פרק ב?

תלתליפז

New member
פרק ב?

מחשבה שחלפה לי היום : מדוע קוראים לסבב השני פרק ב? הרי הסבב הראשון לא היה כזה מוצלח שאנחנו רוצים להמשיך אותו הלאה לפרק ב ....ועל ג מי בכלל חושב.. כשאני לוקחת ספר שהפרק הראשון שלו לא לטעמי, אני לא מגיעה לפרק ב, אלא מתחילה ספר חדש. האנלוגיה לא מתאימה . כל זוגיות חדשה הינה ספר חדש שבתוכו היא נרשמת בעזרת הנסיון שנצבר בספרים הקודמים. סתם מחשבה..

ב ד ר ך

New member
הממ... צודקת. יש בזה משהו

מה גם שזה משאיר אופציות לפרק ג' ופרק ד'...... (לא עלינו)

מת על הפירגון

איך זה קורה? בר"כ נשים לא מפרגנות לנשים אחרות..ופה בפורום ..טפו..טפן.. הבנות מתנהגות נהדר.. יש תקוה.. יש תקווה..

../images/Emo4.gif מאיזה פורום הגעת אגוז מוסקט?

שאתה כולך הפלא ופלא מפירגונינו כאן? אז כן... תתפלא, גם בנות יודעות לפרגן לבנות כאשר מגיע.

יעלילה1

New member
תודה

על הפירגון

maof

New member
תראי..........

אם זה הולך כמו ברווז נשמע כמו ברווז ונראה כמו ברווז.... אז זה חייב להיות ברווז. מעוף

תלתליפז

New member
אם נולדת ברווז ואתה

לא מנסה לשנות או להשתנות, סופך שתסיים כברווז .

maof

New member
דבריך מאוד מענינים....

אדם צריך להיות מספיק בוגר כדי להודות בטעויות שלו, מספיק חכם כדי ללמוד מהן, ומספיק חזק כדי לתקן אותן ולא רק לדבר עליהם. מעוף

למה זה טוב ? (פרק ב)

הסיכויים של הפרק הם קטנים יותר מהסיכויים של הפרק הראשון אז ההימור הוא בהחלט 50%-50% השאלה עד כמה אנחנו אוהבים להמר... האם אנחנו יודעים להפיק לקחים ? האם אנחנו שידרגנו את עצממנו מאז הגירושים ? האם אנחנו מסוגלים "לעבוד" על מנת שהמערכת תצליח ? בסה"כ כפי שאני רואה את זה: "יותר קשה להגיע למוכנות עצמית לפרק ב מאשר למצוא שותפ/ה ליצירה שלו"

תלתליפז

New member
עניין של מודעות

אם אתה מודע לקווי האופי וההתנהגות שגרמו לקשיים בקשר הקודם, אולי תנסה לעבוד על עצמך ולנסות לשנות. אבל אני מאמינה שאופי אינו ניתן לשינוי, זה משהו שנולדים עם חלק ממנו והחלק הנוסף מתפתח בשנות החיים הראשונות. מה שכן אפשר לשנות זה את ההתנהגות .

L o v e M e1

New member
יקירתי, לפעמים פרק א' הוא סיפור

בפני עצמו, והפרק שאחריו הוא כבר משהו אחר לגמרי. לפעמים פרק א' הוא פרק שבלעדיו לא יכול להתקיים פרק ב' כי הנפשות הפועלות בחלקן או כולן מתבססות על הפרק הקודם, ואני בכלל חושבת שהחיים שלי זו אנציקלופדיה כי בכל אות שאבחר יש לי סיפור מהחיים

ע פ ר ל ה

New member
פרק א' לא מבוסס על פרק ב'

זה נשמע כאילו שזה סיפור בהמשכים... וזה לא! ובכלל לא מדובר פה על פרקים על פי השקפתי,אלא בבני אדם שנכרכים זה בזה. בבסיס שלי,במהות שלי,אני אותה אחת עם שינויים קלים מאוד. לא תמיד הבחירה בבן זוג נעשית מתוך מודעות לצרכים האמיתיים שלנו. הבחירה הראשונה שגררה אחריה נישואין ויצירת קן משפחתי,לא תמיד נושאת פרי לאורך חיים שלמים. האישיות שחשבתי ושמצאה חן בעיניי דאז,איננה מצטלבת עם צרכיי היום. לכן,ממרום גילי המופלג,ובעיקר מתוך חווית הפרידה שעברתי,הבחירה שלי אני מעריכה,תהיה משובחת יותר ותואמת הרבה יותר מבעבר. לא כולם מתאימים לכולם,גם אם נישאו. ישנו אדם שיאהב את קווי האופי שלי,ואחר לא יסתדר איתם.בעיניי אחד אני אצטייר כמקסימה חכמה וכו'... ולאחד אחר אני לא אהיה אטרקציה ואלי סתם משעממת... וכו' כך שמבחינתי אין פרקים,אין ספרים חדשים... יש בני אדם שדרכם מצטלבת או שלא.

תלתליפז

New member
בדיוק

אל כל זוגיות את מביאה את מה שאת, עם ההתפתחות והשינויים שעברת, ועם התובנות החדשות את מתחילה סיפור חדש. את לא ממשיכה את הקודם, אלא בונה סיפור זוגיות חדש. ולגבי ההצלחה, רק ימים יגידו.

L o v e M e1

New member
כשיש ילדים, הסדרי ראיה, ובמקרים

שלא "מתגרשים" גם מהורי האקס, מה לעשות? זה שילוב של הדמויות מהפרק הקודם בחיים החדשים. הזוגיות החדשה איננה יכולה להתקיים אם לא מקבלים את מה שהיה קודם, אף חוויה לא נמחקת רק בגלל שמכירים מישהו חדש, אותו דבר אם הוא בא עם החיים הקודמים שלו. פרק בחיים אינו מכיל רק בן זוג הוא מכיל את כל מה שהחיים זימנו לנו מרגע שנולדנו.

תלתליפז

New member
כשמדברים על פרק ב

מתכוונים לקשר הזוגי. כמובן שהקשר הזוגי מושפע מכל מה שמסביב. כל אחד סוחב בתוכו את חבילת החיים שלו, חבילה שמשפיעה על כל מהלך שיעשה. ומאחר ואי אפשר לעשות delete לחוויות שאנו עוברים , זה דיי ברור שאנו לא מגיעים טבולאראסה לקשר החדש.

למעלה