פרק השבוע - 403 , 23:20 ע"פ הוט

רינת4

New member
פרק השבוע - 403 , 23:20 ע"פ הוט

אני לא הייתי סומכת על מה שרשום והייתי פותחת טלוויזיה לפחות עשר דק' לפני. תקציר הפרק שעבר: ניית מתמודד עם היותו אב חדש, כל המשפחה מסתגלת לעובדה שג'ורג' ורות נשואים, קלייר פוגשת חברות חדשות, דיויד וקית' נרגשים לקראת חייהם יחד וברנדה וג'ו מחליטים לקחת צעד קדימה ביחסים. בסוף הפרק ג'ורג' ורות קיבלנו "מתנה" לא כל כך נעימה בדואר והשולח אינו ידוע. אה כן, איך שכחתי? וניית מחליט שהוא לא רוצה יותר לעבוד בעסק המשפחתי ומספר זאת לדיויד. ועכשיו - תקציר פרק 403
לפרק לאחר שניית התפטר , דיויד נותן לארתור הרבה יותר מחוייבויות. קית' מצטרף לקניות של דיויד וארתור וקונה בגדים חדשים בשביל העבודה החדשה שלו בתור שומר ראש של סלבריטי מפונקת בשם סלסט ( Michelle Trachtenberg בתפקיד אורח, המוכרת יותר כ-"דון" מבאפי קוטלת הערפדים). ניית הולך עם מאיה למפגש של "אמא ואני" (או משהו כזה) ופוגש שם אישה המזמינה אותו ואת מאיה אליה הביתה. קלייר מוזמנת למסיבה של ג'ימי - חבר ללימודים, ומגלה על אידי פרט מעניין. לברנדה וג'ו יש "חילוקי דעות" באשר לתפקוד בחדר המיטות. ריקו עדיין ממשיך להיפגש עם סופיה, אשר מבקשת ממנו עזרה כספית. רות עורכת מכירת חצר (שכחתי מה התרגום המדוייק ל"garage sail") לחפצים מיותרים, כדי לטהר את הבית. היא וג'ורג' מקבלים עוד חבילה וג'ורג' חושד כי זהו אחד המאהבים לשעבר של רות, אשר מעלה בראשה רעיון מי מביניהם זה יכול להיות ומתעמתת איתו. אני חייבת לומר כי הסצנה הסופית בפרק - שאני לא אפרט לכם עליה, היא סצנה מדהימה ואחת האהובות עלי ביותר בסדרה. החלטתי השבוע להתחיל גם לתת לכת את הקרדיטים של השירים שהושמעו בפרק, כי כמעט תמיד קורה שאנשים מחפשים שיר מסויים, אז רציתי לחסוך לכם את הטירחה (שלא תגידו שאני לא דואגת לכם). שמות השירים בפרק + תיאור הסצנה -
ים קטנים לפרק (חלק לא הופיעו בתקציר שרשמתי)
, לכן מומלץ לקרוא לאחר הצפייה: 01: רות וקלייר מדברות על לעשות "מכירת חצר": composed by Charles Gounod (One Music): Faust-Ballet Music 02: קלייר ואניטה מתכננות מה לעשות בערב: Simian: LA Breeze 03: ניית ומאיה שרים במפגש של "אמא ואני": The Wheels on the Bus 04: דיויד וקית' בבית, שרים יחד את אחד מהשירים של סלסט, תוך כדי שהם שרים כמה שורות לא נכון (הרשו לי להעיר:
): (Stardust Twin: U Could Be (So Good 4 Me 05: מוזיקת הרקע שנשמעת כאשר דיויד וארתור נמצאים בקניות: Promusic Library: Sweet Hon 06: המוזיקה שנשמעת ברדיו בדירתה של סופיה. Alicia Keyes : Samsonite Man 07: קלייר ואניטה מגיעות למסיבה של ג'ימי: Roscoe: Trouble 08: השיר שמלווה את ראסל כשהוא שר במסיבה של ג'ימי את השיר: "Froggy Goes a Courtin'": Plant Life: That's Love Part 1 09: השיר שמלווה את ראסל כשהוא שר במסיבה של ג'ימי את השיר: "Froggy Goes a Courtin'": Zinn Deadly: Encinitas 10: השיר שמלווה את ראסל כשהוא שר במסיבה של ג'ימי את השיר: "Froggy Goes a Courtin'": Kid Gloves Music Library: Spinning Through 11: במסיבה, קלייר רואה את אידי "עסוקה" עם בחורה: Missy Elliott: Toyz 12: אחרי המסיבה, קלייר ואניטה מדברות על נטייתה המינית של אידי: Ralph Myerz & the Jack Herren Band: Clouds 13: הסצנה הסופית של הפרק הממשיכה לכותרות סיום: המשפחה מחליטה לעשות מדורה ולשרוף את כל החפצים שלא נמכרו המכירת החצר. את השיר הזה משמיעה קלייר במערכת שלה והיא נשמעת דרך חלון חדרה. Radiohead: Lucky צפייה מהנה לכולם

Tidal

New member
פאקפאקפאק!

בא לי לשרוף הכל. אני... ג'יזס... המון תודה על השירים, בדיוק חיפשתי..

יין הבת

New member
מה שם השיר?

בפרק 404 ששודר היום - 11.8 היה שיר שקלייר שמה, שליווה את שריפת החפצים שלא נמכרו במכירה הביתית שהם ערכו. מה שם השיר ושם המבצע?

רינת4

New member
זה היה פרק 403, ובדיוק בשרשור

אליו אני משרשרת את ההודעה שלך, תסתכליף רשמתי בסוף ההודעה את רשימת השירים של כל הפרק. (פעם הבאה לשרשר בבקשה. תודה)

קטרפי

New member
הסצינת סיום ../images/Emo110.gif

באמת הייתה מדהימה. ואני חייב לציין שערוץ 2 היו היום לארג`ים ביותר מבחינת כמות הפרסומות....

haunter

New member
רק 2 הפסקות כולל החדשות, זה באמת

לא נורא בכלל... כל הכבוד להם
ופרק מצוין בהחלט.

ronre

New member
בתכל'ס,

אני מה זה לא מבין מה כולם כאן כ"כ התלהבו מהסצינה האחרונה וה"מדהימה"... סצינה חביבה, אין ספק. אני בטוח שהיא לא הוכנסה סתם לתסריט והיא באה לומר משהו, אבל מה כ"כ מדהים בה ? בא לכם להסביר לי ?

haunter

New member
צודק לדעתי...

הסצינה היתה יפה אבל לא יותר מכל שאר הפרק במידה יוצאת דופן... כל הסצינות האחרות בפרק היו טובות מאוד גם הן. כל הפרק לדעתי היה מעולה ולאו דוקא בגלל הסוף.

ronre

New member
לא חושב שהפרק הזה היה כ"כ מעולה

בתור מישהו שראה כבר את העונה הזו, אני יכול לומר לך שבהמשך יש פרקים הרבה יותר טובים. בכלל, אני לא מבין למה אני טורח בכלל לכתוב על פרקים שכבר ראיתי... אולי זה בגלל ש...אני מכור לסדרה? כן, כנראה...אני מכור.

haunter

New member
אני ממש אהבתי... עוד לא

ראיתי את ההמשך אבל אני שוקל להתחיל לראות את זה בתדירות של יותר מאחת לשבוע. אחרי הכל, גם אני מכור...

ShMo0LiKiPoDa

New member
לדעתי

הקטע המדהים הוא שנייט הוסיף את המצעים שלו (הם היו גם של ליסה, לא?).. במיוחד אחרי שהוא התפעל מהמצעים המדהימים בבית של הבלונדינית ההיא - הדבר שגרם להם להיות מדהימים זה העובדה שמישהו שמת ונייט שלוקח את האחריות ברובה על זה, לא ישן שם. איתו. פשוט העניין שזה סוג של להמשיך הלאה, עוד שלב שכזה בהתמודדות עם העולם\החיים\המוות של ליסה\אנערף. חוץ מזה, השיר ברקע הוסיף המון ועברו בי איזה מיליון צמרמורות בקטע הזה. זהו.

רינת4

New member
אני אסביר לך מה כל כך מדהים בסצנה

האחרונה: הפשטות שלה. האמת היא שאני לא יכולה להסביר מה כל כך מדהים בסצנה הזו, אבל מבחינתי היה שם משהו מאוד אמיתי. הפרק עצמו הוא אמנם לא הפרק הכי טוב שהיה בסדרה אי פעם אבל הסצנה הזו שחותמת אותו עושה את זה בצורה כל כך יפה. ובהקשר לשם הפרק: משחקים מקבילים: זה כאילו כל המשפחה עד עכשיו שיחקה משחקים מקבילים, וכל אחד נמצא בחיים שלו ואיכשהו, למרות שהם משפחה , החיים שלהם באיזה שהוא שלב הפסיקו להיפגש אלא הלכו זה במקביל לשל זה. בסצנה הזו, כולם יחד - סוף סוף ובפעם הראשונה מזה הרבה זמן. ואני ראיתי בסצנה הזו סימול לעזיבת העבר והתחלה חדשה. הם משאירים את כל הדברים המיותרים מאחור ומשאירים מקום לחדש. יש בסצנה הזו הרבה אופטימיות: העובדה שהם שורפים יחד את החפצים למעשה מסמלת את העובדה שהם נפתחו זה לזה. לדוגמא: ניית זרק את המצעים שלו אל מול כולם: הוא נפתח אליהם, הראה להם מה מכאיב ומטריד אותו. נגמרו המשחקים. כמובן שעכשיו אנחנו נבחן מה שקרה בסצנה הזו את מבחן הזמן: אנחנו נראה האם מעכשיו החיים שלהם ישתלבו אחד בשני או ימשיכו ללכת במקביל. אבל הסצנה מסתיימת באופטימיות. האם ימשיכו ללכת בקו הזה? זאת עוד נראה בפרקים הבאים.

sssivan

New member
מחשבה יפה.

זכור לי שמאוד אהבתי את הסצנה הזו, אבל לא חשבתי בכיוון הזה. הרעיון הזה, באמת נותן לסצנה הזו אפקט יותר חזק...

subotaj

New member
בדיוק סיימתי לראות היום וכל כך

התרגשתי |קוסס ציפורניים| שכל המשפחה המדהימה הזאת עומדת ביחד

למעלה