פרק ב'??

פרק ב'??

לאחרונה התחלתי לחשוב על פרק ב' (או איך שאפשר לקרוא לזה במצבי, שהרי אינני גרושה כי מעולם לא נישאתי) בו זמנית נפתח הלב (שזה דבר מבורך בפני עצמו) אך גם עולים הרבה חששות ושק החרדות נפתח, ואני תוהה איך זה שהפחד מאהבה כל כך גדול...? איך זה שהשדים מיד משתחררים מהמנורה (mind) ומושכים אותי אל הספק ? האם גם אצלכן/ם זה ככה? האם למישהו יש טיפ בעניין?

Bavmorda

New member
../images/Emo13.gif לא למהר.

אני גם רוצה זוגיות אבל לא ממהרת. לא במצב להפתח, לא במצב להכניס מישהו לחיי ילדיי. אבל בילויים והנאות קטנות
לזה יש הרבה מקום. עם האוכל בא התאבון. אני יוצאת ומבלה וגם מעוניינת להכיר... כשזה יקרה ויתאים, תבוא גם הנכונות המנטלית והרגשית להתאהב ולרצות להכנס למשהו מורכב. כרגע אני פשוט נהנית מהחיים
...... BAV.

פרק ב'../images/Emo20.gif

פעם אמרה לי אישה חכמה וחברה נפלאה שקל לנו יותר בתוך הקושי והכאב כי שם זה מוכר... בשביל להיות אוהבת ונאהבת צריך להתמסר ולהרפות ולתוך הרצון העז הזה לשחרר הכל ולנוח מתפרץ הפחד ודורש את מקומו. חמודה, את הפחד אי אפשר לבער מתוכנו החוכמה היא לתת לו מקום מבלי לאפשר לו לשתק אותנו. לכי, אל תפחדי אל תתני לפחד למנוע ממך לחוות את החיים עד תום. בהצלחה

משוגילה

New member
כשתכירי מישהו ותרגישי שזה זה כל

הפחדים והחששות יפנו מקום לאהבה. מאחלת לך שתמצאי.

mishimashu

New member
מונה-כל כל יפה!

כל כך נכון בעיני מה שכתבת! היכולת שלך לתמצת תובנות כך שיובנו באופן הפשוט ביותר נפלאה!

a44

New member
אני מוצאת שהנושא די מורכב

אני מקפיאה את הנושא כבר כמעט 3 שנים (עם הפסקה קצרצרה, שכמעט לא נחשבת) אצלי הענין של פרק ב (פרק ג', אם לדייק!) דורש המון אנרגיה נפשית, ואני לא מוצאת לה מקום כרגע. מקנאה במי שיכולה יחד עם החד הוריות המתישה ועבודה במישרה מלאה גם להקדיש לכך זמן ולחפש פרטנר לפרק ב'. לכי על זה אם את פנויה לכך
להתאהב זה פשוט נפלא, זה להרגיש הכי אשה.. החששות תמיד קיימים, אבל הם קיימים בכל תחום בחיינו, לא

../images/Emo24.gif

תודה לכולן על התשובות והשיתוף כל שכתבתן נכון ונוגע כל שנשאר זה לתת דרור לרגשות, להאמין בפשטות האהבה לאפשר לזמן לעשות את שלו ול
את החלום אני מאחלת לכל מי שרוצה למצוא זוגיות חדשה, שהמשקעים של הקשר הקודם לא יעיבו על התחלה בריאה, המשך מלבב וחיים מאושרים

MamaBee

New member
כל כך מבינה את מה שכתבת ../images/Emo13.gif

גם אני מעולם לא הייתי נשואה וגם אני כמוך חושבת על האשפרות של אהבה וזוגיות....מאחלת לך שתמצאי בן זוג אוהב, אמין שיעניק לך בטחון, שלווה ואהבה לך ולילדייך.

למעלה