פרק ג'

פרק ג' ../images/Emo8.gif

(סתם לא מצאתי כותרת להרגשה).. ככה חושבת לי (משהו בלי נמנע לרוב אצלי) קוראת מרפרפת מנסה לתת תשובות משל עצמי..כולם שואלים מסתבכים אחרים מנסים להסביר מה היא התחושה איפה הכונה ומה נכון או לא ואיך בדיוק זה הפרק מסתיים ואיפה השני מתחיל... ואני ככה בשנטי שלי מעופפת לאחרונה (עם הרגליים על הקרקע כמובן) לפעמים כותבת משתפת לפעמים מתרחקת לא רוצה לקרא כאב ודמע מחפשת את החיוכים מעבר את השילוב של הטוב ויקר מתחלקת חולקת מתחילה להכנס לשם וזה לא רע דוקא די חביב נעים (טוב כרגיל תמיד ישנו פחד ואני מגרשת אותו חזק) נהנת מהדרך מנסה לשמור על התחושות על ההבנות וממשיכה (לא כי אין ברירה) ..
די נעים שם ..אם לא פרק גם טוב אם פרק גם טוב..בכל מקרה איפה שאני מוצאת את עצמי ובוחרת לעצמי מרגישה עם זה הכי טוב
אז שיתפתי קצת לא?!

רו נה

New member
הווה

חי, שמחה בשבילך. עזבי כן פרק, לא פרק, העיקר שטוב, העיקר שהאהבה מגיעה אליך,חמימה ונעימה. יש לך את הקצב והדרך שלך, תהני מהיום.

מיקי42

New member
יפה לך ההתעופפות בשנטי

עיזבי שטויות כן פרק לא פרק בסוף יצא ספר וספר יותר עדיף ממסך ושימשיך הנעים והחיוך והשנטי וכל מה שתרצי ועוד קצת

השנטי הזה הוא שלי../images/Emo13.gif

עם ביחד אם לחוד עם הספר עם המסך ובלי המסך בכל מקרה למדתי להיות בו ובכל מקרה שבו.. תמיד אהיה במה שארצה תמיד אקבל מה שארצה ובאם לא..אמשיך בכל מקרה ב-שנטי

רות 2

New member
נו שויין.... הבלונדה שם למטה גרמה ל

לרות לכדרר ולהקפיץ בדימיונה כדור את תוך שער בילתי ניראה..... וזאת חי.... גורמת לרות לעשות סלטות ושפגט... העיקר "לעופף ,עם רגליים על הקרקרע"... !!!!!!!!!!

מאדי 1

New member
אז מתי אפשר להגיד שזה פרק

מה שבטוח, כשאפשר להגיד שזה פרק, אפשר להגיד מתי הוא התחיל. אבל אף פעם לא הפוך. אם זה מרגיש טוב, תסמכי על הרגש. הכי קל, הכי נכון.

למדתי

שמה שנכון עכשיו לא בהכרח יהיה נכון מחר שם הפרק הוא רק שם מה שחשוב זו הדרך להנות ממנה ושנמשיך להרגיש טוב

מבחינתי, ברור לי שאין ממש נקודות

ציון ב"סיפור חיי" שבו אני יכולה להצביע על פרק שנגמר ופרק שהתחיל.ברור לי שכל שלב חדש בחיי מלווה בחובו דברים מן העבר. לגבי הנישואים שהתפרקו,גם בהם ברור לי לחלוטין שהדבר ילווה אותי כל חיי,לטוב ולרע,יותר יעסיק אותי כל זמן שהילדים עוד תחת הגדרת ה"משמורת" ואח"כ יהיה קצת פחות,אבל לא מתעלמת מהעובדות.רק לומדת לשלב בין שלב לשלב ולהנות מהדרך כמו שניצת כבר אמרה מעלי.

r e d head

New member
אפרופו להנות עכשיו...

בדיחה שקיבלתי באימייל... בחור נכנס לחנות פרוות כאשר חתיכה צמודה אליו. הבחור ביקש לקנות עבורה מעיל פרווה. הצעירה חיפשה ומצאה מעיל מינק יפה וארוך, לקחה וניגשה למדוד. בעוד היא מודדת המוכר לחש לבחור; ''שמע, זה עולה ששים וחמש אלף דולר''. ''המחיר לא חשוב, תן לה את כל מה שהיא תבחר''. הגברת גמרה למדוד והחליטה שזה מוצא חן בעיניה. הבחור שלף פנקס צ'קים, רשם צ'ק על הסכום המבוקש. המוכר אמר לו; ''אוקיי, עכשיו יום ששי בצהריים הבנקים כבר סגורים. בוא ביום ראשון ובינתיים אני אפדה את הצ'יק ותקבל את המעיל''. כך סוכם, הזוג הודה למוכר והלך שמח לדרכו. ביום ראשון הגיע הבחור לחנות ומיד המוכר פתח עליו; ''איך אתה עוד מעז לבוא לכאן? בבנק אמרו שאין לך אגורה בחשבון''. ''זה בסדר'' חייך הבחור ''באתי רק להודות לך על סוף השבוע הנפלא שהיה לי''. אז להתראות בינתיים...

אז

לא הבנתי כלכך מה ניסית להגיד.. אבל נניח שהבנת הניקרא שלי על הפנים (כמו שקורה לי לא פעם) וברוח הדברים האלו גם אני חושבת שלחפש מקום חיובי מלא חיוכים..זה הזמן הנכון. אז להיות בשאנטי (זה סלנג חדש?) או בזולה שלי..מתאים לי. בקיצור..לחפש חיובי ושמייח..זה הזמן..להתרחק משלילי..קיטרים ובכיינות..זה גם הזמן..השאלה היכן את מוצאת את עצמך. אני מרגישה שאין לי כבר אנרגיות ....מה איתך?

../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

אנרגיות תמיד יש לי וגם לפעמים אם הן בורחות קצת אז אני לוקחת לי פסק זמן מהכל ומכולם אחרי כמה ימים הכל חוזר למסלול ובגדול..

שמחה לקרוא אותך...../images/Emo140.gif

ההרגשה שלך היא הכי עולם שימרי עליה...חזק חזק... והכי חשוב שימשיך ככה...
לך ולשאנטי שלך... קסם אוהבת........

למעלה