פרק היומי 08.07.07

וואי איזה פרק...בטוח מי ששון תפס זה

איזה נער שהתחפש כמו הרוצח....מי הנרצח לאחר מגי? ולמה סמי המפגרת אמרה שהיא הרוצחת,אם היא לא!!???

רקס - ספויילר

יש מצב גדול שזאת לא מרלנה אלא רקס בכבודו ובעצמו. אם אתם זוכרים הוא הלך לקנות את אותה מסכת סקיני והוא לא נמצא בבית..יש מצב שהוא סתם יצא להפחיד אבל מצד שני זאת יכולה להיות גם מרלנה כי סלסט הרגישה בנוכחות שלה (של הרוצח האמיתי) מחר נדע הכל פרק מעולה!!!!!!!!!! אחד הפרקים הטובים ששידרו מין פחד אימה וצחוק חחח ענק בוני הזאת דפוקה על כל הראש מה סלסט קשורה אלייה חחח שוב-פרק מעולה! שיפור משמעותי בתוכנית המדהימה הזאת! ראוי לשבח!

abcd80

New member
גם לי ניראה ככה

שבטח זה רקס או מישהו אחר שסתם התחפש אם כי אני נוטה לחשוב שזה סתם מישהו אחר שהתחפש אותו דבר ושון בטח יתאכזב.

0Magical Fairy0

New member
מרלנה?! :|

WTF? מרלנה הרוצחת?.. היא מודעת לזה או משהו? פאק היא כזאת נשמה טובה,לא יכול להיות שזאת היא.

abcd80

New member
ספוילר מעליי

את חייבת לסמן ספוילרים בכותרת ולכתוב בתוכן ההודעה את הספוילרים עצמם. יש אנשים שלא רוצים לדעת מה יהיה !

abcd80

New member
פרק ../images/Emo47.gif

אחד הטובים! בוני הזו מאוד מאוד משעשעת.. בייחוד בקטע בו היא וסלסט עמדו מול חלון הראווה ובוני אומרת משהו כזה "איזה מוזר העיניים שלו מעפעפות.." ועוד יותר קורע זה שהיא עוד העזה להתקרב לרוצח ולאיים עליו!
ובכלל.. בוני וסלסט הן צמד חמד
עכשיו חצי מסאלם ראתה כבר את הרוצח.. מגי ומיקי, סלסט ובוני, ועכשיו שון ומימי. האמנם הרוצח מסתכן יותר מדי שהוא מסתובב ככה ?? בטח רוצה להפחיד את כולם .. ומגי..
איך היא שיחקה ממש מעולה וגם מיקי. אני מחכה למחר ואיזה מזל שהסמסטר שלי מסתיים מחר ככה לא אפסיד אף פרק מעכשיו

t a m u s

New member
קודם כל אני חדשה פה אז שלום לכולם

ודבר שניי זאת רק אניי או שהקטע הזה שכלל החשודים פתאוםם אף 1 לא בבית ולא יודעים איפה הם בדיוק באותו הזמן שיש רצח זה הקטע הכי דפוק והכי מעצבן והכי לא הגיוני שישששששששששששששששששש??? הרי יש עליהם מעקב של שוטרים של 24 שעותת אז איך לעזעזאללל כולם מצליחם לברוח איפה השוטר שעקב אחריהם??? הכי מעצבן שכולם נעלמים ביחדדדדד זה לא מותח זה קטע מפגררררררררר והכי מעצבן שיששששששששששששש רייילי נמאסססססססססססססססתתתתתתתתתתת

2DH

New member
עוד פרק טוב

שוב פרק טוב שהיה גם בנוי בצורה טובה (הסצנות בבית של מגי שהפכו לסצנות על המזרח וחזרו שוב ושוב). בופ היו מצוינים. אהבתי את הסצנות של סלסט ובוני . ג'ודי עשתה היום עבודה מצוינות. שון מזעזע - החל מהסצנה השלישית ג'ייסון קוק היה מזוויע המשחק ה'עצבני' היה מחריד עד מעצבן ברמות. אבל סה"כ - נהינתי , היה פרק טוב מאד ! אבל אני רוצה מרלנה !

נטלייי

New member
פרק מעולה

גם מצחיק עם בוני, משוגעת האישה הזאת
וגם מפחיד כל הקטע של הרוצח. סוף סוף פרקים טובים, אחרי תקופה יבשה.

KOBEMANIA

New member
בוני מוסיפה חיים לסדרה

איך היא נבהלה שכל הקלפים היו קלפי מוות

נטלייי

New member
שחזור הודעת ספוילר

מרלנה היא הרוצחת!! אבל הכל זה חלום, בדוק (ארוסה הרוסה)

למעלה