פרק ב'

דור4י

New member
פרק ב'

שלום חברות מזמן לא שפכתי קצת את מה שעל הלב,,,, אולי יהיה לי קל יותר היום, אני גרושה,והכרתי בחור,,,,,מקסים! אמה מה, הבחור אלמן טרי , רק לפני כחודשיים הלכה אישתו לעולמה. הוא יזם את הקשר איתי, קשר שהולך ומתחזק,,,,, אני חשה בקושי שלו, גם בעיניין ילדיו הבוגרים יחסית, מה יאמרו? האם לשתף?איך יגיבו? התלבטתי המון,,,,האם הוא מוכן לקשר,,,,האם ארצה להיות הראשונה,זו שיצור איתה מערכת יחסים אחרי מות אישתו, מה מניע אותו בקשר איתי? אני חוששת להפגע, מצד שני, אם לא אנסה ,לא אדע,,,,,, מה דעתכן?

a44

New member
אכן, יש בעיה קלה....

אני מבינה שילדיו כבר בוגרים. האם הם כבר גרים בכוחות עצמם? מנסיוני עם גבר אלמן, שלא רצה בשום אופן שבנותיו הצעירות ידעו שהוא יוצא, אפילו, אני מבינה שהסיטואציה לא קלה גם לו... האם כדאי לך להמשיך? אף אחד לא יכול לענות על כך מלבדך... האם הוא שווה את ההשקעה
האם את אוהבת להיות בחברתו
האם את מרגישה שאת רוצה להיות איתו למרות הקשיים
אלו שאלות שאת צריכה לשאול את עצמך... אולי כדאי גם לשוחח עימו על התלבטויותייך - תגובתו בהחלט יכולה לתת לך כיוון. בהצלחה

ש י ר ה 42

New member
מסכימה עם a

חושבת שאת תוכלי לענות לעצמך אחרי שתבררי עם האיש את התלבטויותייך. משערת שגם לו יהיה קשה לתת לפחות חלק מהתשובות מעצם הרגישות של הילדים (ולא משנה גילם) שאימם נפטרה לפני חודשיים והוא כבר בכניסה לזוגיות כלשהי. אם הייתי במקומם זה היה צורם לי מעט, למרות שבאופן אישי, אחרי שאימי נפטרה, אחי ואני דחפנו את אבינו ליצור קשרים ולא לעצור את חייו. מה שלא יהיה ...... שיהיה לך המון בהצלחה מכל ה

Bavmorda

New member
היי דור../images/Emo13.gif

מבלי להכיר את הנפשות הפועלות הדבר הראשון שבולט בדברייך הוא טריות השינוי במצבו. חודשיים זה לא מספיק כדי להתאבל ולהמשיך הלאה. משפט המפתח שלך הוא גם דעתי ברוב המקרים: עד שלא מנסים לא יודעים. יכולות להיות המון סיבות שהוא בחר דווקא בך, ובאופן כללי, זה שהוא מחפש קשר אחרי זמן כה קצר. קודם כל אלו זרועות חמות וקשר אישי ואינטנסיבי כמו זה שהוא כנראה חווה עד לא מיזמן, וגם מישהי שכנראה איתה הוא חולק דברים במשותף ללא קשר לסיום קשר קודם בעקבות מוות. היי עדינה ותני לדברים לזרום. התקווה היחידה שלי,
ואני מקווה שלא תביני אותי לא נכון או משהו, זה שלא תיהיי איזשהו סוג של "ריבאונד". משהו זמני בעקבות הגעגועים שהוא חש, סיום הקשר, סיום תקופה.
מאחלת לך המון בהצלחה, ונשמח לקרוא בשורות טובות, BAV.

למעלה