פרק הספיישל

T nager

New member
תראה עד הכתובית סיום של לוסט.

אחריה יש ספוילרים...

אין מצב

למצוא עכשיו תרגום.. אם המתרגם יהיה ממש זריז אז זה יקח ימים ספורים, בדרך כלל זה לוקח בסביבות שבוע, ובמיקרה הגרוע זה עלול להיגרר לחודש..

[eLad]

New member
לא ממש

בפרק 19 אם אני לא טועה, התרגום יצא יום אחרי השידור! בכל אופן, הגעתי למסקנה שאם אפשר לראות בלי תרגום - כדאי. הריכוז בסדרה הרבה יותר גבוה כך.

Zsd

New member
פרק 21..

שלום אני חדש כאן.. פרק 21 הוא סיכום על כל הפרקים שהיו עד עכשיו אבל הפרומו של הפרק הבא נראה ממש מגניב.....

Zsd

New member
אני ראיתי

אני ראית:D סתם פרק סיכום על כל הפרקים שהיו.. פרק הבא צריך להיות ענק!.:D

[eLad]

New member
../images/Emo26.gif נצל"ש ספיישל (תקציר הפרק)

מדובר על תקציר הפרק ע"פ tvtome ולא ספוילר.
Flashbacks of the core characters illustrating who they were and what they were doing before the crash, and a look at the island itself; and a preview of the big season finale.​
(לקוח מפה - http://www.tvtome.com/tvtome/servlet/GuidePageServlet/showid-24313/epid-399311/ - הלינק מכיל
לפרק 19 ותיאוריות נוספות!) בספיישל לא היה פלאשבק אחד אלא רק תקצירים של הנושאים שהיו בסדרה. האם התקציר שגוי? כי כל קשר בינו לבין הפרק שראיתי מקרי בהחלט...

../images/Emo58.gifהספיישל והטריילר לפרק הבא

הספיישל היה נחמד סה"כ, אבל לא משהו מיוחד... קטעים שאהבתי להזכר בהם : הנשיקה של סויר וקייט, מייקל "משחרר" את ג'ין הכבול, הטייס נתעורר ונהרג, ועוד כמה שאין לי כח לפרט. מה שאני חייבת להגיד זה, ביחס לטריילר לפרק הבא, אם משהו יקרה לג'ון לוק, כלומר אם הוא ימות, אני נשבעת שאני אפסיק לראות את הסדרה!!!

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif בדיוק

אסור שמשהו יקרה ללוק!
בכל אופן לא נראה לי שיהרגו שתי דמויות בשני פרקים רצופים... אבל אם יהרגו אותו שם, יוכלו להחזיר אותו לאליאס וזה יהיה די נחמד.

LemonLimeLilach

New member
הספיישל היה טוב ../images/Emo58.gif

אפילו שקצת הופתעתי שהראו את הנשיקה של קייט וסוייר אבל לא הזכירו כלום על סעיד ושאנון... בכל אופן, זה נחמד לראות דברים עיקריים שקרו וכל מיני. נגיד ששאנון הייתה לגמרי היסטרית בפרק הראשון, שלוק עזר לג'ק, שסעיד עשה הכל כדי להביא לשאנון את המשאף, דברים קטנים. וכמובן שהיה שווה לגמרי בשביל לראות את הפרומו לפרק הבא

Dood1000

New member
../images/Emo58.gif זה רק אני או ש-

הראו שסעיד גונב מג'ק את האקדחים ויורה ב-לוק, כי שאנון ביקשה נקמה על רצח אחיה ??? שיגיע כבר שבוע הבא!!!!!

למעלה