתורן נכון שאני סתם לא קשורה? משעמם לי מאוד

rachelMcfadden

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gifלרידג' וברוק

הם יכלו להיראות יותר שמחים
ואיך ריחמתי על ניקקק
מאסימו סתם מפגר, איך נבהלתי שהוא שבר את הכוס חחחח ג'קי גם מסכנה... וסטפני אין לי מה להגיד עליה

SupeRonit

New member
איזה תינוקות לא דומים-שמתם לב ../images/Emo35.gif

והקטע עם הכוס
והסמליות של התמונה שנשברה-משפחה שנשברה
כשמאסימו צעק על ג'יקי להסתלק חשבתי על דבר אחד:
. . . . . . . . . . . . . . . על הרגע בו הוא יהיה אחרי שבץ (משותק וחסר אונים) -הו,הו איך שאני אשמח לאיד(ו) ....

זאת רק אני....

או שבקטע האחרון שבו הדוק' נכנס עם רידג' וניק ואומר לסטפני וברוק שהילד הוא פורסטר- אז זה נראה לא אמיתי אלא כאילו סטפני חולמת חלום סיוטי במיוחד. כולם שם נראו ממש מוזר, כאילו לא יותר מדי שמחים.... ושוב ג'קי מעלה את ד"ר ווריק לפני מאסימו (פגישת מחזור מימיי חיינו....).

NarihS

New member
אחלה פרק!!!

סטפני תאכל ת'לב שלה
עכשיו ברוקי שלי תיהיה רזה!!! איזה כיייףףף!!!!!

S c a r l e t t

New member
סתם פרק...

שנים שלא כתבתי פה... המחשב שלי נדפק לגמרי, הצלחתי רק לקרוא הודעות ולא להגיב
גם עכשיו הוא לא בדיוק מתפקד כמו שצריך אבל שיהיה... בכל אופן הפרקים האחרונים היו נוראיים לדעתי, ברוק הייתה חסרת התחשבות ברמות שלא יאמנו, רידג' אידיוט ומגעיל (פתאום הוא נחמד וידידותי לניק אחרי כל מה שהוא עשה לו
) ניק היה פשוט מקסים
כ"כ ריחמתי עליו, אבל ממש יפה מצידו שברגע שהוא שמע הוא ישר חשב על רידג' וברוק במקום לחשוב על זה שהוא זה שבעצם הקורבן פה, באמת מדהים מצידו. ואני חייבת להגיב על הלידה- מה לעזאזל ההפקה חשבה לעצמה
ברוק נשארה מסודרת ונקיה עם הכותנות הלבנה שלה, החולצה הלבנה של רידג' לא התלכלה אפילו טיפה, שלא נדבר על העובדה שהלידה נמשכה משהו כמו 2 וחצי דקות והתינוק שיצא היה לפחות בן 3 חודשים
איפה הלידות האמינות והמושקעות של פעם
ג'קי שיחקה מעולה ומאסימו דווקא ממש הצחיק אותי (אני נהנית לראות אותו צורח ומשתולל כמו איזה חולה נפש, קומדיה בפני עצמה)

morgold

New member
מאסימו אם כל הכבוד ויש כבוד הוא

..לא יפה להגיד את המילה,תנחשו כבר בעצמכם...אני לא סובלת אותו! הוא מתנשא ומגעיל ואני מתה שיעוף כבר מהסדרה!

S c a r l e t t

New member
הוא באמת מגעיל

אבל צריכים גם אנשים כאלה בסדרה... מיושן, שמרן, עצבני ופשוט מטומטם לפעמים

S c a r l e t t

New member
חמודה ../images/Emo24.gif

כן המחשב שלי החליט לבגוד בי, בהתחלה הוא היה מפרסם כל הודעה 80 פעם ואחרי זה הוא פשוט לא נתן לי להגיב
שלא תחשבו לרגע שלא היה לי הרבה מה להגיב

girlontop

New member
פרק מצוין!

אמנם לא התקדמנו הרבה מבחינת העלילה, אבל היו שתי סצינות יוצאות מן הכלל מבחינת המשחק שהשחקנים נתנו: 1) סטפני וברוק 2) ג'קי ומאסימו
ההתנהגות של רידג' וברוק בתחילת הפרק כבר היתה הרבה יותר נורמלית ומתחשבת - לא ציפיתי שיחגגו, כי בכל אופן זה שוק רציני לגלות פתאום שרידג' הוא האבא.
הסצינה בין מאסימו לג'קי היתה מעולה, עד הסיום השטותי. משחק מצוין ומשכנע, ג'קי בשיאה, מאסימו מפחיד בטירוף (מי אמר סטפנו?) ודיאלוג נהדר. הסיום הרס, עם שבירת הכוס ועם התמונה המשפחתית המנותצת - דרמה בשקל וחצי. נו טוב, מבראדלי לא הייתי מצפה ליותר מקלישאות חבוטות.
הסצינה בין סטפני לברוק היתה אחת הטובות ביניהן. קת'רין תמיד מתעלה על עצמה בסצינות המשותפות ביניהן, אבל היום היא שיחקה פשוט מעולה. וסוזן? היא תמיד מצוינת, זה לא חדש. לא יודעת למה, אבל כשסטפני נכנסה לחדר הרגשתי כאילו מלאך המוות נכנס...
אהבתי את החיוך הקטן שעמד לברוק בזווית הפה בזמן שסטפני כורה את הקבר של עצמה - זה היה משעשע.
רון מוס שיחק נורא בסצינה עם ניק. מזל שיש את ג'ק ווגנר, שמציל את המצב.
לא ברור לי למה ניק נשאר בחדר לצפות באיחוד המשפחתי המרגש - מה זה המזוכיזם הזה? סטפני היתה היחידה שם שבכלל התייחסה אליו. כשמארק (עוד דמות מפוספסת) הודיע שהילד של רידג' הייתי בטוחה שעוד רגע סטפני תחטוף את השבץ הרביעי שלה (talk about תשע נשמות!) ואולי למארק יהיה משהו לעשות בסדרה
אחלה פרק!

צצצצצצצ שונאת את רידג'../images/Emo123.gif

מה הוא נחמד פתאום לניק?! בע כלב. מסכנצ'וקה ניקי שלי... איזה חמוד הוא :) הסצינה בין מאסימו לג'קי הייתה מאודש יפה ומפחידה. צצ איך שהוא שבר ת'כוס לרגע נבהלתי. היה פרק נחמד :)

פרק יפה...

היה היום פרק יפה... 1 - הסצנה בין מאסימו וג'קי שזאת הייתה הסצנה כי יפה... איך מאסימו צרח עליה... איזה מסכנה... ואיזה מפחיד זה היה כשהו שבר את הכוס... 2 - הסצנה בין סטפני וברוק... מסכנה סטפני כששמעה שהתינור הוא של רידג' ולא של ניק...

יניב1

New member
מסכים עם הרוב, פרק די בסדר

לא השתגעתי עליו אמנם, אבל רוב הדברים שנאמרו כאן אכן נכונים: למרות שמאסימו התנהג לג'קי בגסות נוראית (מטורף!) אפשר אולי להבין את הזעם שלו, הרי בכל זאת היא שיקרה לו, רק שזה לא מצדיק הסתערות כזאת עליה. טוב אתם יודעים מה אומרים, לייק פאדר לייק סאן, ורידג' הוא בכל זאת מארונה. ולגבי כל השאר...
לברוק וסטפני. שתיהן נהדרות. במיוחד אהבתי את הבעת פניה של סטפני!
וגם את אלו של ברוק, של ה"שמחה לאיד" מגיע לה פעם אחת לשמוח!
לניק. כל מילה מיותרת. ממש ריחמתי עליו.
על משחק פשוט מעולה, למרות שהיה רשע, לג'וזף מאסקלו, מאסימו. ואין אף איקס, למרות שחשבתי להעניק לרידג', אבל נרחם עליו. הוא בכל זאת היה בסדר הפרק הזה, בערך. יבושם לו. הציון היומי
8 בסולם יניב. לא יותר מזה.

rachelMcfadden

New member
אז לא חשבתם שברוק ורידג'

היו יכולים להיות יותר שמחים?? נו טוב...זאת כנראה רק אני

taylor18

New member
אני מסכימה איתך

הפרק היה מדהים וניק שיחק בצורה מעולה ביותר ברוק ורידג' בהחלט יכלו להראות טיפה יותר שמחים.. הם היו קצת מופתעים בהתחלה ואז התנהגו כאילו זה ברור . הם היו אמורים להיות הרבה הרבה יותר מופתעים לדעתי.. ניק שיחק אותה (ומסכן מאוד גם דרך אגב...)

למעלה