פרק דבילי...

NetaNIN

New member
פרק דבילי...

היה פרק אחד בבאפי שהיא הרגה שד והדם שלו נספג בה והיא קראה מחשבות. לקראת סוף הפרק רואים את הגוצון הלפלף (ג´ונתן נדמה לי שקוראים לו) מרכיב רובה ציד שעשוי מבערך שישה חלקים והיא חושבת שהוא רוצה להרוג את התלמידים והולכת אליו לוקחת ממנו את הרובה ואומרת לו שרצח המוני לא יפתור את בעיית הפופולריות שלו. והוא אומר לה שהוא רצה להרוג את עצמו ולא את התלמידים. עכשיו משהו פה לו מתחבר לי מי יהרוג את עצמו עם רובה ציד ענקי עם כוונת שאפשר לראות דרכה נמלים ממרחק של קילומטר וחצי זה לא הגיוני..!!

Lizz

New member
קורט קוביין

עד כמה שידוע לי. רובה ציד זה טוב - פחות סיכוי לפספס.

NetaNIN

New member
כן אבל...

כן אבל הוא גוץ כן? יש לו ידיים קצרות והרובה הזה נראה לי יותר ארוך מהזרוע שלו איך הוא אמור לירת בעצמו? ולמה לעזאזל רובה ציד?!?! אדקח קטן זה הרבה יותר פרקטי ונוח...

Der-Albert

New member
אההה Let me quote

"No, you went into the clock tower with a high power rifle because you wanted to blend in"

blackwolf

New member
את אומרת שהפרק דבילי...

על סמך הקטע הזה בלבד, או שלא אהבת את הפרק בכללי? כי ממש לא מומלץ לפסול כל פרק שבו יש איזשהו פאק בהגיון. אני מסכימה שעניין הרובה לא הגיוני להתאבדות, גם לא הגיוני שהוא ילך לבית הספר ויתאבד דווקא שם. זה באמת לא סותר את העובדה שזה פרק מעולה. בקשר לקטע הזה, יש עוד דבר שממש נחמד לשים לב אליו. כשבאפי מסתכלת למעלה ורואה את השעון השעה בו היא 12:40, בפעם הבאה שרואים את השעון ( באפי רצה למעלה , עושה סלטה ומגיעה לשם ) השעה היא 13:10, כלומר עברו 30 דקות בשניות שהיא רצה למעלה. היה משעשע לשים לב לזה.

peace and Mor

New member
הקטע...

עם זה שהוא מרכיב רובה ציד באמת קצת מטופש... אבל דווקא זה שהוא הולך לבצפר כדי להתאבד לא נראה לי מטופש בכלל... יכול להיות שהוא ניסה להראות את זה שחרא לו ו-תראו מה אתם גורמים לי לעשות... לדעתי המקום שהוא בחר לא מפתיע בקשר למחשבות של מתאבד...

resputin

New member
ואולי...

...הוא סתם לא רצה ללכלך את השטיחים של אימא- מה? כל אחד והשיקולים שלו, לא רק שהוא יתאבד, גם לשלוח את השטיח לניקוי יבש? אתם יודעים כמה קשה להוריד דם מהשטיחים?!

Lizz

New member
מדי פעם משודר בערוץ 8

סרט תיעודי על אנשים שניסו להתאבד ביריה בראש ולא הצליחו. זה נראה נורא, זה כנראה כואב נורא, ועדיף כדור שמסוגל להרוג פיל ויוריד לך את כל הראש במכה מאשר כדורון פצפון שישבור לך את עצמות הגולגולת וישאיר אותך בחיים - התאבדות שלא הצליחה היא דבר נורא בכל מקרה, ועוד יותר אם אתה חייב לעבור אחר כך כמה עשרות ניתוחים פלסטיים. טוב, אני בבירור יודעת יותר מדי על הנושא. מצטערת.

NetaNIN

New member
צודקת..

הפרק ממש אחלה רק הקטע הזה ממש מטופש... במיוחד אהבתי את הקטע עם איינג´ל שמתברר שהיא לא יכולה לקרוא את המחשבות שלו... ממש אחלה..:)

למעלה