פרק הספיישל

פרק הספיישל

מישהו ראה את פרק הספיישל כבר? אם כן אז הוא מוזמן לשתף אותנו בחוויות...

T nager

New member
עוד לא ראיתי אבל הוא ירד כבר למחשב.

(לקח לי 25 דקות) אני אראה עוד מעט..

JohnLocke

New member
לא משהו מיוחד

מראים קטעים מכל מה שקרה על האי עד עכשיו, לא הראו את הפלאשבקים של הדמויות בכלל. בסוף יש פרומו רגיל לפרק הבא. מי שראה את כל הפרקים לא ימצא שם שום דבר חדש, אבל בכל זאת כדאי לראות כדי להיזכר בכל מה שקרה ולהתרענן לקראת הפרקים האחרונים לעונה.

T nager

New member
הספיישל טוב, הוא תזכורת נהדרת לעונה

אבל כל מי שמתכוון לראות אותו, תעשו לי טובה ותעצרו בכתובית LOST בסיום, ואל תמשיכו! יש טריילר רצחני ממש לפרק אחרי, הוא הורס המון!

arthurz15

New member
שרשור פרק הספיישל ../images/Emo58.gif

אני כבר הורדתי ולא ראיתי... מה איתכם?

joeys pizza

New member
חזרתי

הייתי בטיול מטורף לטבריה כל הסופ"ש. ועכשיו אני איתכם שוב. אני יקרא את הכל כדי להתעדכן.

arthurz15

New member
ראיתי, ספיישל מאכזב... ../images/Emo58.gif

במקום לנסות להזכיר לנו את הדברים הכי קטנים הם סתם נתנו את קו העלילה של מה שמתרחש על האי... בלי לדבר על הסאבטקסט של כל מה שקורה... הדבר היחידי הטוב שהיה בספיישל הזה זה הפרומו ל21 בסוף... עומד להיות מדהים

colilon

New member
נצלוש לטובת איזו תשובה..../images/Emo58.gif

בון אומר בקשר "אנחנו הניצולים של טיסה 815"ואז עונים לו בטון של(זה לא יכול להיות) "אנחנו הניצולים שלטיסה 815.." קראתי את התסריט זה מה שאומרים.... וזה מאוד מסקרן לדעת מזה!!! ועוד אמרו המפיקים שבסוף העונה יגלו לנו מי חבט לסעיד בראש בשנייה שהוא מצא את שממנו משודר המסר.. (זאת לא הייתה הצרפתייה אחרת היא כבר הייתה חוטפת אותו אז ולא מחכה לשני פרקים מאוחר יותר...) אם יהיה ביקוש אני אולי אתרגם את הספיישל..

TheCharm

New member
יש ביקוש!!! (וגם ../images/Emo58.gif)

קודם כל יהיה ממש נחמד אם תתרגם את הספיישל, בן דוד שלי רוצה. ואממ התסריטים שמופצים ברשת הם לא התסריטים הרשמיים אלא תסריטים שמעריצים [חולניים יש לומר] עשו משמיעה, אז בחלק מהתסריטים שהופצו כתוב "אין ניצולים מטיסה 815" ובחלק אחר "אנחנו הניצולים מטיסה 815", ולפי מה שאני מבין המפיקים שיחקו שם עם הקול ויצרו מין אפקט שישלב את 2 המשפטים ויגרום לספקות, עוד תעלומה נוספת בעצמם.

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

מה שכן, המפיקים אמרו שעד סוף העונה נבין האם אמרו "אין ניצולים" או "אנחנו הניצולים".

TheCharm

New member
כן, יש סיכוי ש... ../images/Emo58.gifמש"ש

אמרו שמי שיעלה על הרפסודה יגלה משהו מפתיע ולא צפוי, ויש רשימה ארוכה של דברים. אולי הם יגלו את מי שהיה בזנב המטוס, למשל... אה וגם אמרו שמישהו נוסף ימות בסוף העונה אם אני לא טועה, אני מהמר על לוק.

הרמוני

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifעד 20+21!!!

אוקיי אז עכשיו ראיתי את הספיישל ויש לי כמה דברים להגיד אז תהיו סובלניים איתי
קודם כל בהתחלה היה קצת מאכזב כי חשבתי שיהיה ספיישל קצת שונה ובסוף זה היה חזרה על מה שקרה על האי עד עכשיו אבל מהר מאד גיליתי שממש נחמד ומועיל להזכר במה שקרה... הגעתי למסקנה שאם יש משהו שאני אוהבת בסדרה הזאת זה כשהם רצים, במיוחד ג'ק וסוייר
בכל-אופן ראיתי שוב את הקטע עם בון והמכשיר קשר, לדעתי, לפי מה ששמעתי ולפי הטון של זה שמדבר בקשר הם בטוח אמרו "We are the sorvivers of flight 815" ולדעתי האנשים בחלק השני של המטוס גם ניצלו והם נמצאים על חלק אחר של האי או על אי-אחר אבל זו דעתי האישית... אההמממ.... טוב זהו בינתיים. היה ספיישל נחמד! עוד משהו- אני לא יודעת כמה הורדתם אבל לי זה הוריד גם את הפרומו לשבוע הבא אז אם אתם רוצים לדעת מה מראים בפרומו... (ספויילר לפרק 21!) כולם בטוחים שלוק רצח את בון, מראים שמישהו גונב אקדח מהמזוודה (כנראה סעיד) ובסוף כולם מתקילים את לוק ביער ומישהו יורה בו...

לפי דעתי הם יגלו איזשהו (ספויילר)

מתקן או מבנה ענק שאליו מוביל הצינור, אותו מצא סעיד לפני שנתקל בצרפתייה - הצינור שיצא מהים והמשיך לתוך היער. אולי מבנה (בסגנון של מתקני קידוחי הנפט והגז) שגם בו יהיה צוהר והוא יהיה מחובר לצוהר ביער במעבר תת-קרקעי.

colilon

New member
אני אכתוב תרגום... וגם אני../images/Emo58.gif

בדקתי ואכן הוא אומרים לבון אנחנו הניצולים מטיסה 815.. ואני בטוח שזה מה שאומרים בגלל הטוןש בו אומרים את זה... אני כתבתי הרבה ספוילרים (שלא יהרסו לכם שום דבר) על סוף העונה בשרשור אחר אתם יכולים להסתכל אז...

TomZiZi

New member
וואלה ? ../images/Emo58.gif - עד פרק 20

לא שמתי לב שיש אפשרות ל2 משפטים :| אתם בטוחים בזה? אני לא זוכר אם גילו את הזנב של המטוס (מה מצאו ליד המערות? איפה שג'ק מצא את הארון של אבא שלו), אם לא מצאו, אולי מי שדיבר בקשר עם בון היו עוד ניצולים? והתאפקתי (לא יודע איך) לא לראות את הטריילר בסוף הספיישל, חבל שאני פתאום אחשף לטריילרים, בעוד שכל העונה לא הרחתי אפילו ספוילר להמשך :) שמתי לב למשהו מעניין בפרק שלוק משכנע את צ'רלי להיפטר מהסמים. הוא אומר לו "תן לאי משהו, והאי ייתן לך משהו בחזרה"- לוּק הבין את זה בצורה משמעותית יותר מאוחר, אבל כבר במשפט הזה רואים שהוא מתחיל להבין את האי.

Chinese Face

New member
אני לא רוצה לראות את זה

אם יש ספויילרים לעתיד.. אבל אני אוריד סתם שיהיה על המחשב

4 8 15 16 23 42

New member
אחלה של ספיישל. |ספויילר| פרק 20

אני שונא ספויילרים וטריילרים. זה הורס סדרות! ישר כיביתי! היה "פרק" טוב מאוד, סיכם את הכל בפחות משעה. שיגיע כבר שבוע הבא!!!

למעלה