פרק ב'

לאט ובזהירות...

איך עוברים מפרק א' לפרק ב'? קודם כל תן לפרק א' לעבור... תקופת רוגע שכזו... התאבלות... אם אפשר לקרוא לזה כך..... תנפה את כל מה שלא היית רוצה לקחת מפרק א' ותשאיר מה שכן היית רוצה... בפרק ב' תדאג לא לעשות את אותן טעויות שעשיתם או עשית בפרק א' וחוץ מיזה... בנימה אישית קצת תעשה חיים... תבלה... תבלה... תבלה.... אתה גבר... יש לך פרבילגיות במקומות שלנשים זה נקרא " לא מכובד"
כשיגיע פרק ב' נדבר שוב... תסיים פרק א' - תחייה... ואח"כ נדבר
דנדוש

r e d head

New member
איזה../images/Emo35.gif

פריוולגיות יש לו במקומות שלנשים זה נקרא " לא מכובד" אני באמת לא מבינה.

אני אסביר....

סקס... למשל- את יכולה לשכב עם מי שבא לך ?מתי שבא לך? איך שבא לך? עם כמה שבא לך? בתור אישה? הוא כן - אולי אני מיושנת בעניין, אבל אני חושבת ועדיין מאמינה גם שאישה שומרת על עצמה יותר בעניין, נכון, היום גם גברים שומרים על עצמם הם לא נכנסים למיטה עם כל בחורה /אישה שהם פוגשים כי הסיבות ברורות אבל... תודי או לא... להם יש פרווילגיה בנושא... זה נתון לוויכוחים בדיוק כמונושא שכר גברים ושכר נשים.... ניתן להווכח על זה ..... זו דעתי האישית בלבד... לא עובדה מוגמרת...

r e d head

New member
קראתי ברפרוף פחות או יותר כמעט הכל

ואני כולי פליאה. כאילו דה... אך מסיימים פרק א' ופותחים פרק ב'... קודם כל -נדמה לי- שמתגרשים באופן חוקי, הסכם גרושים מאושר ע"י בית משפט לעיניני משפחה וגט בבית דין רבני, זאת הדרך לסיים פרק א, אין דרך חוקית אחרת. אחרי זה מדברים על ההמשך. הבנתי בין השורות שאתה לא רוצה להיות לבד, למה אתה חושב שלא תסתדר לבד? הרי סיפרת שאתה אדם עם המון עיסוקים, למה אתה צריך את אישתך שתחמם לך את המיטה? שתכבס לך ותבשל לך? או אולי אתה מפחד מהסטיגמה של גרוש, זה שאלות שאתה צריך להתמודד איתן עם עצמך
אתה מחפש לעבור ממיטה אחת למיטה אחרת בלי להיות לבד באמצע?....זה אפשרי אם אתה מוצא מאהבת שתיקח אותך ככה, לגיטימי, לא נראה לי שכאן המקום הנכון. אבל, שתדע לך שהאופציה לגרושים מפרק א' זה לא פרק ב' שעומד בפתח, אלא לבד.

boaz 057

New member
פרק ב'

ערב טוב לכולם וואלה הייתן גדולות.עכשיו אפשר להתחיל לעבוד באמת. אשב אנתח את כל התשובות והמסרים,ונראה כמה זמן יקח ולאן נגיע מתי. שמחתי לקבל כלכך הרבה ואשמח לתרום לפורום. לילה טוב

michaly44

New member
קראתי....

את ההודעה שלך ב "סטוצים", הבנתי נכון? רק אחרי שרד העירה את ההערה האחרונה טרחתי לפתוח את הכרטיס שלך. חבל שלא קודם לכן..לא הייתי טורחת.

למעלה