פרק ב'

boaz 057

New member
פרק ב'

נדמה לי שכבר ביקשתיפעם הארות והערות,כיצד הייתם\תן מסיימים פרק א' ופותחים פרק ב'. קשה מהרבה בחינות!!! תודה

מצוטטת

New member
ומאיזה

בחינות/הבטים אתה מבקש הארות/הערות קצת קשה להתייחס לכזה נושא כבד משקל (בלשון המעטה) מאמירה כ"כ כללית ת'יודע

boaz 057

New member
פרק ב'

מכל הבחינות וההיבטים.ניהלתי מספר מערכות יחסים בשנים האחרונות, אני חש כי אנני יכול לסגור פרק אחד, להמתין,"לנוח" ולעבור לפרק הבא. אני צריך מסגרת :בית,בילויים,פעילות.

מצוטטת

New member
תראה אני יכולה רק לנסות

ולהמחיז לך תמונת מצב... ילד עד שהוא נולד לוקח לו ת'זמן שלו להבשיל נכון? יופי! הלאה... עד שהוא לומד לעשות ת'צעד הראשון שלו ....כמה זמן עובר? משתנה מאחד לאחד...אבל לוקח זמן.... הלאה... עד שהוא הופך להיות להיות עצמאי ומוכן לבי"ס....כמה זמן עובר? הלאה... אתה איתי כן
לא לגחח לי שם בוינאה...סבלנות כמה זמן לוקח לו לב החוטם עד שהוא מגיע לעשות בגרויות....אה
בראוו
הבנת ת'פואנטה נכון? עכשיו נעזוב רגע את הציחקוק ומבלי לחטט לך בנשמה חלילה הכמיהה הזו (שאגב משתנה מאיש לרעהו) ברורה לי מולך נמצאת אישה....שלקח לה...ת'יושב
מעל לשלוש שנים להגיע למצב של כתיבה כמו שאני כותבת כרגע אז אנ'לא אומרת זה נורמטיבי ממש לא! והאמן לי לא חסרים לי רגעים של כמיהה עליהם אתה מדבר....יכולה להלוות לך משלי (אם חסר לך
) אבל איש חייבים תקופת צינון(ככה בעלי המקצוע קוראים) לתקופה הזו.......... אולי פֹּה טמונה תחילת של תשובה אה

*יערית

New member
מצו''''''''''''''''''''''''../images/Emo24.gif

גאה בך
עכשיו אני הולכת לישון....אחרי יומיים מרתון של סרטים
לילה טוב לכל בוני המיגדלים

michaly44

New member
בועז...

מצוטטת כל הכבוד...אהבתי כל מילה..
ולך בועז..
עדיף ללמוד לחיות לבד
עדיף לחיות את הבדידות בזמן השקט הזה אתה לומד את עצמך
את הצרכים שלך..פסק זמן אמיתי לגדול ולהבין מה אתה לא רוצה בחיים.. וזו נקודת הפתיחה.
ישנם אנשים ש "המסגרת" כל כך חסרה להם שקופצים ממערכת יחסים אחת לשניה ולא נותנים לעצמם זמן להתגבר ולהבשיל לקראת מערכת יחסים רצינית. "מסגרת" זה מאוד חיובי בזמן ובמקום המתאימים. תן לעצמך ללכת לפני שאתה רץ.

boaz 057

New member
בועז !

אהבתי ואוהב את תגובותיכן,הסברתי אבל:אנני יודע לחיות לבד!אני לא הייצור אני שאיני מסתפק במסגרת הרגילה,תורם לחברה ולקהילה,מכיר את עצמי ואת היכולות או אי היכולות,את הגבולות והקצוות.{בוגר אוני' החיים } אם הייתן יודעות כמה פעמים חציתי את הגבול ולאן הגעתי ?!!! לכן מסגרת היא נקודת בסיס ועיגון עבורי,ממנה אתה יוצא,אליה אתה חוזר. בדידות- עבורי זאת מעיין מחלה. רגליי המוגבלותאינן יודעות ללכת-רק לרוץ. תודה על ההתיחסות ובשעות בלתי שגרתיות.
בועז

יש כל מיני סוגים של אנשים

ולכל אחד מאיתנו יש את הצרכים שלו לכל אחד קצב משלו יש מי שיכולים לסגור פרק אחד ומיד לפצוח בשני ויש מי שזקוקים לזמן כמה? אין תשובה אחת שהיא נכונה ובכל זאת חושבת שכדי להתחיל פרק חדש צריך לעבור איזה תהליך של סגירה , הפנמה ועיבוד נתונים כדי להבין מה היה שם למה זה לא מתאים לי ומה נכון לי עבור עצמי. הצורך במסגרת הוא נפלא כשלעצמו אבל עד אז מלא את זמנך בלמידה (על עצמך), בבילויים (עם חברים) ופעילויות שונות שאינן קשורות בבת זוג חושבת שכשתלמד להנות עם עצמך תוכל להיות הרבה יותר אטרקטיבי לבת זוג. לא יודעת אם לזה התכוונת בועז כששאלת אבל זה מה שלי עלה

boaz 057

New member
סוגים של אנשים

כבוגר אוני' החיים,אני מרגיש שעברתי הרבה, יודע המון ואולי "יותר מדי. חשבת פעם כי יש בני זוג שמפריע להם קיומך !!! היכן היית,מה עשית,מדוע אתה חי ונושם ?!!! ומתוך כל מה שעשיתי, נתתי,הענקתי, אני לא מסוגל לחיות במסגרת לא אמיתית, מזוייפת,בלתי אמינה וחלקית. אבל תודה רבה על התגובות - זה מה שאני מחפש כרגע. בועז

s h o o s h a

New member
מערכות יחסים

בוא ואגיד לך משהו, ככה בשקט, שאף אחד חוץ משנינו לא ישמע קודם כל תסגור את פרק א' אם זה באמת רצונך, קח לך תקופת צינון (כפי שאמרה לך מצוטטת) ותתחיל לחשוב ברצינות מה אתה רוצה

boaz 057

New member
מערכות יחסים

מכיון שאנני יודע באם ניתן לתת תשובה משותפת אז נא עיונך בתשובתי למיכלי. מצבי היה אולי יותר טוב אם לא הייתי יודע מה אני באמת רוצה וצריך. אבל המשיכו להגיב. משהו בטח יצא מזה.
בועז

ונוס 40

New member
בועז...

אדם שלא יודע לחיות לבד בורח מעצמו... כדי להכיר את עצמך ..לתת לעצמך יותר אתה צריך לעשות הכרות עם האיש שבמראה... לבלות איתו . לדבר איתו ....לחיות איתו... ואז תוכל לדעת לסגור פרק א' לנוח ולהתחיל פרק ב' אולי אחד ארוך.. אתה רץ כל הזמן לחפש ובעצם לא יודע מה אתה מחפש... שב.. חכה.. תרגע.. זה יבוא בסופו של דבר..

boaz 057

New member
בועז

שלום לך סיגל כבר נאמר "לא טוב היות האדם לבדו" אמרתי , את עצמי אני מכיר ואולי יותר מדי טוב אני חי עם אשה שאינה מאפשרת לי לרוץ בקצב שלי,אינה יכולה\רוצה\מסוגלת להצטרף למרוץ, {עיפה מן החיים } מבינה ,לא יכולה לשנות ולתקן. למסקנה שדרוש סוף הגעתי מזמן. כבעל משפחה רחבה,ילדים בוגרים {לאבא צעיר-בגיל ובנפש}קשה ליישם זאת. לכן אני כאן חברות יקרות. תודה בנתיים והמשיכי להביע דעה. בועז

s h o o s h a

New member
נשגבים דבריך מבינתי

"מצבי היה אולי יותר טוב אם לא הייתי יודע מה אני באמת רוצה וצריך." מה אתה רוצה? מה אתה צריך? ומדוע זה כל כך נורא שאתה מודע לכך? חייבת להודות שדי יצאתי מבולבלת מתגובתך (גם לאחר שקראתי התייחסותך למיכלי) הדבר היחיד שהצלחתי לדלות מתוך דבריך הוא ה"סבל" שבדידות עלולה לגרום לך וכיום כנראה זו המסגרת בה אתה חי. מסגרת בודדת של שניים שהם בהחלט אינם אחד. מה שמחזיר אותי לשאלה - למה אתה שם? למה אתה לא שם לזה קץ? ולמה המודעות למצב כל כך נוראית בו בזמן שהמצב בהחלט יכול להיות אחר

quiet3

New member
קודם מסיימים א'

אחר כך אפשר להתפנות ל-ב' כל מה שלא נעשה בסדר הזה עלול להוות בעייה מנסיון של החיים בועז,סיים אחד- תתאבל תכאב, תהיה לבד תתגבר, תתחזק ומהמקום של חוזק ובחירה לך על פרק ב' לא מהמקום שלפני שיגמר כבר לחמם מקום אחר זה לא נכון ולא בריא... אלא אם כן אתה רוצה סתם לקפץ ממקום למקום - אבל אז זה לא ממש פרק.. סתם עמוד

freearth10

New member
כבעלת ותק בסיום פרק א ../images/Emo45.gif

שלום לכולם, אני כאן בפעם הראשונה. נכנסתי רק לרגע ונדהמתי מאיכות האנשים כאן. אז כל הכבוד! אז אני כאן מסכימה לכל מילה. עד שלא סוגרים אופציה אחת האופציה השניה לא פתוחה לגמרי ואז אתה שם -לא שם. ובונה משהו חדש באותו הדגם ממש. וזה רק עניין של זמן מתי הרקבון הזה יתחיל להרוס גם את הבניין הזה. ולכן צריך את הלבד, את ההתעסקות בלמה? ומה אני תרמתי? ואיזה בן/בת זוג אני מחפש/ת ומה עלי לשנות ואיך אשנה זאת? מאיה

למעלה