פרק ה120

איזה כיף לי../images/Emo9.gif

יש לי במחשב את הפרק האחרון של משחק החיים וגם את "סיכום משחק החיים" שעשתה יעל צל

TomerTheLeader

New member
אוף הכתב הזה של משחק החיים!

די זה לא פייר הוא כתב את זה כל-כך טוב שזה פשוט לא יוצא לי מהראש, זה תקוע בפנים בפנים ובפנים.. זה לא יאומן שתוך שבועיים ראיתי את 120 הפרקים שעוד ראיתי אותם פעם, בעבר. משחק החיים 2 לא ייצא ועל זה אני עצוב ויישאר עצוב.. מזל אחד יש, לירון וייסמן ממשיכה לשחק, וייתכן שתצא טלנובלה חדשה בקרוב על זה שכטרון יבטיח שהוא יודיע אם יישמע. בקיצור מה שרציתי להגיד שלפני חצי דקה גמרתי לראות את כול 120 הפרקים והתאהבתי. מקווה שזה קורה לכולם ולא רק לי, ושזה ייצא לי מהראש.

bnitribe

New member
../images/Emo99.gifסיימתי לראות את משחק החיים!

טוב אני חייב לציין שלא ראיתי משחק החיים בחיים שלי..!! שמעתי על הסדרה לפני כמה שנים אבל זהו. עכשיו שהוסיפו אותה לויאודי אמרתי לעצמי "בוא נראה פרק.." בסופו של דבר נדבקתי למסך 120 פרקים...בקצב מטורףף!!!{בשלושה ראיתי 20 פרקים..!!משו כמו חמש שעות ביום..} ממש ברגעים אלו סיימתי לראות..אין הסדרה הזאת צריכה לזכות באוסקר!!!
היא פשוט מעולה..!!!!!!!!{אף טלנובלה\סדרה לא הצליחה למכר אותי ככה} השחקנים פשוט מעולים!!הליהוק הצליח שחקן בשחקן...{לא ,וזה לא קורה בכל סידרה..}שחקנים אמינים,סצינות אמינות,תסריט מעולה ויש לנו את הטלנובלה הציונית הכי טובה בהיסטוריה
{לא פלא שהיא הייתה הטלנובלה הכי מצליחה של הוט} רציתי לבחור את 'שחקן הסדרה' ו'שחקנית' וכו'...אבל פשוט כולם בלי יוצא מהכלל מ=ע=ו=ל=י=ם!!! התמימות של ליה וירון,הטירוף של קובי וריקי,נירה המשוגעת,שאול ומישל באהבה בשלכת,שירן החוצפנית,ואפי...!פשוט אין לי מילים..!! לסיום... מי שראה יסכים איתי שזאת אחת הדרמות היותר טובות ששודרו על המסך.. ומי שלא ראה...אל תחכה אפילו שנייה...רוץ לויאודי ותראה..

היא כבר זכתה

בטקס מסך הזהב 2003. באותה שנה (2003) הסדרה סיימה את שידוריה לקראת סוף הקיץ, והיתה אחת מהמועמדות בטקס מסך הזהב, בקטגוריית הטלנובלות, והיא היתה הטלנובלה שזכתה.

bnitribe

New member
שאלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif במה היא עוד זכתה??

מי היות המתמודדים מולה??

אני חושבת שהיא זכתה

רק בפרס הטלנובלה הטובה ביותר, מכיוון שבפרס השחקנית זכתה אגם רודברג, ובפרס השחקן זכה יהודה לוי... אבל אני לא בטוחה...

bnitribe

New member
בפרס השחקנית זכתה:איה קורן

ששיחקה את אלונה באהבה מעבר לפינה

TomerTheLeader

New member
מסכים איתך

ראיתי המון סדרות ביניהם לחיי האהבה ועוד ועוד ועוד.. אין שום סדרה שהגיע לרמה הזו, לחיי האהבה התקרב אבל אין להשוות. עכשיו אני מנחש שאתה חושב שאתה רוצה להיות שחקן.. זה מה שהסדרה הזו גורמת לאנשים ואני מנסה להיגמל :p וכמו שאמרו לפני.. היא כבר זכתה=] ת'אמת לדעתי אם לירון וייסמן לא הייתה משחק את ליה הסדרה הזו בכלל לא הייתה טובה.. היא הכניסה את התמימות.. והשילוב שלה עם גיא מדהים, אכן הבמאי ראוי לשבח. אגב עשיתי קצת חיפוש ומסתבר שלירון וייסמן כמעט ולא מופיעה בכלל בכל האינטרנט מצאתי רק הצגה אחת שהיא מופיעה בה בשם "שמוליק של זהרה".. זה סיפור על תקופת הפלמ"ח והיו כבר כמה הצגות על הסיפור הזה.. לירון וייסמן משחק שם.. ההצגה מתקיימת בתאטרון "פורה" לילדים בת"א. ההצגה הבאה תוצג ב28.01 אם אתם רוצים לדעת באיזו שעה תבדקו אני לא זוכר.. יש מצב אני אלך לשם..

כן, (דרך אגב אני נקבה)

כן, אני רוצה להיות שחקנית.. את האמת רק אחרי הסדרה הזאת החלטתי שאני הולכת להיות שחקנית... אבל לא נראה לי שאני רוצה להיגמל מזה... :)

זה לא קשור../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

אני רוצה להיות שחקנית מכיתה ב' בערך.. והסדרה הזאת שודרה כמה שנים אח"כ
מה שזה כן עשה - זה חיזק אצלי את הרצון להופיע על במות, ולא לחכות לעוד מיליון שנה עד שאני איכשהו אגיע לטלוויזיה..
לירון מקסימה, אבל לדעתי מי שעשו את הסדרה היו דווקא יעל שרוני וניר לוי. הם פשוט מדהימים!!

smadi13

New member
אני מסכימה איתך בליון אחוז!

היי אני סמדר אני חולה על ליה ואני הורדתי את הפרק האחרוןןןן אין על סדרהההההה אין אני חולה על הסדרה הזאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

Idan00

New member
מסכים במאה אחוז.

אני לא חולה טלנובלות אבל משחק החיים זה משהו אחר.. יצא לי להציץ בלגעת באושר, בלחיי אהבה, מיכאלה, טלנובלה בע"מ..ופשוט אף אחת מהם לא השתוותה למשחק החיים. אני רואה אותה כבר פעם שלישית.. ד"א לירון וייסמן אחת השחקניות הטובות שם לא מבין למה אמרו פה פעם שהיא גרועה. חוץ מזה שהתפקיד שלה שם הוא אחד הקשים. חוץ מזה הולכים להוריד את הסדרה הזאת מ-VOD לצערי..חבל

בצדק

משחק החיים זה לא היה ולא יהיה אבל עכשיו שיש חופש יש לי יותצר זמן ואני רואה פרקים עד 4 בבוקר עד שאמא שלי אומרת לי חן תכבה ואז היא מצטרפת אליי כמו משחק החיים לא היה ולא יהיה "די שירן היא חולה..." אחחח אם הייתי יכול לחקות לכם את זיו(אולי שטרנבוארג) הייתם נקרעים

../images/Emo105.gifבאמת טלנובלה מעולה../images/Emo45.gif

לירון וייסמן- שחקנית מעולה
היא ריגשה אותי המון כנ"ל גיא אריאלי יעל שרוני
- היא פשוט מלכה
משחקת מעולה, מצחיקה, מדהימה ואין סצנה שלה שלא אהבתי.. היא הרבה יותר מסתם שחקנית טלנובלות
ניר לוי- שחקן מעולה וותיק.. שתמיד עושה את העבודה
הסדרה עצמה? מעולה, מותחת ומרתקת
{זו פעם ראשונה שראיתי אותה} אבל חסר בה קצת הומור
אה וגם רון שחר

למעלה