פרק ב

פרק ב

אני פרודה שנה ונמצאת בקשר עם מישהו כ-4חדשים האם אני צריכה להיזהר אין רכוש רק מזונות אשה ומזונות ילדה

כמה דברים....

אם בעלך יוכיח שיש גבר אחר בחייך - הוא לא יהיה חייב במזונות אישה, שהרי הוא חייב בהם כל עוד את לבד. לגבי מזונות ילדה - אין קשר. ואם תרצי להתחתן עם הבחור הנ"ל ויהיה ניתן להוכיח שהבחור היה איתך כשעדיין היית נשואה מבחינת ההלכה, תהיי אסורה לגבר הנ"ל. אז לסיכום: כל עוד מזונות האישה חשובים לך - תישמרי. וכל עוד את עלולה לרצות להינשא לבחור - תישמרי.

אפרופו

אפרופו נישואין אני אוהבת את הבחור ומנסה להסתיר אותו מה שלא מוצא חן בעניו אנו גרים בערים שונות ואני משתדלת להגיע אליו כי הפרוד שלי גר בעיר שלי והבחור לא שלם עם זה ורוצה להגיע אליי הביתה הוא הכיר כבר את ילדיי אני בקשר טוב עם ילדיו הם בוגרים ואני מרגישה שהוא מתאהב בי ונסוג וכששאלתי אותו על זה הוא אמר שזה נכון כי הוא אוהב אותי ופוחד כי לא יודע מתי אתגרש והוא לא מרגיש שכולי שלו השאלה שלי אם הוא אוהב אותי מדוע אין לו סבלנות לחכות ומדוע הוא מוכן לחשוף אותי

folkman1

New member
מה הקשר למזונות לילדים ולחייך

אם את זקוקה למזונות עבורך ,מבין שאת מספיק כדי לדאוג למחייתך ,ילדיך לענין וקשר. בקיצור תעשי ככל העולה על רוחך.אלא עם רצונך לחיות על חשבון הפרוד שלך

הכל מותר...

אבל לכל דבר יש מחיר. ברור שהיא יכולה לצאת עם מי שבא - לא עניתי לה מבחינה עקרונית לעניין. היא שאלה מה היא עלולה להפסיד וכיוון שהיא מקבלת מזונות אישה, היא עלולה להפסיד אותם. ואין לי מושג מה כוונותיהם לעתיד, אבל בהחלט ניתן לאסור עליהם להתחתן בנישואין דרך הרבנות ולו רק בגלל שהם היו יחד לפני שקיבלה את הגט הרישמי, אם למישהו זה ממש יפריע ויטריח את עצמו להוכיח את זה - לא אמרתי שזה הוגן/צודק - אמרתי שזה פשוט ככה זה. ויתרה מכך... גם כשהיא תתגרש סוף סוף... יש לה איזה שהוא זמן המתנה של כ90 יום שלא להינשא ולא להיכנס להריון, להבדיל מגבר.

folkman1

New member
טוטל מה מרגיז.

מדוע היא חייבת לחיות על חשבון הפרוד, יש לה חיים משלה ,שתפרנס את עצמה. בכלל לא סובל את הקטע "סעד"מה X ואין לזה קשר לדת אם זוג נפרד מתגרש מזונות לילדים בלבד!!!!!!!!!

t o t a l

New member
בדיוק

מרגיז שההלכה מקנה לה זכות לחיות על חשבון הפרוד. מרגיז שלאישה פרודה אסור [על פי ההלכה] להיות עם גבר אחר.

folkman1

New member
דוקא בעדהחלק הראשון

ולא מסיבה דתית מצידי עם כל הגברים בעולם שתחגוג אבל לפחות הדת גורמת ל"עלוקות" לרדת מכיסו של ה"תומך".זה זנות בסיגנון אחר, ועל מנת להמשיך בניצול הזה לפחות עליה לחיות במחתרת נו לפחות זו.

ערסlight

New member
טפילה בחסות החוק

תראי, זה שהחוק כלכך מעוות עדיין לא עושה את גישתך ל"בסדר". בא לי להקיא.

למעלה