פרק ב'

P u s s i c a t

New member
לזה היתה הכוונה

גמלי אין בעיה לקבל ילדים של מישהו. הבעיה היחידה זה אם אחד שכבר יש לו ילדים ירצה עוד - כי אני רוצה ילדים משלי. שלב הטלפון לא קצת מוקדם? כאילו את עוד לא יודעת אם הוא בכלל ימצא חן לך וכבר מדברת על ילדים? (החתולה שאלה את השאלה לא מזמן במסנג'ר...ואח"כ תהתה...)

Bongo Bong

New member
בעולם יש אנשים

חלקם צפופים חלקם גרושים ומצביאים דגולים לרוב הם יחליטו מה זה טוב אבל אין מי שיודע מה צפוי בעוד שנה במתח שכזה

ת י א ה

New member
באופן אישי ../images/Emo141.gif

רק גרוש עם ילדים שלא מעוניין בילדים נוספים. זה עניין של גיל וגם עקב העובדה שיש לי כבר יותר מילד אחד. אה, ושלום, אני חדשה כאן

אין תשובה חד משמעית

כאשר אנו יוצאים עם רווק/ה אנו צריכים לקחת בחשבון שבני זוגנו ירצו בבוא היום להקים משפחה ולעשות ילדים ירצו שתהיה להם המשכיות ואם מראש את/ה יודעים שאין בכוונתם ללדת עוד ילדים אז מראש פוסלים קשר כזה. ויש גם כאלה שיש להם ילדים ולא ישללו בעתיד להגדיל את התא המשפחתי. אני באופן אישי לא רואה את עצמי עושה עוד ילדים, מסתפקת בבן שלי, אין לי כח להכנס שוב למערבולת של טיטולים מטרנות לא לישון בלילה, ואולי אני מדברת כך מכיוון שאני מגדלת את בני לבד. כך שמראש אני אפסול קשר עם בחור רווק אלא אעדיף להיות עם גרוש שיש לו ילדים.

P u s s i c a t

New member
וכשאת פוגשת רווק

את מיידעת אותו על כך? מיוזמתך? ואם כן - באיזה שלב? האם יהיה מצב בו תפגשי מישהו והוא נורא ימצא חן בעינייך אז תדחי את ה"הבהרה" בעניין הילדים? אם נניח ברור לך שהוא רוצה ואת לא?

אני מראש לא אכנס לזוגיות עם רווק

והייתי במצב כזה שהייתי בקשר עם רווק וסברתי לו שאני לא רואה את עצמי נכנסת שוב מתחת לחופה ולא אלד עוד ילדים, בשנתיים האחרונות אני מעדיפה להיות עם גבר גרוש וחשוב לי שיהיה לו ילדים, תראי אני אגיד לך את האמת יש גבר רווק שאנו בקשר קרוב ל6 שנים במהלך כל השנים אנו נפרדים וחוזרים ושוב נפרדים וחוזרים והפרידות נגרמות בגלל שאני לא רוצה לפגוע בו ובכל פעם מזכירה לו שאין מצב לחתונה הוא רווק ירצה ילדים בעתיד ובכל פעם אני מסיימת את הקשר בשביל לאפשר לו להמשיך את החיים ולמצוא את האחת, להגיד את האמת אני אוהבת אותו בכל נפשי, הוא קטן ממני ב7 שנים הוא כל כך יפה שזה כואב, הסביבה שלי כועסים עלי שאני לא נותנת לו צ'אנס, אבל אני לא מוכנה לפגוע בו, אני מאוד מציאותית הוא לא יכול לקבל את מה שהוא ירצה שזה ילדים אני היום בת 37 ולא אכנס לזה שוב.

למעלה