פרק הטוגפי!

amitasafzabida

New member
פרק הטוגפי!

איזה פרק יפה!. קראתי שברוק אמור לפתוח את העניים בפרק אבל לא ראיתי
... מסכן מיאו
. ממש ריחמתי עליו. באמת היה מגיע לו. מיסטי הזבלית!, חטפה את טוגפי מידיו של אש!. הוא היה שייך לאש או למיאו!. לא לה
. היא האחרונה שמגיע לה!. הביצה היתה צריכה להיות משהו אחר כמו ארודקטייל או משהו בסגנון.

5 0 6

New member
קודם כל, למיאו לא מגיע כלום

צוות רוקט גנב את הביצה מאש, כך שלאף-אחד מהם היא לא מגיעה, לא משנה כמה יפה מיאו טיפל בה. ותמיד כולם מאשימים את מיסטי. זה לא הוגן, היא רק רצתה לראות איזה פוקימון זה אז היא לקחה את הביצה. לא אשמתה שטוגפי חושב שהדבר הראשון שהוא רואה הוא אמא שלו. הקרב בין מיאו לאוניקס היה לא הוגן ומיאו היה צריך להיפסל. הקרב בין אש למיסטי היה גרוע ועלוב. מיסטי הייתה יכולה לנצח אם זה היה קרב נורמלי.

amitasafzabida

New member
נכון. אבל רחמתי עליו.

אבל מיסטי בכל זאת חוצפנית. מה היא חוטפת את הביצה מהידיים של אש? שתחכה.

livnatkris

New member
רגע שאני אבין! ../images/Emo29.gif

אתה מעדיף שטוגפי יהיה עם אש?? נו באמת! עם הבאקה הזה?? נראה לי טוגפי היה מת אחרי פרק אחד דבר שני אולי היה הכי מתאים לברוק אבל בגלל שאני אוהבת את מיסטי והיא באמת שמרה עליו כמו אם (וזה אולי גם סיבה שבחרו בה). וחוץ מזה.....אין לי מה להגיד פשוט הם מתאימים וזהו!!!

amitasafzabida

New member
לא. את זה לא אמרתי.

מה שאמרתי זה שהתעצבנתי על דרך ההשגה של מיסטי את טוגפי ושרחמתי על מיאו כי באמת הוא טיפל בביצה כמו אב ושבאמת טוגפי מגיע לו.

livnatkris

New member
../images/Emo29.gifהוא גנב אותה

ומיסטי גנבה אותו ממנו! הגונב מגנב פטור ^_^ ועם כבר מדברים על מיסטי וטוגפי מישהו יכול לשים תמונה של טראנקס ובומה...כי משום מה עולה לי אותה סיטואציה בראש על שניהם.

5 0 6

New member
ההפך

הרי טוגפי לא נלחם בכלל, וזה ממש הסגנון של אש. לשחרר את החזקים ולשמור את החלשים.

haunter

New member
טוגפי פשוט היה מבלה את שארית חייו

אצל פרופסור אוק.

Houndour

New member
נכון! ../images/Emo79.gif

כשהוא מטוגן היטב עם חמש כפות סוכר הוא באמת מתוק בטירוף! ^^

למעלה