פרק חביב

Bohemian kid

New member
פרק חביב../images/Emo70.gif

היה נחמד, אתמול היה יותר מצחיק
אבל גם היום היה טוב

חחחח קלסו הכי טוב בזמן האחרון!!

הוא פשוט קורע!!! נואו ווויייי!!! נואו ווייייי!!!! :))))))) והקטע עם קלסו וליו היה השיאאאא!!! עם כל האי הבנות האלה חחחחחח פרקים ממש מצויינים בזמן האחרון!

popit

New member
היה נחמד לא משהו...

לא היה משהו משהו, היה בסדר....בואו נאמר שהיה יכול להיות יותר מצחיק........

../images/Emo3.gifמה פתאום קלסו......

הכוכב האמיתי היום זה
הייד
אין מה להתווכח....... ידעתם שהוא היה דוגמן כשהוא היה קטן?????? כמו שאומרים- גם יפה וגם אופה!!!!!!!!

popit

New member
כן ראיתי משהו...

ראיתי היה כתוב שהוא היה דוגמן, לא יודעת אם זה שהוא היה קטן... אבל בסדרה הוא לא כזה יפה...אבל הוא מצחיק והוא נחמד ואני הכי אוהבת אותו!

Kryptonite

New member
ללהההההה..../images/Emo168.gif

אני לא אהבתי את הייד. יותר מידי מניאק...=/ אבל קיטי אמרה משפט חשוב! "חמודי, הקנדיים לא חשובים!" (וכן, אני יודע שזה לא מדויק. משהו יוכל להביא לי את המדויק?)

oO yUvAl Oo

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

פרק מצחיק. לא קורע... אבל מצחיק. אהבתי איך שקיטי אמרה לאריק- אז מה קורה איתך ועם "הוט דונה"? ואז היא התחילה לצחוק בצחוק המצחיק (
) שלה...

The Mad Hatter

New member
אני אוהבת את רד.

זהו, הודיתי בזה. P: אז מה אם הוא מבוגר נורא ואז מה אם כשהוא מחייך זה נראה כאילו אין לו שיניים. הוא עדיין הדמות האהובה עלי. *_* עוד פרק חמוד ביותר. קלסו היה כמעט נסבל וליאו שולט גם כן. ונראה לי שאני מתחילה להעריך באמת את פז...>_<

הייד חתיךךך בטח שהוא נראה דוגמן

אולי התספורת שלו מפריעה לך לראות את זה...

popit

New member
אולי באמת...

לא יודעת...הוא בסדר נראה יש רגעים שהוא נראה נחמד כזה ויש רגעים שעושים אותו לא יפה... אבל העיקר הדמות-היא הכי שווה!

SmallVille Girl

New member
היה פרק מאוד טוב !!!

הייד חמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עם הקטע של אריק !!!! אוייי וקלסו כול כך שולטטט העונה האת מדגישה את קלסו כול כך !!!!!! הוא חמודדדדדדדדדדדדדד

aYaLoLy

New member
הייד רולזזזזזזזזז ../images/Emo98.gif

ופרק טוסטטטט 700 !!!

מתוקה777

New member
הייד ה-COOL הוא שולת!

זאת הייתה הפעם הראשונה שאני שמתי לב שלורי איננה (אתם בטח כבר ראיתם את זה). אבל הפרק היה קורע אהבתי שליאו רצה למכור לקלסו את המכונית ב500 דולר ובסוף הוא נתן להייד המתוק בחינם!. טוב אי אגיד שוב: הייד רולזזזזז!!!!

למעלה