פרק ה120 אז הגיע הפרק ה120 לVOD, ואיתו כל הריגושים בפורום
D Dark Force New member 3/1/06 #10 פרק ה120../images/Emo13.gif אז הגיע הפרק ה120 לVOD, ואיתו כל הריגושים בפורום
ג גםצופה Member מנהל 3/1/06 #12 אתמול לא התאפקתי ../images/Emo9.gif ולמרות שאני רק בפרק 52.. (אין לי הרבה זמן לראות את הסדרה ) החלטתי לראות שוב את הפרקים האחרונים.. 119-120 - התמוגגתי בכל דקה (טוב היו כמה קטעים שהעברתי מהר.. כי אני יודעת שבעתיד הראה אותם שוב ) - אבל היה כיף לראות את הפרקים האלו ואאל"ט הפרק האחרון בכלל מוקלט לי באיזה קלטת (שאני חושבת שיש בה גם את הספיישל של גיא פינס )
אתמול לא התאפקתי ../images/Emo9.gif ולמרות שאני רק בפרק 52.. (אין לי הרבה זמן לראות את הסדרה ) החלטתי לראות שוב את הפרקים האחרונים.. 119-120 - התמוגגתי בכל דקה (טוב היו כמה קטעים שהעברתי מהר.. כי אני יודעת שבעתיד הראה אותם שוב ) - אבל היה כיף לראות את הפרקים האלו ואאל"ט הפרק האחרון בכלל מוקלט לי באיזה קלטת (שאני חושבת שיש בה גם את הספיישל של גיא פינס )
ב ברווש הנסיכה New member 5/1/06 #19 אני סיימתי../images/Emo9.gifאיזה מהממם../images/Emo13.gif פרק 120 איייייייין ואייי הורסססס למרות שכברר ראיתיי את זה עדדייןן הורסס ולא ההיתיי פהה מלאא זמןן =]]
אני סיימתי../images/Emo9.gifאיזה מהממם../images/Emo13.gif פרק 120 איייייייין ואייי הורסססס למרות שכברר ראיתיי את זה עדדייןן הורסס ולא ההיתיי פהה מלאא זמןן =]]
ח חן בריגה New member 6/1/06 #24 גמרתי עכשיו לראות את פרק ה-120!! הפרק האחרון ריגש אותי כל כך בכיתי... אבל שידידיה ויטל(ניני)חזר לשמיניה בכיתי הרבה יותר (היי...)-מאיפה הוא בא פתאום? לירון ויסמן וגיא אריאלי עשו טלנובלה לא נורמאלית אני אומר לכם והיא לא לסבית אבל יש לכם עוד תמונות של נשיקה עם בת מה זה היה לעזעזאל?
גמרתי עכשיו לראות את פרק ה-120!! הפרק האחרון ריגש אותי כל כך בכיתי... אבל שידידיה ויטל(ניני)חזר לשמיניה בכיתי הרבה יותר (היי...)-מאיפה הוא בא פתאום? לירון ויסמן וגיא אריאלי עשו טלנובלה לא נורמאלית אני אומר לכם והיא לא לסבית אבל יש לכם עוד תמונות של נשיקה עם בת מה זה היה לעזעזאל?
D DinaLiza13 New member 7/1/06 #25 אני בסביבות הפרק 90 אני מתאפקת עד שאני יגמור לפי הסדרררררררררר אני מקווה שאני יצליח