פרק גדול!

• פותח הנושא m121
  • פורסם בתאריך

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo136.gif ../images/Emo45.gif זה הפרק..../images/Emo13.gif ו...

לגבי הפרק! היה אחלה פרק.!! רק חבל שפייטון אמממ נגדיר את זה כ"התחרטה" אחרי שלוקאס אמר לה שהוא רוצה יותר מסקס איתה.. בעע זה היה לא הכי חביב מצידה.. אבל קינד אוף מצחיק וציני
[לדעתי..
] אגב! הוצאתי את סיפור סינדרלה בדיוידי! אחלה סרט
איזה חתיך הואא..! היה איזה קטע, אחרי הנשף שהוא תלה שלטים שהוא מחפש אותה אז אחד החברים אמר לו משהו כמו "מה אתה מחפש? אם יש לה אף אמיתי?" חחחחחחחחחחחחח מזה נקרעתי !!!
כי הרי האף של צ'אד נשבר לו וכל זה.. בקיצור, אני לא בטוחה למה התכוונו אבל אני צחקתי מזה חחחח
נחמד.. והם נראו חמודים ביחד, וטוב שעשו את זה אם מודרניזציה מסויימת אם הקטע של הפלאפון והמחשב.. כאילו טוב שלא "ניתקו" את הסרט מהמציאות אם דברים לא הכי ראליסטים..
אני לא יתנגד לראות שוב!!
ואם תרצו אני יכתוב פה מה יהיה בפרק הבא.. אם ברוק וכל זה.
יום טוב
אור...

הפרק

אני חייבת להגיד שפייטון עשתה טופ שהיא ברחה לו!!! עם הי אלא מרגישה בשביל מה היא צריכה סקס!!?!?! שתאונן וזהו אני יודעת! היא לא צריכה לנצל את לוקיטס!! וברוק ממש ממש ממש ממש הייתה ביצ' אתמול!! כ"כ שנאתי אותה אתמול!!!! וזה לא הגיע לנייתן שהיילי כיבתה את האור!! רררררררררר אני מזה שונאת עכשיו את ברוק רק בפרק הזה אבל

HoNey Girl1

New member
../images/Emo41.gifפרק נחמד!

ברוק הייתה קצת מעצבנת! (קצת הרבה...) היו פרקים טובים יותר...

mor kutcher

New member
פרק מדהיםםם...

וואו פרק מעולה. פייטון עיצבנה אותי. ממש ריחמתי על ניית'ן.פעם ראשונה שזה קרה לי איתו. לוקאס והיילי זוג חברים מתוקים...איך אני אוהבת את הקשר בינהם... ד"א-חזרתי! הייתי בטיול שנתי! וולקאם לכל החדשדשים!

למעלה